Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Момци, одлична вест.

На Замунда сега има опција да се гледаат филовите директно онлајн без да ги симнуваш, (во ист квалитет каков што е и рипот) за тоа ви треба TS Player, после инсталацијата на TS Player кога ќе кликнетe на одреден торент од Замунда, ќе видите едно мало кругче во разни бои, а до него стои Play online in original quality, го стискате, се отвара TS player и потоа на него кликатe play и чекате да се закачите со стримот т.е. да гледате без да мора да чекатe да се симне целосно филмот :)

:cuc:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
Psyside го инсталирав програмот ама само тоа не функционираше, мора нели и како екстензија на Chrome-от да се стави? Сега ми успеа.

Добра е ја испробав, само не ми ги пушта на цел монитор некои работи. Можеби до форматот е, еве True Blood ја пуштив епизодата супер беше на цел екран со потребната снимка.
(y) (y) (y)

Thaaaank you (In Louis CK's voice) :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Да заборавив за екстензијата, но колку што знам автоматски се инсталира - енејблира, или грешка сум, не памтам го имам TS player одамна за тенис гледање исталирано.

Иначе некој ќе каже дека можеш и да го симнеш филмот и да го гледаш, но што ако имаш малце поспора линија, брзаш, или пак не ти се чека? ептен е практично :)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
14
Поени од реакции
6
Му се спремам на Гетсби, вечер ќе идам у Cinepaplexx на the man of steel, а го чекам оној adore. Мн настрано изгледа, и интересно.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
обично не гледам комедии(особено не овие пародииве) ама сношти после 2 тешки хорори Стигмата и Егзорцизам на Емили Роуз, морав да пуштам нешо лабаво, A Haunted House филмов од 80 мин шо трајт сигурно 50 се газев од смеење па Marlon Wayanas е пореметен начисто, сигурно на појкето нема да ви се свиѓат пародијава ама мене ме насмеа до солзи посебно првава сцена од клипчево

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
И јас го гледав.. шта речи.. не за филмот, за мене.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
После не знам колку време исклучив филм без да го догледам. The Deep Blue Sea, скапав првиот пола саат.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Некој да ми го прати - Како убив светец ? Или да ме посочи каде можам да го најдам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom