24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Ти пиша од трета и седма епизода, не пиша која сезона па мислев за новата да е :) Ватевр, оди на имдб избери ја сезоната и во листата со епизоди избери ја епизодата која сакаш и ги имаш таму сите кои глумеле во таа епизода.

Eве што пишав, ти грешно си прочитал. :wink:

Пред некој ден кога ја прегледував колекцијата, несакајќи ја пуштив трета сезона и х епизода, и забележав дека инспекторот кој ја испитуваше Џулија (жената на нигерот што го уценуваше Палмер), е ептен сличен со генералот Џума од седмата.

Не ми треба imdb, најдов тоа што ме интересираше, а и пред твојот пост го има моето “откритие“. :wink:

Eве што пишав, ти грешно си прочитал. :wink:

Не ми треба imdb, најдов тоа што ме интересираше, а и пред твојот пост го има моето “откритие“. :wink:

Не e овој единствен глумец кој се појавил во 2 различни сезони, со 2 различни улоги.
Имаше уште еден кој се појави во 2 различни сезони, само не ми текнуе точно кој беше. Знам дека беше Арап во двете.

Omid Abtahi како
Jibraan Al-Zarian во 7 сезона и
Safa во 4 сезона.

Не e овој единствен глумец кој се појавил во 2 различни сезони, со 2 различни улоги.
Имаше уште еден кој се појави во 2 различни сезони, само не ми текнуе точно кој беше. Знам дека беше Арап во двете.

Omid Abtahi како
Jibraan Al-Zarian во 7 сезона и
Safa во 4 сезона.

A да, во четвртата се јавува како помошник на Бауер во одбрана од командосите. Во седмата со брат му е од страната на терористите па им помага после...

Не знам како можат вакви големи лапсуси да си дозволат...

Информација кога излага 19-та епизода.

Информација кога излага 19-та епизода.

Понеделник вечер од 9 се прикажува премиерно во САД, кај нас тоа е вторник сабајле 3 часот, и после 4 одма ја чекај на замунда :helou:

Има некој некаква информација дали ќе има нова сезона или ќе престанува со долгометражен филм?
Инаку, стана малку досадно, оваа новава не е повеќе возбудлива како претходните сезони.

Хах, се разбарав деновиве за актериве во 24 кои глумеле во повеќе од една сезона, и најдов уште еден...

Anthony Azizi

Ќе почнам да се разочарувам од серијава... :)

Него, најдов и сите актери кои глумеле и во 24 и во LOST.

Еве:

p022.jpg

p007.jpg

p006.jpg

p001-1.jpg

Повеќе тука

По новава епизода, заклучив едно нешто:

Итан е заебан тип!

Ни помалку ни повеќе туку Мајкл Медсен!!!!!! Фраер ипол! Таман за во 24!!!
Многу возбудлива епизода, Клои мислам тро ја зезна работава... ама Џек покрај онаа муниција што ја има, имат да ебит матер од прв до последен.
Итан мислам дека ќе стапи во контакт со Џек, не остава тој така...
Плус, многу добар крај имаше епизодава!!!! Ептен морничав! Све на све, многу добра сезона!

Задоволна сум од оваа сезона!! 19-тата епизода беше возбудлива а што останува за другата :vozbud:

Дојде денот и јас да почнам со 8-ма сезона од 24. Ја гледав само првата епизода доста е за денеска. Ветува дека ќе биде интересно иако е со стандардната шема...сепак останува да видам што ме очекува понатаму...:helou:

Нема многу да пишам за новата епизода, едноставно: една од најмоќните до сега у оваа сезона.

Незнам дали се има појавено и во претходните епизоди (барем не паметам да го имам видено), во оваа епизода тие што гледаа PB ќе си го видат другарчето од 4 сезона што беше хакерот, тој кинезот. :)

Нема многу да пишам за новата епизода, едноставно: една од најмоќните до сега у оваа сезона.

Незнам дали се има појавено и во претходните епизоди (барем не паметам да го имам видено), во оваа епизода тие што гледаа PB ќе си го видат другарчето од 4 сезона што беше хакерот, тој кинезот. :)

Кај го виде кинезот? :)

Иначе, солидна епизода, сега
Џек се свртува против ма'ам президент и на сите ќе им ги скрши кичмите.

Како и да е, сеуште сум уверен дека Џек на крајот ќе умре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom