Конечно излезе и Trance на добра снимка. Одличен трилер !
Има и една ВебРип 720п од 3.8гб ама јас го гледав на оваа што ја спомна ти. Солиден е квалитетот !хадерип од седамстотини мб се не рачуна добра снимка одамна, осим ако нема поквалитетен?
Го гледав вчера, добро направен филм. 3Д ефектите се ОК, ништо префорсирано туку онака таман за да те здрма кога треба.World War Z
аууу fucking предобар филм! Одличен блокбастер, после Транс оди на листата на филмови на кои најмногу сум уживал без да трепнам! 3Д ефектите ОК, но филмот во глобала мене одличен.
Ја има на нетов негде книгата? Ако ја имаш прати ми пп.Го гледав вчера, добро направен филм. 3Д ефектите се ОК, ништо префорсирано туку онака таман за да те здрма кога треба.
Ја имам читано и книгата, напишана е во вид на сведоштва на очевидци и директни учесници во настаните, и со тоа остава многу простор за сценарио по мерка на филмаџиите. Книгата е земена само како подлога за сценариото, уствари само оквирот на книгата е земен а настаните во сценариото се целосно напишани од сценаристот. Што е подобро одколку кога книга се касапи за сценарио.