В
Вори
Гостин
Анчелоти ако не го видам избркан до утре или најкасно задутре,тогаш Абрамович е ретардиран.
Кое неизвесно? Со Малуда на раб на црвен? Со закопани в место гомнари?Na Meazza Inter igrase pozatvoreno i so dvajca napagjaci.
Denes imase odlicna taktika od Murinjo , sepak Eto go resi natprevarot .
Toa bese klucot , inaku ke bese neizvesno do krajot .:wink:
Оваа реченица е најголемата беда на Челзи. Саломон Калу единствено сакаше Арсенал да го земи, и то за бедни 5-6 милиони фунти. И да го бркаш, никој не го зема, за реални пари зборуваме. Дебилот во период на Хаити, во период на важни моменто за Челзи (крај на јануари чинам), како нешто што заслужува посебен коментар за сајтот на Челзи го кажа тоа дека голема штета што умрел некој таму лондонски моден дизајнер?! Секоја почит за дизајнерите, модата и сл., ама ко ќе зборуавам за фудбал, модата можи да се вметни само во рекламни цели.Прва грешка беше тоа што анелка играше пред калу :smir:
Дали со тебе беше муабетот за врвен техничар(-и) во тема за ЛШ? Мислам со тебе беше. Како сега муабетов? Се врти, се врти....и ќе продолжи да се врти....некако.Не ме заебавај ја издржав од 2002 до горе-доле годинава... Алооооо завршивме еднаш у факинг уефа куп (мада на Белград гарант се сеќаваш:smir и јбг никој не е на врв цело време... се се врти.
Инаку од моја перспектива ве демне опасност да станете нешто ко Милан... од младите не видов ни еден перспективен вистински а остатокот имаат преголема километража во кариера набиено.
Младинска школа како?
Добар? Јас не барам добар. Добар е Евертон, или Тотенхем.Навивам за Јувентус, но си го сакам Челзи онака уште од кога Виали беше играч/тренер. Добар е тимот бе брат, Мурињо ве надигра искрени да бидеме само затоа што ги знае сите играчи кој како игра и кој како размислува.
А кој да игра? Некој така по саламен. Деко??? Не би рекол. Така да Лампард ќе игра и се додека нема кој да покрива позади него и тој да се осврни само на напаѓање како што знае и умее, не можеме да очекуваме повеќе.Френк Лампард додека е во тимот нема да има добра игра се гледа тоа од немај каде .....
Или во афект си го напишал ова или си свиткал некоја дрогичка да се опуштиш после испаѓањето. Не се зезај Челзи без Лампард и Тери не е Челзи :wink:Сите нека пакуваат куферите, не ми е гајле дали тоа ќе бидат Лампард, Балак, Деко, Џо Кол, Тери или Карваљо. Шо се тиче мени, сите сите сите нека заминат.
Јас очекувам Анчелоти САМ да даде отказ.Анчелоти ако не го видам избркан до утре или најкасно задутре,тогаш Абрамович е ретардиран.
Немаме друга опција.Да да,со овие дебили ...
А кој да игра? Некој така по саламен. Деко??? Не би рекол. Така да Лампард ќе игра и се додека нема кој да покрива позади него и тој да се осврни само на напаѓање како што знае и умее, не можеме да очекуваме повеќе.
Додека не се најде некој со квалитетот на Лампард да го замени тој е и ќе остане во тимот затоа што без Лампард нема ЧЕЛЗИ!!!!!
А со кого требаше Лампард да сврзе топка кога освен Балак никој друг не сакаше да се отвори и да ја прифати одговорноста.Епа тогаш сањај титули од Челзи додека игра тој неранимајкото невидена дупка нели гледаш што кур ке ни е таков играч незнае една топка да сврзе...Дрогба зар уште мисли дека е дриблач немој не ме радуј...
Не не сум го напишала во афект. И на крај краева не одлучувам јас кој ќе иде од тимот, па нема ни да се случи ова така да сеедно ми е сега. Да Челзи не би бил истиот без плејмејкерот Лампард, ама без овој сегашниов Лампард... =] Реков подоле има некоја надеж во „ѕвездениве“ имиња па да се задржат 1-2 или најмногу 3.Или во афект си го напишал ова или си свиткал некоја дрогичка да се опуштиш после испаѓањето. Не се зезај Челзи без Лампард и Тери не е Челзи :wink:
Yep and i get your point :helou:Дали со тебе беше муабетот за врвен техничар(-и) во тема за ЛШ? Мислам со тебе беше. Како сега муабетов? Се врти, се врти....и ќе продолжи да се врти....некако.
Кои млади? Калу? ДЕБИЛНИОТ КАЛУ? Или можеби и Стуриџ влезе, не догледав? Во секој случај, помлада верзија на Калу, само поалчен - факти кои ги сретнав летото ко доаѓаше, а Давор мислам пробуваше да ме разубедува.
Младинска школа? На чело со Арнесен, никако. Мурињо не елиминира денеска, ама и натаму не се многу на број негој зборој на кои ставам потпис. Ама дека Арнесен е дебил, тоа со потпис, и печат клавам.