2012 !

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Вчера го гледав во кино. Филмот е СТРАВА!!! Мада тој главниот лик е боље возач од Jason Statham во Transporter (што е малце нелогично), и тој пријателот негов е најдобар пилот иако нема седнато во авион, све на се - ТОП филм. Многу јаки ефекти, добра приказна, добро глумење (имаше и оние: :cry::love2: моменти што малце ме нервираа, како на пример кога Џексон требаше да иде во самоубиствена мисија, па пред да иде се бацува со жена му :toe:), ама тие се занемарливи во споредба со акцијата што ја има филмот. Ако сакате да го гледате во кино, и тоа во подобри седишта (значи тие позади), ви препорачувам да идете уште сега да извадите карти, пошто јас вчера отидов во 1 саат таму, земав 8 карти (цел ред го пополнивме со друштвото :je:), а вечер кога отидов и 2те сали беа FULL! Мислам дека имаше место само на прв ред (освен ако не беше нешто стопиран за продажба, што баш и не ми се верува). Значи, ако нејќете да го гледате филмот од прв ред и да си го расипете доживувањето, идете сега по карти.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Филмот го гледав пред недела дена и беше топ се. Едино што малце може да ве понервира малце е што овој главниов се најде на најможните сјебани места и цело време за милисекунда беше побрз од смрт што малце нервираше ама како за на филм беше добар. А за местата у рамстор што викате позади и тие од прв ред се супер. Јас го гледав од прв ред и најубаво беше немаш нечија глаа пред тебе или нешто друго, ќе си се испружи чоек поеќе на тие столчиња и ќе си ужива исто.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.387
Поени од реакции
8.494
типичен америкаски филма каде се тие ако не се ќе прпоадни светот единствено специјалните ефекти што беа добри искерено ме разчара со старата приказна за спасителте на светот како обичен американецо од обично семејство зависи светот од него и на крајот се завршва со hapy end :kesa:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Samo so go gledav na super snimka,izleze na torrents,i moram da kazam deka mi se napunija gakjite,nejku da umram,rano mi e.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Абе премногу амерички, нереални бегања од сигурна смрт, неоткриени таленти и способности ( као возење авион од шала) итн... Само ефектите вредат за картата..
А да, и премногу среќен крај за крај на светот..:toe:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ваков филм се гледа само у HD или у Кино.

Поентата се специјалните ефекти, е сега има ли логика истите да ги гледаш на тиња снимка?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ваков филм се гледа само у HD или у Кино.

Поентата се специјалните ефекти, е сега има ли логика истите да ги гледаш на тиња снимка?
:nenene:
Затоа се иде во Кино и се гледа филм ко ЧОВЕК!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Хмм, ај прочитај го мојот пост уште еднаш? :nenene:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Се на се интересен филм. Најзакон ми беше типчето кое известуваше во живо се до неговата смрт:). Инаку да, претерале со нереалото бегање од смртта, посебно со лудото возење по расцепен пат, како и спуштање од авион со автомобил и тоа по снег. Сепак има навистина моќни ефекти а и приказната е трогателна. Но како и секој Холивудски филм завршува со happy and. Барем среќни ќе излезете од кино:)

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Филмот е поучен ајде место да седите овде по форумиве уплаќајте часови за пилотирање и кој има дворче нека клепа по некое Ноево сандаче оти маф ни е работава у новиов свет нема да има ниедно Македонче, а ние сме им Библискиот народ. Пак не заборавија да не сместат во бродчето??

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Се на се интересен филм. Најзакон ми беше типчето кое известуваше во живо се до неговата смрт:). Инаку да, претерале со нереалото бегање од смртта, посебно со лудото возење по расцепен пат, како и спуштање од авион со автомобил и тоа по снег. Сепак има навистина моќни ефекти а и приказната е трогателна. Но како и секој Холивудски филм завршува со happy and. Барем среќни ќе излезете од кино:)
Баш затоа ги ценам могу повеќе филмовите се тажен крај затоа што е многу пореални и подолго се памтат,имено сите филмови со тажен крај се во самиот врв на листата на скоро секој човек. Да набројам само неколку Грин Мајл, Прекасен Ум, Милион Долар Бејби итн.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Коментарот на професорот по француски за филмов:
На 21.12.2012 ќе се симне Исус на земјава и сите грешници ќе умрат, само праведните ќе живеат.

Мора да е секташ -.-

Он: не ми напраи многу мерак филмот.. -.-

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Овде за главен глумец само Чак Норис.
Се во последна секунда се спасува типот.
Се на се добри ефекти,добар филм.:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Лее почнав да го гледам филмов, татко ми ми го изгаси дивидито и бокс си пушти -.-
колку не е “филм“ филмот да го гледаш сецкан..

Kajgana Shop

На врв Bottom