24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Еве според мене што ќе биде:)
Сигурно рускиот претседател или русите ќе се вмешани во ова. Гарант они ја плаќаат плавушата и сите останати за да не се случи мировниот договор.
Што мислите?

Па тоа е единствено решение, бидејки претходно видовме како се смеша амбасадорот. Тие потенцираа дека без Хасан, нема договор.

Подобра сезона отколку 7мата. Втора сезона засега според јачина (сеуште ми е фаворит петтата, убедливо според мене најдобра). Ама оваа може и допрва да изненади. Оваа сезона има многу интересно сценарио. Тешки одлуки мора да се донесат, на пример дали да се жртвува Хасан наспрема 100 илјади американци. Не знам дали Тејлор постапи правилно што попрво ги жртвуваше нејзините луѓе.
Од друга страна, сега не знам што понатака. Не видов само дали Самир беше меѓу жртвите што ги уби Бауер на крајот од епизодата? Ако избегал тој, ко така очекувам уште да го има до крајот на сезоната. Од трета страна, сега оној "најглавниот" може да биде било кој. Постојат две варијанти, или тој е лик што е константно во осмава сезона, или ќе убацат некој сосема Х лик да биде главата на организацијата.
Добро е што во оваа сезона терористите се покажаа далеку попаметни отколку терористите во изминатите сезони. Интересна финта беше таа кога експлодира ESP бомбата во CTU, интересна финта беше и замената на Хасан со колите.
Све на све, задоволен сум од сезонава, иако негде кон 8-9 епизода малку стана досадно, ама одма ги поправија работите.

И нешто што се мислев деновиве, не заприметувате дека Џек Бауер во оваа сезона е многу малку прикажан во однос на изминатите сезони?

У врска со наредната епизода..
Се врака Чарлс Логан,.да помогне со русите нешто :D

А информацииве од каде?

А информацииве од каде?

Еве пред да почне сезонава пишав за ова... Но ќе го ставам спојлер таг, за да не им упропастам на тие што не знаеле. :)

Чарлс Логан се врака во 8ма сезона. Незнам каков ке биде сплетот на околности ама режисерот потврди дека се врака а знаеме дека самиот умре во медицинско комбе откако Марта го збрца. Наводно Претседателкава Тејлор ке побарала помош од него.

Ова нешто како Тони Алмеида кога се врака во 7ма сезона...

:wink:

Подобра сезона отколку 7мата. Втора сезона засега според јачина (сеуште ми е фаворит петтата, убедливо според мене најдобра). Ама оваа може и допрва да изненади. Оваа сезона има многу интересно сценарио. Тешки одлуки мора да се донесат, на пример дали да се жртвува Хасан наспрема 100 илјади американци. Не знам дали Тејлор постапи правилно што попрво ги жртвуваше нејзините луѓе.
Од друга страна, сега не знам што понатака. Не видов само дали Самир беше меѓу жртвите што ги уби Бауер на крајот од епизодата? Ако избегал тој, ко така очекувам уште да го има до крајот на сезоната. Од трета страна, сега оној "најглавниот" може да биде било кој. Постојат две варијанти, или тој е лик што е константно во осмава сезона, или ќе убацат некој сосема Х лик да биде главата на организацијата.
Добро е што во оваа сезона терористите се покажаа далеку попаметни отколку терористите во изминатите сезони. Интересна финта беше таа кога експлодира ESP бомбата во CTU, интересна финта беше и замената на Хасан со колите.
Све на све, задоволен сум од сезонава, иако негде кон 8-9 епизода малку стана досадно, ама одма ги поправија работите.

И нешто што се мислев деновиве, не заприметувате дека Џек Бауер во оваа сезона е многу малку прикажан во однос на изминатите сезони?

Самир не е мртов се уште. Видовме дека Џек кога влезе не го најде него, туку 2-3ца. После го најде и
Хасан мртов
, па вајда се уште е жив. Кај и да е, ќе биде фатен. :) Би требало уште некоја епизода да го гледаме, вајда он е поврзан со русите кои треба да бидат актуелни епизодиве кои следат.

Иначе се слагам со тебе, дека по петта сезона, оваа е највозбудлива, и бидејки има уште 8 епизоди до крај, не можеме целосно да ја оцениме дали може да ја надмине. Настаните се пореални, а Џек има и повеќе помош (Ортиз, Рене можда и некој друг ќе се убаци до крај).

Аххх брат тешко појака од 7-мата.Па влегоа во Белата Куќа терористи бе во таа сезона:vozbud:.7-мата беше врв.

Кај и да е и јас ќе пристигнам. Имам изгледано 6 епизоди од 8мата сезона. 7ма и 8ма сезона имаат посебен сјај.

Дали заради Annie Wersching?
:drk::drk:

MV5BMTI4MTU1MzE3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc3NTUyMg@@._V1._SX324_SY400_.jpg

Намерно не гледам што пишувате претходно пошто не сум почнал уште со 8-ма сезона. ПА КАКО Е 8-ВА СЕЗОНА ИМА ВОЗБУДУВАЊА?

П.С. Ќе почекам до 24 Мај да излези последната епизода. Оти 24 најубаво се доживува кога се гледа топтан во еден здив. :vozbud:

Излезе нова епизода.

Умре тој шо го уби Хосан, Самир Мехран од инјекција за да не прозбори.
Дајла Хасан ваљда ќе биде нов претседател на ИРК.
Тој типот Новакович е умешан. и нема да сака потпише договор, пошо е убиен Хосан.
Логан ќе проба да ги спои поради врските шо ги има у Раша
Џек стана ебачиште ама за кратко и такој.
Рене умре, откако беше упуцана од снајпер од типот кој го уби Самир Мехран.
Тој работеше а Новакович

У главно интересна епизода.

Кога Џек плаче, некој гадно го наебал. :pos:

Интересна епизода, Дајла е президент, а руската мафија е вмешана во договорот. Чарлс осеќам ќе заебе нешто...

Колку епизоди има излезено од 8-ма сезона ??

Планирав да чекам да излезе цела 8ма сезона па да ја симнам цела, али не можев да дочекам па во Сабота и Недела си ги слегнав сите 16 епизоди и ги изгледав една по една, еве денес и новата што излезе.

Мене лично оваа епизода не ми остави многу добар впечаток, ама ќе биде интересно во следните 7 епизоди до крајот,
поготово сега кога Рене умре и Џек е полн со нервоза, има на сите да им ебе матер :). И русите имат некаква вмешаност, па ќе има доста акција да се гледа во следните 7 часа, како што е и обично во сите сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom