- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.440
- Поени од реакции
- 3.525
Леб и шеќер, ништо чудно тукаЕден лик што го познавав јадеше макарони со шеќер.
Леб и шеќер, ништо чудно тукаЕден лик што го познавав јадеше макарони со шеќер.
Ако се додадат афионови зрна одлично е.Еден лик што го познавав јадеше макарони со шеќер.
Ова уопште не ми е шашаво затоа што веќе долги години ми е скоро секојдневие. Само што мојата варијанта е апдејтирана со тартар на полимарк наместо мајонез. И најкучешката паштета изгледа како деликатес со тартаров. Секој втор ден ова го доручкувам на работа. После ова 0.5л јогурт и тоа строго Бучен Козјак и можам тивко и бесчујно да го пуштам голубот, тајно во опкружување на стоката од колеги и шефови и да уживам оддалеку во глетката како им паѓаат бркови, веѓи и трепавици.Од детските класици би додал леб со слој Аргета паштета и слој мајонез.
Мајка ми само така и ги јаде, и мене ми се ок ама многу ми е благо па не ми е нешто посебно вкусно.Еден лик што го познавав јадеше макарони со шеќер.
Исландска ракија.Што е бреневин ?
Јас сум пробал и е многу убава. Имаше една пицерија во Охрид, не ми текнува на името, ама баш на почетокот на чаршијата е, по една уличка нагоре, уште пред 15 години правеа, тогаш прв пат и сум пробал. Ама навистина е убава, пробај.Не сум пробал (а и не сакам воопшто да пробам), али по западов често јадат пица со ананас
Секоја пицерија овде ја нуди таа опција со ананас, само спомнав дека трендот е од западните земји. Сум сакал да пробам, ама само едно парче да видам што е цаката, ама кога нарачуваш фамилијарна пица за достава од 500+ денари, посекако нема да ја избереш таа што има ананас на нејзеЈас сум пробал и е многу убава. Имаше една пицерија во Охрид, не ми текнува на името, ама баш на почетокот на чаршијата е, по една уличка нагоре, уште пред 15 години правеа, тогаш прв пат и сум пробал. Ама навистина е убава, пробај.
Ама затоа степче и вино..Еднаш ми текна да направам цедевита со кисела вода наместо со обична. Во моја глава имав замисла дека резултатот што ќе го добијам ќе биде некој добар еквивалент на Фанта.
Лонг стори шорт-не беше.
И јас имам пробано шпагети со шеќер. Искрено не е лошо.Еден лик што го познавав јадеше макарони со шеќер.
Синдикалското пијанчење тоа горе плус Кавадарка кога си средно/факс и немаш пари на сепарињата кај Фонтана во Градски Парк или во твојот случај во Офицерски. Старите добри времиња .
Хавајка рулз. Редовно ја јадам со sriracha комбо. Баш сношти ја јадев.Јас сум пробал и е многу убава. Имаше една пицерија во Охрид, не ми текнува на името, ама баш на почетокот на чаршијата е, по една уличка нагоре, уште пред 15 години правеа, тогаш прв пат и сум пробал. Ама навистина е убава, пробај.