Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Филмот е сај фај. Батали ти што си се ложел на хајпот од фанбојови за како филмов е за паметни, за тие што го разбрале филмов да се фалат дека се паметни пошто го разбрале.

А филмов не ќе да беше предвидлив, се сложувам со Ио.

Кога сме на темава, бидејќи е кул да се прави филм во повеќе делови..The Stand ќе биде претворен во филм од 4 дела.

Пошто трилогија е мејнстрим, а 4 > 3 и пари од 4 > Пари од 3 филма
Filmot nemase nesto sho nemozese da se razberi, linearna prikazna so nekolku twistovi i toa e se
Delot so naukata ne ni go komentiram, "kako ke me lazis za relativitetot i fizikata vo filmot taka i ke ti veruvam"
Vrska neam od toa jas i ne mi bese bitno. filmot me macese i strukturata negova, toj delot za "pametni" neka si go diskutiraat "pametnite"
@Io Sono Interista jbg ne sum genijalec ama ete sherlock moment i pretpostaviv deka e taka, niss specijalno.

Последно уредено:
Funny-GIF-Chair.gif

whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш :D

патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Untitled.png

Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.

Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.

Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.

http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Последно уредено:
Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.

Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.

http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Ти ја почна модата со слики од торенти.

Коа спомна вестерни. Го гледав The Lone Ranger, доста добар :)

Нинџа Желките ме харесваа мене :)

Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?

ќе кружам околу нејзе

Ова изгледа добро.

Дали е возможно конечно добар live action филм базиран на цртан да излезе ?

Мокингџеј...
Од една страна го сфаќам Ио зошто толку го искритикува, ама од друга страна (знаејќи што се случува во книгите) сфаќам зошто е таков овој дел и го оправдувам. На тие што поима немаат што се случува во книгите и го гледаат затоа што вториот им бил ок, без да се замараат со целата поента на приказната, нема да им се свиѓа.

Dumb and Dumber To:

Мех ок е.Онака не ја уништува сликата за првиот.
Во оригиналот првиот дел е онака потапа а овдека е вториот..што па и не знам колку е добро.

Првиот дел стварно смешен, вториот е со повеќе poop jokes.

Имаше моменти во кои што се смеев ептен, ама имаше и ептен моменти со failed jokes. Така да подгответе се за многу fart humor заебанции.

Тоа настрана имаше некои стварно добри моменти, Двајцава сеуште се закон во улогиве, така да ова е како да гледаш стар пријател повторно после 20 години. У меѓувреме сфаќаш дека малце се швркнал ама се на се сеуште ти е мило што го гледаш.

Бел бумбар има филмов од мене некако, ама може некој да кружи околу стол ако го гледа..очекувам хејт да има филмов на форумов за 2-3 месеца.

(y)

Back
На врв Bottom