А1 Македонија

Дечки има ли некој проблем со веб страната на ВИП? Кога сакам да се логирам за онлине сметка, сто пати треба да го внесам кодот. Инаку си го умам заборавено корисничкото име, и сакам да направам промена на кориснички податоци но не и функционира веб страната добро. Кога ке кликнам промена на кориснички податоци само се освежува страната и толку. Чаре некое пред да ги замарам во контакт центар.

Секоја чест за контакт центарот на ВИП и техничката подршка. На два мејлови одговорија експресно и ми го решија проблемот за помалку од 24 часа.

Дечки има ли некој проблем со веб страната на ВИП? Кога сакам да се логирам за онлине сметка, сто пати треба да го внесам кодот. Инаку си го умам заборавено корисничкото име, и сакам да направам промена на кориснички податоци но не и функционира веб страната добро. Кога ке кликнам промена на кориснички податоци само се освежува страната и толку. Чаре некое пред да ги замарам во контакт центар.
Не ги замараш, за тоа земаат плата.

Не ги замараш, за тоа земаат плата.
Yup, знам, сакав повеке самиот да се спасам од мејлови, ова она...но сепак никој не ми одговори овде па им пишав маил, и ми средија многу бргу работа....прво ми пишаа маил дека маилот е препратен на техничка поддршка....недела беше и наредниот ден ми се јавија од контакт центар и ми го кажаа корисничкото име и ме прашаа која сакам да ми биде нова лозинка.

Дали и како да блокирам број и да не добивам ни пораки, а ни повици од тој број. Дали може од операторот да биде побараната таква услуга? Иначе VIP, а тоа од телефонот блокирав па сеа ќе видиме.

Зошто кога користам Wifi на телефонот ми зема по 2-3 денари кредит исто и кога гасам мрежа?

Дали и како да блокирам број и да не добивам ни пораки, а ни повици од тој број. Дали може од операторот да биде побараната таква услуга? Иначе VIP, а тоа од телефонот блокирав па сеа ќе видиме.

Единтвен начин ти е преку телефонот. Во операторите не нудат таква услуга.

Нова понуда од ВИП.
  • неограничени разговори кон сите мрежи,
  • неограничени SMS исто така кон сите мрежи, како и
  • неограничен интернет! По искористување на вклучениот 1GB 3G интернет, брзината се намалува на 32 kbps.
Месечна претплата од само 555 денари.

Нова понуда од ВИП.
  • неограничени разговори кон сите мрежи,
  • неограничени SMS исто така кон сите мрежи, како и
  • неограничен интернет! По искористување на вклучениот 1GB 3G интернет, брзината се намалува на 32 kbps.
Месечна претплата од само 555 денари.

Ne mozam da gi sfatam vo denesno vreme da pravam dogovor na dve godini a oni da davaat samo 1 giga internet.Izgleda ne se napunija so pamet....One nudi duri 5 giga i imaat podobar 3g signal a ovie bukvalno ja nudat rodendenskata ponuda od pred godina dena nisto novo.Uste nekoj mesec i begam od Vip samo radi internetot.

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

Ne mozam da gi sfatam vo denesno vreme da pravam dogovor na dve godini a oni da davaat samo 1 giga internet.Izgleda ne se napunija so pamet....One nudi duri 5 giga i imaat podobar 3g signal a ovie bukvalno ja nudat rodendenskata ponuda od pred godina dena nisto novo.Uste nekoj mesec i begam od Vip samo radi internetot.

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2
Искрено мене ми е и доволно 1 гига. Скоро секаде каде што одам има wi-fi. Моментално имам 5000 mb на ОНЕ МЕГА 5000 и ми остануваат неискористени.
Тоа што најмногу го трошам од тарифава се едноставно, телефонските повици. Имам бесплатни пораки, а не ни праќам многу пораки, а и реално, кому му се потребни смс пораки во 2014 години, имајќи интернет на телефон.

Таа понуда што беше од ОНЕ со неограничени повици и 3гб интернет за 400 ден. мислам дека беше најдобра понуда во последно време.

Искрено мене ми е и доволно 1 гига. Скоро секаде каде што одам има wi-fi. Моментално имам 5000 mb на ОНЕ МЕГА 5000 и ми остануваат неискористени.
Тоа што најмногу го трошам од тарифава се едноставно, телефонските повици. Имам бесплатни пораки, а не ни праќам многу пораки, а и реално, кому му се потребни смс пораки во 2014 години, имајќи интернет на телефон.

Таа понуда што беше од ОНЕ со неограничени повици и 3гб интернет за 400 ден. мислам дека беше најдобра понуда во последно време.

Не е поентата дали има wi-fi цел град.Муабетот ми беше ништо ново и јако не нудат во пакетот од аспект на интернетот.Како што пишав ова е истата понуда од лани.Значи цела година помина на нив им текна само да ја повторат истата понуда.Корисник сум на ВИП еве 4 години од аспект на телефонијата се стварно океј и имаа најдобри пост пејд пакети за разговори до пред некое време.Али како што поминува времето гледаш дека светот се повеќе се поврзува со интернет или по нашки цел ден се виси на интернет и гледаш конкуренцијата нуди минимум 3 гига од т-мобиле или ОНЕ кој нуди минимум 5 или за 100ден плус чак 10 гига на мобилен.Некој ке рече што ми требаат толку.А бе едноставно не сакам да се замарам колку и како трошам.Да не се тресам ако изгледам видео некое на јутуб или радио интернет да си слушам.Како што спомна понудата на ОНЕ беше најдобра за тие пари.И оваа понуда е добра али ако лимитираш нешто во овој случај интернетот тогаш иди поефтино од конкуренцијата.Значи како корисник на ВИП ако би требал сега да бирам нормално би ја избрал понудата на ОНЕ бидејќи едноставно за истите пари ми даваат 4 гига интернет повеќе од ВИП.

Не се работи за тоа дали е доволно или не. Се работи за тоа што се прават мрднати и што кај нив НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ значи 1 гб месечно! Браво!!! Ај ако не и на dial-up интернет да се вратиме и најубаво да ни биде. Очајни се максимално, а не ни имаат некаква идеја како да се подобрат. Ги поминаа ОНЕ, стигнаа на второ место и мислеа готово, тоа им е загарантирано, сега исто така ќе си стигнат и до прво. 4 години сум и јас на вип, ама само чекам да ми заврши договорот во јуни па да се префрлам. Еве дури и да дадат повеќе интернет во истава тарифа, што е со цената на телефоните бре?! Телефон што со тарифа 700 денари е 4000, со оваа е 10. Епа извинете, ама ОНЕ ќе ве прескокне и тоа многу лесно.

@Cappie @Mr.Deni
Дечки да се разбереме, ја не ги бранам ВИП. Зборев за моите лични потреби за интернет.

Инаку се слагам со тоа дека не одржуваат чекор со конкуренцијата.

A be prekinete so toa one be alo. Ne vikam deka vip se sjajni ali koga kje go popushite od one, a kje go popushite poshto se izmiljotina za lopovi, op kje se vratite na vip ama polse koj kje ve slusha kako se zalite pa so one.Ne ste videle maka ko jas so toa lopovite so one zatoa brbljate bez vrska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom