Цртани серии

Ile Zero

zeRo
Член од
15 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Tom & Jerry zakon :P i so Bugs bunny .. od cartoon network : dexter , chicken and cow ... od disney : american dragon.. kid vs kat zverski e ... od anime : Dragonball/Z/GT , Naruto / Shippuden , digimon , pokemon ,yu gi oh , bey blade, bakugan sega tro go gledam na A1 ,Duel master.....

debi7777

Girls in your city for night
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Порано сите ги гледав:) и [SIZE=-1]Мечето Ушко, [/SIZE] [SIZE=-1]Ну Заец погоди!,[/SIZE] [SIZE=-1]Том & Џери [/SIZE],[SIZE=-1]Козле Бозле, [/SIZE][SIZE=-1]Спиди гонзалес[/SIZE], [SIZE=-1]Балтазар, [/SIZE][SIZE=-1]Атомската Мравка,[/SIZE] [SIZE=-1]Душко Долгоушко, [/SIZE][SIZE=-1]Мики Маус, [/SIZE][SIZE=-1]Шиљо,[/SIZE] [SIZE=-1]Плутон,[/SIZE] [SIZE=-1]Мислам дека го видов мацолот, [/SIZE][SIZE=-1]Брзата птица и Којотот, [/SIZE] [SIZE=-1]Штрумпфови,[/SIZE] [SIZE=-1]Пожарникарот Сем,[/SIZE] [SIZE=-1]Калимеро, [/SIZE][SIZE=-1]Пинк Пантер,[/SIZE] [SIZE=-1]Ла Линеа, [/SIZE][SIZE=-1]Нинџа Желките,[/SIZE] [SIZE=-1]Шју Пипл, [/SIZE][SIZE=-1]Бети Буп,[/SIZE] [SIZE=-1]Попај, [/SIZE][SIZE=-1]Душко Долгоушко и Пиратот,[/SIZE] [SIZE=-1]Кенгурчето Опа-Опа[/SIZE], [SIZE=-1]Гарфилд,[/SIZE] [SIZE=-1]Снупи, [/SIZE][SIZE=-1]Скуби Ду, [/SIZE][SIZE=-1]Пчеличката Маја, [/SIZE][SIZE=-1]Були, [/SIZE][SIZE=-1]Симпсонс,[/SIZE] [SIZE=-1]Аладин,[/SIZE] [SIZE=-1]Таличниот Том,[/SIZE] [SIZE=-1]Душко Долгоушко[/SIZE], [SIZE=-1]Кукури Кокода,[/SIZE] [SIZE=-1]Грашковци,[/SIZE] [SIZE=-1]Дино Диносаурусот,[/SIZE] [SIZE=-1]Мапет Шоу, [/SIZE][SIZE=-1]Кире-Бананамен,[/SIZE] [SIZE=-1]Ракуните,[/SIZE] [SIZE=-1]Пипи долгиот чорап,[/SIZE] [SIZE=-1]Пајо Паторот,[/SIZE] [SIZE=-1]Клукајдрвецот,[/SIZE] [SIZE=-1]Фамилијата Адамс[/SIZE][SIZE=-1], [/SIZE][SIZE=-1]Тимон и Пумба,[/SIZE] [SIZE=-1]Летечките мечиња..................ама овие последниве најмногу ги сакав, а сега нигде ги нема :( [/SIZE]
ooo...se od koa jas bev dete... sega ne gi gledaat mnogu... ama ovie nekako bea poucni... sega poveketo se polni so nasilie, krv... gledam seuste, zasto vnimavam sto gleda maliot moj... :)
Sega poucni taka se NODY, Dora explorer, Go Diego Go... i uste malku nekoi...drugite poveketo se "horor'...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Симпсонови закон се чекам да го средат таму тоа што не е средено, па да почнам да си ги гледам од прва сезона па до крај.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Драгон Бол ги имам сите епизоди по 2 пати изгледано(Dragon Ball,Z,GT)
Симпсонови ги имам сите епизоди од сите 20 сезони.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Од цртани, гледам само неколку серии, и тоа се сепак црн, крвав, хумор.
Ги имам изгледано сите епизоди од 13те сезони на South Park, од идиотскиве серии на Cartoon Network ја гледам само Courage The Cowardly Dog, и пред некое време пак почнав да ги гледам епизодите на Happy Tree Friends, иако сите ми се гледани по милион пати, пак ми се интересни.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Том и Џери,Саут парк,Бугс бани и не ми текнува некој други.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Southpark на прво место, дефинитивно ги имам можеби 3,4 пати сите епизоди гледано ако не и повеќе, dragonball ги имам сите гледано, Happy Tree Friends, голем број ги имам гледано но не сите, за жал многу се добри,Bugs bunny од постарите, и се разбира старите добри дизни филмови

исто така сите обожавав старите цртани филмови на прва што ги даваа, пример nu zaec nu pogodi :)

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
леле, да не почнуам да набројуам кај ќе ми биде крајот... иначе ќе ги кажам само тие што ги имам дома : драгонбалл+з+гт; шаман кинг; наруто(2дел го гледам онлине); блич(што сум со транскрипцијава...); и дет нот :)

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Па порано глеав онака се од цртани шо ми дое али сеа само јапански као naruto,bleach(овие уште не сум ги изглеал) и уште многу други...најкреативни се јапанциве за цртани нема шо...најбољи причи имаат цртаните,за секакво расположение...

Н

'Никола'

Гостин
Teenage Mutant Ninja Turtles класиците ги симнав на Torrent оригиналните американски, 10 сезони се.
Dragonball/Z/GT по три пати секако ми се прегледани (ако некој случајно ги има со убави снимки го замолувам да ми пиши, било тука било на пп)
Digimon имам гледано само прва сезона, и закон ми беше. За другите сезони не знам, ако има гледано некој можи да кажи дали вреди да се гледаат.
Saber Ryder порано ја гледав, добра серија беше..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
цртани гледам до ден денес!!! омилени од секад ми биле оние со мики маус или со пајо паторон!!! пинк пантер поштувам многу.. за попај да не праам муабет.. подобар цртан нема!!! том и џери се е изгледано веќе нема шо да се гледа, од картун нетворк бајаги глеам цртани исто. декстер е најбоље дефинитивно! поготово диди коа ке му се убаци.,. е тогаш е кулминација на цртанот! штета чикен енд кау неможам ника да ги фтам незнам шо е работава..

Kajgana Shop

На врв Bottom