Цртани серии

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Случајно налетав на првата сезона од серијава
"The Boondocks" (2005)
и можам да кажам дека изобилува со црнечки хумор и да напоменам дека е за + 18 ради пцовки и експлицитни сцени(како таа во првата епизода кога му се фрчи колбасот на дедото :pos:)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Е ова беа цртани...
Ова се гледаше кога јас бев дете. И најдобриот дел е што беа синхронизирани на македонски.

Има ли некој врски во МТВ да ги извади од тоа архивите и да не врати не кратко во детството?

M

Mario Gómez

Гостин
Многу гледав кога бев мал, некогаш и по цел ден, поради нив научив и англиски убаво.

Уствари немав некој мн омилени, гледав: Скуби Ду, Флинтстонс, Декстерс лаборатори, Пауер паф грлс и други...

Сега знам да погледам некогаш, само да се потсетам, и по навика кога нема ништо на тв си пуштам бумеранг...

Моментално гледам само симсонс и The Garfield show, jак хумор, најјакиот сериал од Гарфилд стриповите. :)

PS

Се вчитува...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
44
Поени од реакции
2
Само Family Guy гледам од цртаните серии и интересна е.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ја гледа некој новата сезона футурама? Дефинитивно се најдобри а особено 7-та епизода од 6-та сезона. :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Е ова беа цртани...
Ова се гледаше кога јас бев дете. И најдобриот дел е што беа синхронизирани на македонски.

Има ли некој врски во МТВ да ги извади од тоа архивите и да не врати не кратко во детството?
interesni crtani bea , na MTV ddavaja mnogu interresni ama sho znam prestanaja... :S

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ударни вести хаха.
Варнер Брос по 40 и кусур години прави рибут на Looney Tunes. Значи не spinoff како што беа Duck Dodgers, Baby Looney Tunes и сл., туку прав reboot.

Овајпат во ТВ форма, а не кино, првото емитување ќе биди баш денеска на америчкиот Cartoon Network (во 8 часот по нивинте времиња).

Колку што гледам на 7ми мај треба да се емитува на Британскиот CN, а тоа дава надеж дека за брзо ќе го пуштат и на источноевропскиот (тој што се емитува кај нас).

Еве линк од америчкиот сајт на CN http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/looneytunesshow/index.html

Член од
30 март 2012
Мислења
376
Поени од реакции
234
Zdravo
Dali nekoj ima info za eden crtan film od vremeto na komunizmot, mislam deka istocen bese so kuce kreco ili kreso se vikase, detence kogaj mu doadjase ideja kako topce da mu padjase na glavata i negoviot dedo , ako ne sum pomesal se so nekoj drug crtan film :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
baram od pree eden crtan nemozma da go najdam tipov se tepase so vojnici nekakvi a glavniot niv nosese nekava maska i piese crna porojnica :S

Kajgana Shop

На врв Bottom