Дефинитивно брат, Питер Лор(и) ме запрепасти.. јес да во цртанинте на Ворнер Брадерс од 40-тите го пукаат од заебаање ради крупните очи, и го ставаат во улога на мафијаш што стално го пие од Bugs Bunny, али брат, што велиш, стварно најпотценет актер...MEDDLE Мило ми е што ти се допадна "М". Јас откако го изгледав филмот со други очи го гледав Питер Лор. Дефинитивно најпотценетиот актер во историјата на Холивуд.
Мене ми е доволно ова сликава што ја гледам, страв ми е ако кликнам плеј да не ми рикне компјутеротDa fuq did I just see?
Sample од филмот:Чекај полека.....Турски Старворс? Ова сериозно?
и да Moonrise Kingdom просек, можеби и помалку од просек.
ме потсети на турскиот ЗагорСакам на Сител/К5 да го даваат
Овој заедно со Турскиот Стар Ворс и Турскиот Рамбо
![]()
![]()
Макс, јас овој филм го немам никогаш во животот изгледано од почеток до крај, не па во 3Д, туку Crazy in Love мислам дека ова би го гледала со голем мерак.Io Sono Interista Biggus Dickus Psyside wot RocknRolaa dragonsky MEDDLE Iceboy џимеј
Шкорпион bobipp Pluh Vlatko_Gjorce
Ајмо народе, кој е за заеднично гледање на Титаник у СУПЕР 3D?
Ova ne e 3d ova e super 3d ako niso drugo ovaa verzija bar gi ima scenite od Lukas i Bej koi nezasluzeno gi otsekoa od kino verzijata.Макс, јас овој филм го немам никогаш во животот изгледано од почеток до крај, не па во 3Д, туку Crazy in Love мислам дека ова би го гледала со голем мерак.![]()
Море го имам гледано, имаше и Елен Деџенерис ваква зафрканција. Поентава ми е и какво год да е ДЕ, не го гледам.ЛУЃЕ, прво ѕирнете клипот..![]()