2012 !

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Ами симни го :) и кажи дали се заеба :smir:

:pos::pos:

Го симнав пред некој ден,ама не DVDRip,не ми се чека коа е исти ташак :)

И сеа добар е или не е ако не да не го симињам:toe:

Симни го бе добар е,ако сакаш ке ти го пратам торентот од кај што симнав јас,џам слика има :)

Да бе кога возат баш позади нив се крши се до милиметар,влагаат во авион и тој додека полета се се крши зад него,додека лета се се руши околу него и они живи здрави:)
И го изгасив доволно беше:nenene:

го гледав со снимка 8/10 отприлика не лоша но не и супер

ефекти има одлични (но не целосно доживеани поради снимката) ама приказаната има некои нелогични работи но сепак јас сум задоволен од филмот во целина

баш сакам да го гледам!! Знае некој дали уште го даваат по кинава наши! Ај ако некој дознае дали го дваат во сабота во некое кино ако сака нека пише!! позз

баш сакам да го гледам!! Знае некој дали уште го даваат по кинава наши! Ај ако некој дознае дали го дваат во сабота во некое кино ако сака нека пише!! позз

Во Рамстор мислам дека сеуште го даваат,секој ден :toe:

го симнав .. 1.3GB ... викам ај добра снимка ... ама кога го пуштив ми се одгледа ... снимка загреови :toe:

Го даваат во Рамстор редовно. Во сала 1 и 2 од 19 и 22 часот. Бев вчера си зедов карта со ISIC студентска за 100 ден. наместо 150 редовна цена. Филмчето супер, ефектите гром! Најголемо уништување прикажано на филм досега. А најјака сцена беше:

- (Кадар со Антонов 500):
-Оооо колку е голем авионов!
(Јуриј): It's russian.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вреди да се трошат мегабајти на филмов, али па не?

за овој ако не ви се троши нетот(поготово ако имате саранд приклучен) тогаш боље стајте си dial-up уопште да не симињате :toe:

не одам да го гледам од инает да им ги пунам џебовите на Американицте за ваква измама!

инаку на Ју Тујуб има мини клипови со научници кои тврдат дека вакво нешто ќе се случи на Америка тие го нарекуваат Мега цунами нешто како филмот Ден потоа.

В4ера го гледав филмот и мн е добар тука нема збор Специјалните ефекти се лудница :vozbud::vozbud: не е ни чудо што 3 недела по ред е фул у рамстор за филмов ...Крајот е најбољи :helou:

Back
На врв Bottom