Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е да бе, јас го чекам у Милениум да дојде 3Д, ама никако да дојде...

Нејќат да го гледам Лео во 3Д...:unsure: Не е фер.:noze:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Имаше и турски супермен. Само добро е на сител што не им текнало да го пуштат, ќе го најавеа како гооолем хит. :D
Има и Турски Џејмс Бонд и Туркиш Бетмен...Нешто иди како Адибас, Пхума, Нуке и слично.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Е да бе, јас го чекам у Милениум да дојде 3Д, ама никако да дојде...

Нејќат да го гледам Лео во 3Д...:unsure: Не е фер.:noze:
Да бе, да ни затрудниш после.. :pos:

Ио, Les Miserables изгледа фантастично. Tи ја тестираат љубовта со стриженава Hathaway иначе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Ме потсетивте на нешто од детството да с'ибете векот, на времето кога беше популарен Хи-Мен. На „наши“ Хи-Мен, на турски:

1.00 до 1.05
--- надополнето: 27 септември 2012 во 21:27 ---
Ио, Les Miserables изгледа фантастично. Tи ја тестираат љубовта со стриженава Hathaway иначе.
Убава си е таа во сите нејзини облици :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ме потсетивте на нешто од детството да с'ибете векот, на времето кога беше популарен Хи-Мен. На „наши“ Хи-Мен, на турски:
:pos:Ах и Штрумфовите се закон...Баш-штрумфот и штрумф-ербап.

Од овие режисери е произлезена позната турска школа за серии кои одат на Канал 5 и Сител.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.429
Поени од реакции
25.330
Before sunrise / Before sunset
Ау брат, заљубен сум во овие два филма. :D Особено во првиот, ми се свиѓаше многу повеќе него вториот... На листата на љубовни филмови ми е негде околу врвот. Ќе има и трет дел.
Еден топол предлог од мене, изгледај го овој http://www.imdb.com/title/tt0496319/, Итан Хок е режисер и има мала улога во филмот, предобар, нетипичен љубовен, исто како овој, преубаво филмче, го рецензирав во темата За филмски ентузијасти.
А од Линклатер погледај ги Waking Life и A Scanner Darkly :).

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Ау брат, заљубен сум во овие два филма. :D Особено во првиот, ми се свиѓаше многу повеќе него вториот... На листата на љубовни филмови ми е негде околу врвот. Ќе има и трет дел.
Еден топол предлог од мене, изгледај го овој http://www.imdb.com/title/tt0496319/, Итан Хок е режисер и има мала улога во филмот, предобар, нетипичен љубовен, исто како овој, преубаво филмче, го рецензирав во темата За филмски ентузијасти.
А од Линклатер погледај ги Waking Life и A Scanner Darkly :).
Фала на препораките брат,само A Scanner Darkly ми е гледан и тоа многу одамна на времето ко ја имаше hbo по кабловскиве низ Охридов :D. Иначе за другите два да дојт први шо побрзо ...

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Пред неколку недели се збореше дека е во план да се направи Expendables во женска верзија т.е. да се соберет сите актерки акциони херои во еден филм. Во план биле Сигурни Вивер, Мила Јовович, Луси Лолес, Линда Хамилтон, Мишел Родригез(фуј!), Мишел Јео, Вивика Фокс(?!) како и ред други. И сега како официјално е објавено дека Џина Карано е првата која потпишала за тој проект.

Vlatko_Gjorce што велиш за Cynthia Rothrock? :love:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Пред неколку недели се збореше дека е во план да се направи Expendables во женска верзија т.е. да се соберет сите актерки акциони херои во еден филм. Во план биле Сигурни Вивер, Мила Јовович, Луси Лолес, Линда Хамилтон, Мишел Родригез(фуј!), Мишел Јео, Вивика Фокс(?!) како и ред други. И сега како официјално е објавено дека Џина Карано е првата која потпишала за тој проект.

Vlatko_Gjorce што велиш за Cynthia Rothrock? :love:
(O_O) ...

I would fucking pay big bucks to see this movie ...... please tell me its not a joke and its gonna happen :place: ?
--- надополнето: 28 септември 2012 во 08:52 ---
Фала на препораките брат,само A Scanner Darkly ми е гледан и тоа многу одамна на времето ко ја имаше hbo по кабловскиве низ Охридов :D. Иначе за другите два да дојт први шо побрзо ...
Waking Life e must-see. Very thought-provoking movie.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Io Sono Interista Biggus Dickus Psyside wot RocknRolaa dragonsky MEDDLE Iceboy џимеј
Шкорпион bobipp Pluh Vlatko_Gjorce

Ајмо народе, кој е за заеднично гледање на Титаник у СУПЕР 3D?

ахахахаха јако!!!!!!11
И јас сум за! ахахахаха
Бај Д веј, ова со ефективе шо се заебаваат на клипов,, знаеш дека има 7Д кино у Рамстор? :))))))))))))))))))

Kajgana Shop

На врв Bottom