Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Не се ни обиде да ме тагне педерот!
Шо го ебам, барем филмот да ми го погодеше.
Јас само Одри ја гледам во сиви нијанси :love:

Те чекам на пп :sneaky:
...со казнени <3

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
go izgledav American Beauty.. i seriozno ovaj film zasluzvit oskar? vas kako vi se dopadna? prosecna drama... ili krijat nekoja skriena poraka filmot ? :O
МОРЕ МАРШ
И ТИ, И ТИЕ ШТО ТE ЛАЈКНАЛЕ
МАРШ
i seriozno ovaj film zasluzvit oskar?
ДА
vas kako vi se dopadna? prosecna drama...
ФИЛМОТ Е ИЗВОНРЕДНА ДРАМА
ili krijat nekoja skriena poraka filmot ?
"ФИЛМОТ" E ИМЕНКА ВО ЕДНИНА И НЕ МОЖЕШ ДА КОРИСТИШ ГЛАГОЛ ВО МНОЖИНА
ФИЛМОТ НЕМА СКРИЕНА ПОРАКА
ФИЛМОТ ТИ ГО ПОКАЖУВА ЖИВОТОТ

GO AWAY GOOSEBUMPS

SOMETIMES THERE'S SO MUCH BEAUTY IN THE WORLD, I FEEL LIKE I CANT TAKE IT AND MY HEART IS JUST GOING TO CAVE IN

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
дај препорачајте нешто добро несекојдневно, breathtaking

G

grande-juve

Гостин
дај препорачајте нешто добро несекојдневно, breathtaking
да даеше некој пример полесно ќе беше :) сеедно, мислам нема да згрешиш со некој од листава ако не ти е глеан...
Dogville
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Big Fish
Crouching Tiger, Hidden Dragon
Pan's Labyrinth
Picnic at Hanging Rock
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Take Shelter
In the Mood for Love

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Малце да го испромовирам ФБ пејџот. Најновите торенти на серии и филмови секој ден. Не испуштајте ниту еден нов филм, вашето дневно рајско торент катче.

Your Torrent Heaven Daily

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Се сеќава ли некој кога почнаа лани да излеват двд скринерите од потенцијалните Оскар номинирани? Во понеделникот на 02.12 Американската академија започна со гледање на филмовите, а пак за седум дена, на 12.12 ќе бидат објавени номинациите за Златен глобус. Би требало веќе овие две недели да имаме први торенти.

:love:

П.С наградите од Националниот борд на рецензии за 2013.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
nalet novosta stanuva vreme za tema za oskari mislam? duri pocnat so oficjalnite izjavi, da si pocneme nie so prognozi i favoriti?
@Io Sono Interista ќе продужиш традиција? Дур не се избацил некој. Или ќе чекаме прво глобусите?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Глобуси па Оскари беше ако се држиме до деловникот. Јас сепак мислам дека треба да се спојат сите теми за Глобус во една и само да се менува насловот еднаш годишно. Исто и за Оскар. Ако отворате нови, нека отвори некој, не сум во тек.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.570
Лани на 15ти ноември ја отворив темава за која Io ме караше. :oops: После Io си ја отвори официјалната, со анкетата - ама тоа може да се направи дури откако ќе ги објават номинациите. Ако сакате уште од сега да почнеме со пред-подготовка, можам да се позамарам малце ко лани, м?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Лани на 15ти ноември ја отворив темава за која Io ме караше. :oops: После Io си ја отвори официјалната, со анкетата - ама тоа може да се направи дури откако ќе ги објават номинациите. Ако сакате уште од сега да почнеме со пред-подготовка, можам да се позамарам малце ко лани, м?

Пукај. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom