А1 Македонија

Еве ти адреса и град од каде што потекнува бројот.. ако вртеле повеќе пати неверувам дека грешка

http://www.whitepages.com/phone/1-714-868-0120

бог да чува ... никој неам у калифорнија како што пишува на ова странава ... ќе идам у вип ќе видам што е работава .
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 13:38 ---
Да не имаш некој богат чичко?

имав комшика што се пресели у Канада не ваму кај што пишува .. кој знае ...

бог да чува ... никој неам у калифорнија како што пишува на ова странава ... ќе идам у вип ќе видам што е работава .
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 13:38 ---

..

Џабе ќе идеш. Ништо неможе да ти кажат.. најверојатно е грешка..

Искуство со сервисирање на телефон, отприлика колку денови се чека ? Конкретно ме интересира за Blade 3, ако некој досега го има носено на сервис.

Zemav telefon od Vip Experia J na pretplata i sega sekojpat koga ke aktiviram wifi internet (od domasen ruter) nastanuva promena na smetkata na telefonot znaci na sekoe aktiviranje zema po malku od kreditot, malku e cudno ako znae nekoj da objasni za sto se raboti

Zemav telefon od Vip Experia J na pretplata i sega sekojpat koga ke aktiviram wifi internet (od domasen ruter) nastanuva promena na smetkata na telefonot znaci na sekoe aktiviranje zema po malku od kreditot, malku e cudno ako znae nekoj da objasni za sto se raboti

Wifi-то во никој случај неможе да ти го троши кредитот. Она што може да го троши е 3G интернетот. Да не случајно ја активираш "Data packet" опцијата па сурфаш ?
Може да прикачиш скриншот од екранот кога си поврзан, па да провериме ?

Преку оноа со ова крадењето од наградната игра. Мајка ми ми не пратила никакви пораки и сега на крај на сметката и е додадено 900 ден за цел месец. Она не знае да пишува смс а не па квиз да игра. Редовно ја проверував сметката и немаше ништо дека секој ден и земаат по 29 ден и сега наеднаш се појави тоа. Во детална сметка исто нема дека е праќала смс на тој број 1466. Решение за ова има?

Искуство со сервисирање на телефон, отприлика колку денови се чека ? Конкретно ме интересира за Blade 3, ако некој досега го има носено на сервис.

Месец и некој ден мене ми го поправаа

Преку оноа со ова крадењето од наградната игра. Мајка ми ми не пратила никакви пораки и сега на крај на сметката и е додадено 900 ден за цел месец. Она не знае да пишува смс а не па квиз да игра. Редовно ја проверував сметката и немаше ништо дека секој ден и земаат по 29 ден и сега наеднаш се појави тоа. Во детална сметка исто нема дека е праќала смс на тој број 1466. Решение за ова има?

Има решението се вика АЕК

Има решението се вика АЕК

Да ама колку тие ќе ја средат работата, имаш некое искуство со ваков случај каде што на крај испаднало дека корисникот бил во право и таа сума му е одземена од вкупната сметка?

Да ама колку тие ќе ја средат работата, имаш некое искуство со ваков случај каде што на крај испаднало дека корисникот бил во право и таа сума му е одземена од вкупната сметка?

Поднеси си приговор слободно ако си сигурен дека е така и нема смс ке ти го прифатат

И овие станаа клошари тешки... не дека не беа

Истово ми се случи и мене на вториот број од Вип,телефонот дома, а јас на пат, се враќам после 5 дена,сега ми дојде сметка 1100 денари за смс наградна игра.Се јавив,и таа ми вели си пратил ДА за наградна игра на 17-ти,а нема врска, неможеш да се докажуваш,само раскинување на договор со овие идиоти.

Бидете си упорни ако сте сигурни дека не сте праќале пораки, да видиш како ги прифаќаат приговорите и кога ке ги пишувате бидете малу наострени не сега да пцуете викате дипломатски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom