Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ја па ништо смешно не гледам во постот твој,а рака на срце не ти го разбирам.
Постот мој беше тоа што, сакате преку леб погача.Сакав да истакнам колку човекот е ненаситен, ти да му дадеш прст, цела рака ќе ти ја земе т.е се поистоветувам со вашите т.н изјави пред мечот каде што сакате пораз од 2-0 , а не дебакл и сега на крај на мечот сакате победа.Јебига и јас сакам, али Дрогба се тртка - се мртка и знаев дека ќе го промаши пеналот.

--- надополнето ---

Одлучивте кој ќе ја отвори новата тема?
Не. Ваљда, не ..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Постот мој беше тоа што, сакате преку леб погача.Сакав да истакнам колку човекот е ненаситен, ти да му дадеш прст, цела рака ќе ти ја земе т.е се поистоветувам со вашите т.н изјави пред мечот каде што сакате пораз од 2-0 , а не дебакл и сега на крај на мечот сакате победа.Јебига и јас сакам, али Дрогба се тртка - се мртка и знаев дека ќе го промаши пеналот.
Па може пред некој натпревар јас да кажам дека не прифаќам ништо освен победа, и да типувам победа од 5-0, но кога ќе почне натпреварот, да излезат со некоја игра како против Ливерпул, и на крај од натпреварот да бидам среќен што извадиле бод со таква игра, иако пред натпреварот сум бил сигурен дека ќе победат. Исто и денес. Сите мислеа дека Тотенхем ќе биде супериорен, и само се надеваа дека Челзи нема да доживее дебакл. Но во второто полувреме играта беше подобра, и на крај со пеналот имавме можност за 3 бода, па нормално е да ни е криво што беше пропуштена таа шанса.

Јас бев сигурен дека Дрогба ќе го даде пеналот, ама ете, на глупа финта падна. Јас така бранам на фифа. Со голманот одам еден чекор лево или десно, и играчот секогаш ми шутира на спротивната страна.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе му ја остајме на Дрогба да ја отвори...можи ќе ни тргне...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Ќе му ја остајме на Дрогба да ја отвори...можи ќе ни тргне...

Треба само да се копира првиот пост на оваа тема, не е потребно ништо повеќе бидејќи се е опфатено, да се сменат играчите, да се додадат трофеите од минатата сезона, и можеби уште некои ситни детали.

Кој има највеќе постови во оваа тема, нека ја отвори новата :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Треба само да се копира првиот пост на оваа тема, не е потребно ништо повеќе бидејќи се е опфатено, да се сменат играчите, да се додадат трофеите од минатата сезона, и можеби уште некои ситни детали.

Кој има највеќе постови во оваа тема, нека ја отвори новата :)
HeadHunter 1.729 мислења
Давор 1,520 мислења
fantomX 1.468 мислења

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
гласам за суперфренк, бидејќи фантом некако баксуз ни е годинава, а минатата на секоја тема отворена од суперфренк тепавме па затоа суперфренк нека ја отвори :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
гласам за суперфренк, бидејќи фантом некако баксуз ни е годинава, а минатата на секоја тема отворена од суперфренк тепавме па затоа суперфренк нека ја отвори :)
Точно е дека јас бев минатата сезона среќата.На секоја тема што ја отворив имавме победа. :) Оваа сезона на 2 теми отворени од мене (со Ливерпул и Арсенал) имаме 1 победа и 1 пораз.Би ја отворил, што знам, може јас сум среќата, али тоа што немам ништо спремено, тоа е друга работа. :) (Ако мислеше да напраам нова тема.А за копирање на старата, не знам .. )

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема што да се спрема ...треба само да се копира текстот и да се намести составот...зш моменталниот е многу поразличен,oд тој штo беше кога е отворена темава.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Точно е дека јас бев минатата сезона среќата.На секоја тема што ја отворив имавме победа. :) Оваа сезона на 2 теми отворени од мене (со Ливерпул и Арсенал) имаме 1 победа и 1 пораз.Би ја отворил, што знам, може јас сум среќата, али тоа што немам ништо спремено, тоа е друга работа. :) (Ако мислеше да напраам нова тема.А за копирање на старата, не знам .. )
Com'oooon you can DO it... NIKE :P

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Пи*ката мамина на Дрогба!Со среќа кој и да ја отвори новата тема..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Се изгубив и јас од темава,ама ај нема врски факс скас....
Кој и да ја отвори темава има мој благослов...
За ова со Челзи што се случува,ми сугерира исто како Сколари времето кога беше само што тогаш на Сити ги пупавме со 5-0 мислам или колку,штета што замина тој човек а баш сакаше да се доказе,но сепак беше избркан ради гомното Дрогба...
Ете тој беше Дрогба кој што не вадеше од гомна да,ама сега тој баш не пика,тој самиот треба да знае дека не е е пред тимот и никад нема да биде.Мислам дека веќе не му се игра за Челзи го влече него Марсеј,никогаш го немам слушнато да ја пофали публиката на Стемфорд туку ја фали онаа на Марсеј...
Ама тоа отом потом не е ни тој крив,Анчелоти како што гледам неможе или не сака да ги фати саглам уздите на овој коњ Дрогба и на Челзи.Ако не се случи тоа во наредните мечеви мислам дека ќе му се даде клоцата.Колку ми е криво само што не остана Хидинг кај нас и покрај тоа што ја водеше Русија во тој период после тоа му дадоа клоците иако не беше виновен.

Туку тоа е тоа дел од вината е во Абрамович што се меша увек кога не треба а кога треба го нема никаде,во играчите што играаат како гомна ама највеќе во Карло.

Ова сакав да прашам ке се собираме за колективно следење против Јунајтед? Пошто гледам тоа таму кремците следат редовно.
Ај ако биде нешто нека се пише овде....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom