Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CineplexКај ги наогаш на добра снимка бе , све сум пребарал све крш снимки и за Супермен, и за Z...
Конечно излезе и Trance на добра снимка. Одличен трилер !
Го гледав вчера, добро направен филм. 3Д ефектите се ОК, ништо префорсирано туку онака таман за да те здрма кога треба.World War Z
аууу fucking предобар филм! Одличен блокбастер, после Транс оди на листата на филмови на кои најмногу сум уживал без да трепнам! 3Д ефектите ОК, но филмот во глобала мене одличен.
Го гледав вчера, добро направен филм. 3Д ефектите се ОК, ништо префорсирано туку онака таман за да те здрма кога треба.
Ја имам читано и книгата, напишана е во вид на сведоштва на очевидци и директни учесници во настаните, и со тоа остава многу простор за сценарио по мерка на филмаџиите. Книгата е земена само како подлога за сценариото, уствари само оквирот на книгата е земен а настаните во сценариото се целосно напишани од сценаристот. Што е подобро одколку кога книга се касапи за сценарио.