24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже која сезона од 24 ја даваа на А1 минатата година?

Само што ја изгледав 13та епизода, ај погодете кој е вмешан од ЦТУ :baeh:

The Blonde Bitch.

Интересна беше 13-кава. Пуцање имаше доста, да не кажам пола филм.
Клои The Brain get them back in Game!

Неверојатен крај на 13тата епизода. Незнам како ќе дочекам за наредна епизода :nesum: Ептен напната атмосфера на крајот имаше...

Најдобра епизода во сезоната досега, :)
We have traitor inside CTU!
Не ја сакав уште од почетокот на сезоната, така да ќе ми бидит мило ко ќе нае*ит :tv:

По се изгледа ова е последната сезона од 24, жал ми е за сите кој ја сакат серијата и редовно ја гледат. Мене не ме погоди многу веста, оти не ги ни загледав многу.. чат пат по некоја епизода гледав на а1 на времето..

http://www.imdb.com/news/ni1888671/

Штета.Стварно многу добра серија,со поинаков концепт од сите други ..
Се надевав дека ке ја префрлат на NBC но ете..излеа и од тоа ништо..
Останува можноста за игран филм,но нема да е исто ко цела нова сезона :( .

Најдобра епизода во сезоната досега, :)
We have traitor inside CTU!
Не ја сакав уште од почетокот на сезоната, така да ќе ми бидит мило ко ќе нае*ит :tv:

Добро сега што е работата. Ми ја заебавте цела сезона. И сега јас што треба да правам кога ке почнам со 8ма сезона, да го барам предавникот уште од почеток :tapp:

Добро сега што е работата. Ми ја заебавте цела сезона. И сега јас што треба да правам кога ке почнам со 8ма сезона, да го барам предавникот уште од почеток :tapp:

Не, туку да не ја отвораш темата дур не ја изгледаш - логично:toe:

Kао да не знаеш дека во секоја сезона има предавник од добрава страна? :)

Него редовна дешавка во 24 е напад на CTU. Едноставно мора! Или CTU или Белата куќа (као што беше случајот со претходната сезона). Друго нешто е предавникот, кој мора да го има и кога мислиш дека све се средило, одма нов заплет и пак од поново. :)

Како и да е, многу акција, тензија и тоа е она што те влече да ја гледаш.

Сега почнува да станува се повозбудливо:vozbud:. Едвај чекам да дојде вторник за да ја гледам 14-та епизода. И тој што најмалку ќе очекуваш ќе испадне дека е предавник(не мислам за тој предавник на крајот од 13-та епизода за него и очекував :) ). До крајот кој знае што ќе излезе. Многу ми е жал што е оваа последна сезона. Ќе направат и филм но нема да така возбудливо како серијата, но тоа е што е:toe:

Sorry брат , ама :toe:
:smir:

WOW 14-ва епизода беше јака, многу возбудливо, се поинтересно стануват. Едвај го чекам вторник, ќе има две епизоди наеднаш:vozbud::vozbud:

Наградно питање: Дали Џек ќе направи замка со Претседателот Хасан?

Иако го знаеме одговорот. :)

Наградно питање: Дали Џек ќе направи замка со Претседателот Хасан?

Иако го знаеме одговорот. :)

хехе :) па нормално дека ќе направи Џек Бауер е или кој :D, тешко дека ќе е обратно :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom