Цртани серии

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Тарзан, Штрумфови, Волшебникот од Оз, Нинџа желки (ги гледав како мал)
Сега Саут парк и Симпсонови...

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Yep, многу сакам цртани:) Симпсонови ми се убедливо на прво место, Саут Парк кога ќе фатам, Cartoon Network и така. Ааа да и да не ги заборавам класиците на Дизни:pos:си имам села колекција симнато од интернет.:lud:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Том и Џери, Њу зајац п'гди, Пинк Пантер, Душко Долгоушко и сите од Дизни.

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Како мал ги гледав том и џери, мики маус, пинк пантер и сите други со кои растат малите деца....
а да, и да не ги заборавам пинки енд д бреин(Pinky and the Brain)

А сега ја гледам серијата Star Wars: The Clone Wars...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ма за мене сите од ДИЗНИ се класика и се најубави
Освен тоа како мала ги обожавав Том и Џери, Штрумфови, Грашковци, Доктор Глобил, Пинк Пантер

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Па на времето гледав Штрумфови,Тарзан,Том и Џери,Пинк Пантер...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
man DRAGONBOL :) Ne znam koj primetil koj ne - Sondzoku ili ovde Italija so go vikaat Goku nosi kimono na Saolin :) Ok epten malce odpojke e fantazija ali spored nekoj prikazni tuka ideata za crtanot e spored nekoja vistina . Voinite na Saolin imaat mnooogu od tehnikite prikazani vo crtanot . Jebiga za nekoj toa e sranje ali tie lebdenja vo vozduhot i nekoj drugi sranja se snimeni spored vistinskite sposobnosti na Saolin voinite . Epten mi praj kejf crtanot :) Koj cital za Saolin znae kolku se fenomeni voinite pripadnici na taa skola :)

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
Saber Rider and the Star Sheriffs(Konjanikot sabja i zvezdenite serifi)ja davaa na mtv seririjata bese zakon dali na nekoj mu teknuva?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Изногуд... Го даваа на Tелма пред две три години го гледав. Два или три пати неделно во 19:30 беше. Ако знаеш некој што работи во телма прашај го.
На торенти има 20тина епизоди пратено (на википедија пишува вкупно има 52), секоја како посебен ама сите се со сидери 0.
Пробај пушти некоја, ако тера арно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Штумфови, Пинк Пантер, Том и Џери, Џив Џи и сите што на Картун Нетворк. Ама тоа беше када сам био млад (иако и сега знам да си пуштам Картун Нетворк и да го изгледам Декстер или некој друг):pipi:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Штрумфови,Том и Џери,Пинк Пантер,Џив Џи....Дефинитивно најдобрите цртани...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Том и Џери,цела багра од Луни тунс,изноугуд,Дигимон,Покемон,Јоланда,Саут Парк,Симпсонови,Хепи тре френдс,и многу многу други.Моментално си ги прегледувам ДрагонБол :pos2:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
лелееее колку имам гледано ни сама не знам
од раните почетоци....том и џери,пинк пантер,штрумфови,луни тунс,текс ејвори,цел арсенал на картун нетворк и бумеранг,покемон,дигимон,драгон бол.....
Сега кога сум веќе ,,голема,, гледам саут парк највеќе,хепи три френдс,афро нинџа...

Kajgana Shop

На врв Bottom