24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате кладба дека умира во оваа сезона? Доста му беше, све спаси. :)

Пре-факинг-добра серија.Само не знам дали ќе ја надмине 7-мата сезона која беше најдобра.Ќе видиме.

Серијата е закон,по два пати ги имам гледано сите сезони:vozbud:
Колекционер сум на добри серии.:pipi:
Одвај чекам да почни 8тата сезона,посебно по возбудлвиот крај на 7та сезона.
А1 малку каснат со преземањето на оваа серија,таа одамна беше мега-популарна не само во странство,туку и во соседството.
Требаше многу порано да ја откупат серијата.

Чарлс Логан се врака во 8ма сезона. Незнам каков ке биде сплетот на околности ама режисерот потврди дека се врака а знаеме дека самиот умре во медицинско комбе откако Марта го збрца. Наводно Претседателкава Тејлор ке побарала помош од него.

Ова нешто како Тони Алмеида кога се врака во 7ма сезона...

Не умре туку изгуби пулс.Не потврдија дека официјално умрел.:toe:
Иначе Чарлс Логан ми е ептен антипатичен.:tapp:

Не умре туку изгуби пулс.Не потврдија дека официјално умрел.:toe:
Иначе Чарлс Логан ми е ептен антипатичен.:tapp:

Па исто беше и со Алмеида. Хендерсон божем му шприцал некоја супстанца преку која му запира срцето на одреден период. Сега, не е така со Логан ама пак има некоја чудна сплетка, и Логан ке биде жив. :)

Антипатичен ти е во филмот или вака на фаца?

Многу добро ја одигра улогата на Чарлс Логан во 5та и 6та сезона. Мене најантипатеичен ми беше Шапел. Незнам зошто. :toe:

Па исто беше и со Алмеида. Хендерсон божем му шприцал некоја супстанца преку која му запира срцето на одреден период. Сега, не е така со Логан ама пак има некоја чудна сплетка, и Логан ке биде жив. :)

Многу добро ја одигра улогата на Чарлс Логан во 5та и 6та сезона. Мене најантипатеичен ми беше Шапел. Незнам зошто. :toe:
И мене Шапел ми беше најантипатичен. Можда дека им глумеше газда на сите останати... :D

И во филмот,а богами и на фаца.Иначе се слагам дека својата улога добро ја одглуми.

Не бе какво умирање! Тоа е Џек Бауер. На филм можат да умрат некои педерчиња како на пример Чак Норис...:pos2:

Ае јас се кладам оти нема да умре

Aјде :)

Ако не умре ке ја прават до 1001 сезона... Во оваа сезона се излекува на крај, а во наредна сезона загрозено му се семејството. Ким и внуката. Ке има на крај некоја сцена дека умира за нив.

Btw у што е кладбата? :wink:

Aјде :)

Ако не умре ке ја прават до 1001 сезона... Во оваа сезона се излекува на крај, а во наредна сезона загрозено му се семејството. Ким и внуката. Ке има на крај некоја сцена дека умира за нив.

Btw у што е кладбата? :wink:

Kaжи ти :toe:

Сценава е пресмешна Џек Бауер го испашува Дедо Мраз. Мора да се погледно:

19539_1223641944108_1020766208_30568429_6403551_n.jpg

8-ма сезона почнува на 17-ти јануари.:vozbud:

Блиц прашање ( за после 7мата сезона)

Дали СИТЕ криминалци ги фатија ( тие кој што типкава со патогено праеше аудио муабет за напад... да се доврши сето ова)

Плус, како се викаше од Ким ќерката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom