2012 !

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
scary не си разбрал ко шо треба...

најака сцена :vozbud::vozbud:

SILENTs EVERYBODY! Engine... Start.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Е добар е де, го гледав во прв ред.. како мене да ми се случуваше тоа :) Слушнав дека специјалните ефекти биле направени од македонци. :toe:

Америчка лимунада со добри ефекти :toe:
Аплаузи и овации имаше на одредени сцени во кино дур го гледав филмов :pos2:

Ne mi se sfigjashe ona na kraj koa ke go izvadi crevoto za da se zatvori vratata, tipichno za americhki film i toa kako u posleden moment bega ovoj glavniot lik od se i ne mu veruva bivshata zhena za nisho...
Inache super efekti.

Го гледав филмот да, филм со супер ефекти, содржина горе доле не баш, ама се на се ок беше. Филмот е дефинитивно за гледање само за у кино, зашто само таму може да се долови моментот. Инаку уште се смеам на Русинот и неговиот акцент :pos: и неговото Start engine :pos:. Се на се добар филм, а тоа а влакно што преживуваа тоа беше малку смешно.

Јак е делов кога кажува дека планетите се местат така на 640.000 години и дека пак ќе има крај на светот и диносарусот во анимацијата вика NOT AGAIN:)

Не е по мој ќеф филмов,премногу фантазија:(

Ај бе некој нека даде асален превод за филмов :)

Го има HD снимка по торентиве?

јас ќе отидам малце оф топик ама сакав да прашам дали знае некој други филмови во врска со 2012 баш ми се интересни онака за гледање...го симнав еднаш doomsday 2012 незнам дали за истиот зборувате али ако е за истиот мене ми беше тапа :toe:

^Не е тој овој што е актуелен. Го гледав и јас тој, ама тапа невидена е.

Излезе како R5 верзија значи кај и да е... ќе го има и како DVDRIP па стрпете се.

јас ќе отидам малце оф топик ама сакав да прашам дали знае некој други филмови во врска со 2012 баш ми се интересни онака за гледање...го симнав еднаш doomsday 2012 незнам дали за истиот зборувате али ако е за истиот мене ми беше тапа :toe:
Тој и на телевизија го имаше....везе си нема :pos:
Овој ти е малце глума - више специјални ефекти и адобе шминкања :)

Back
На врв Bottom