А1 Македонија

ВИП има нова промоција и припејд тарифа :
q5wi.jpg

Мене ми се допаѓа што повторно почна да се размрдува пазарот на мобилна телефонија а и понудиве не се лоши :)

Дали е возможно да се земи телефон на рати ? Знам едно време немаше таква опција, незнам сега како е...

Од лично искуство - бегај понастрана од кредитни картички. Мене ме одраа, си натпишуваат тие давачки камати кога ке им текне.

Некои давачки ке ги нема во договорот што ке го потпишеш, а и вработените ке ти ги кажат тогаш кога ке дојди ред да ги платиш.

Јас веке никогаш нема да подигнам кредитна картичка во животот мој, освен ако ептен морам.

Поарно позајми пари од некој другар, пријател, роднина, семејство, купи тоа што ти треба.

ВИП има нова промоција и припејд тарифа :

Мене ми се допаѓа што повторно почна да се размрдува пазарот на мобилна телефонија а и понудиве не се лоши :)

9,9 денари мегабајт интернет, нормално ли е? Да се логираш на фб само толку ќе ти одземи и да го лоадира ѕидот на почетна.А со вип прашање е дали ќе добиеш и конекција,ако некому не му се смачило да стиска Reload на секој втор клик,нека иде до вип.

Имал некој проблем со идиотиве шо автоматски ме приклучуваат на интернет и цел кредит во дел од секунда ми го троши?
Значи ако не ми е телефонов поврзан на wifi мрежа цело време ми зема пари, последно само шо ставив кредит после 10 минути гледам 20 денари.
Се јавив во централа, ми го рекоја истотистотоо шо и јас го праев, network mode да си бирам dual mode и од internet connection да си изберам ask first и пак е истото.

ima li nekoj problem so internetot, uopste nemozam da se konektiram, a mi stigna potvrdna poraka deka e aktiviran sve propisno.

Na istata tarifa L (800 denari) vo t-mobile samsung galaxy s3 mini e 4.000 den a vo vip 9.000!Pa mentalni li se ovie od vip be?

Знае некој како функционира ова SOS 30 денари кредит ? Ми вели реплицирај на оваа порака и ќе добиеш дрн дрн.. Но кога ја испраќам ми вели Cant send message Try Again ... ми се дешава некогаш останувам без кредит а нема каде да се стави у близина или е затворено се па може да ми се најде услугава....

Последно уредено:
Знае некој како функционира ова SOS 30 денари кредит ? Ми вели реплицирај на оваа порака и ќе добиеш дрн дрн.. Но кога ја испраќам ми вели Cant send message Try Again ... ми се дешава некогаш останувам без кредит а нема каде да се стави у близина или е затворено се па може да ми се најде услугава....

Праќаш порака SOS на 144333, и ти стигаат 30 денари. Наредно ставање кредит ќе ти земе 35 денари од старт и ќе можеш пак да го користиш тоа.

Koлку време пред истекот на договорот може да се продолжи пак договорот на +2 години.Знам во т-моб. беше пред 6 месеци пред истек,за вип да не знае некој?

Koлку време пред истекот на договорот може да се продолжи пак договорот на +2 години.Знам во т-моб. беше пред 6 месеци пред истек,за вип да не знае некој?

3 месеци пред истекот на договорот

Вчера направив промена на тарифа, затоа што сум на 3 месеци до истек на договор, па да ја сменам грдана што ја имав (да можев и ќе си се префрлев кај другиве). Е сега, пошто имам интернет вклучено во новава, за да го активирам 3Г (не дека верувам оти ќе лета после нетот), треба нешто посебно да се направи или само да се стисне Data Enabled?

Како да ја исклучам секретарката на мобилниот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom