Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова изгледа добро.

Дали е возможно конечно добар live action филм базиран на цртан да излезе ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Мокингџеј...
Од една страна го сфаќам Ио зошто толку го искритикува, ама од друга страна (знаејќи што се случува во книгите) сфаќам зошто е таков овој дел и го оправдувам. На тие што поима немаат што се случува во книгите и го гледаат затоа што вториот им бил ок, без да се замараат со целата поента на приказната, нема да им се свиѓа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Dumb and Dumber To:

Мех ок е.Онака не ја уништува сликата за првиот.
Во оригиналот првиот дел е онака потапа а овдека е вториот..што па и не знам колку е добро.

Првиот дел стварно смешен, вториот е со повеќе poop jokes.

Имаше моменти во кои што се смеев ептен, ама имаше и ептен моменти со failed jokes. Така да подгответе се за многу fart humor заебанции.

Тоа настрана имаше некои стварно добри моменти, Двајцава сеуште се закон во улогиве, така да ова е како да гледаш стар пријател повторно после 20 години. У меѓувреме сфаќаш дека малце се швркнал ама се на се сеуште ти е мило што го гледаш.

Бел бумбар има филмов од мене некако, ама може некој да кружи околу стол ако го гледа..очекувам хејт да има филмов на форумов за 2-3 месеца.

(y)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
нели тука не гледате трејлери?:rolleyes:
Искрено јас го објавив и натаму ќе објавувам трејлери али може неколку месеци не сум изгледал целосно трејлер, го вртам само рандом со глушецот сцени колку да видам набрзина што како :pos:[DOUBLEPOST=1416958435][/DOUBLEPOST]http://deadline.com/2014/11/film-independent-spirit-awards-nominations-2015-list-1201295941/

Birdman доминира со Spirit Awards номинации, сакам и да владее со наградите и на сите награди во текот на сезоната, осеќам ќе ми биде еден од подобрите како што тргнала на лошо Оскаровската сезона...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Мокингџеј...
Од една страна го сфаќам Ио зошто толку го искритикува, ама од друга страна (знаејќи што се случува во книгите) сфаќам зошто е таков овој дел и го оправдувам. На тие што поима немаат што се случува во книгите и го гледаат затоа што вториот им бил ок, без да се замараат со целата поента на приказната, нема да им се свиѓа.

Филмот е хејтан најмногу од читателите. Знам што е поентата на приказната, тоа не значи дека треба да платиме карта за да гледаме два часа ништо додека да дојде финалето. Патем, јас не го хејтав само поради содржината туку поради идиотски осмислените сцени и начинот на кој го промашија. Коментар за сцените што ги наведов чекам, не гледам некој да ме демантира, само прогледување низ прсти... :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден од цртаните што најмногу ми се допаднаа последниве години ќе има продолженија во кое што ќе биде дел и легендарниот Мел Брукс.

За Хотел Трансилванија се работи инаку

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.179
Поени од реакции
10.178
Еден од цртаните што најмногу ми се допаднаа последниве години ќе има продолженија во кое што ќе биде дел и легендарниот Мел Брукс.

За Хотел Трансилванија се работи инаку
Мамицата ако го заебат како Деспикабл ми. Инаку и од Крудс спремаа продолжение.

Kajgana Shop

На врв Bottom