Постот мој беше тоа што, сакате преку леб погача.Сакав да истакнам колку човекот е ненаситен, ти да му дадеш прст, цела рака ќе ти ја земе т.е се поистоветувам со вашите т.н изјави пред мечот каде што сакате пораз од 2-0 , а не дебакл и сега на крај на мечот сакате победа.Јебига и јас сакам, али Дрогба се тртка - се мртка и знаев дека ќе го промаши пеналот.Ја па ништо смешно не гледам во постот твој,а рака на срце не ти го разбирам.
Не. Ваљда, не ..Одлучивте кој ќе ја отвори новата тема?
Па може пред некој натпревар јас да кажам дека не прифаќам ништо освен победа, и да типувам победа од 5-0, но кога ќе почне натпреварот, да излезат со некоја игра како против Ливерпул, и на крај од натпреварот да бидам среќен што извадиле бод со таква игра, иако пред натпреварот сум бил сигурен дека ќе победат. Исто и денес. Сите мислеа дека Тотенхем ќе биде супериорен, и само се надеваа дека Челзи нема да доживее дебакл. Но во второто полувреме играта беше подобра, и на крај со пеналот имавме можност за 3 бода, па нормално е да ни е криво што беше пропуштена таа шанса.Постот мој беше тоа што, сакате преку леб погача.Сакав да истакнам колку човекот е ненаситен, ти да му дадеш прст, цела рака ќе ти ја земе т.е се поистоветувам со вашите т.н изјави пред мечот каде што сакате пораз од 2-0 , а не дебакл и сега на крај на мечот сакате победа.Јебига и јас сакам, али Дрогба се тртка - се мртка и знаев дека ќе го промаши пеналот.
Ќе му ја остајме на Дрогба да ја отвори...можи ќе ни тргне...
HeadHunter 1.729 мислењаТреба само да се копира првиот пост на оваа тема, не е потребно ништо повеќе бидејќи се е опфатено, да се сменат играчите, да се додадат трофеите од минатата сезона, и можеби уште некои ситни детали.
Кој има највеќе постови во оваа тема, нека ја отвори новата
Точно е дека јас бев минатата сезона среќата.На секоја тема што ја отворив имавме победа. Оваа сезона на 2 теми отворени од мене (со Ливерпул и Арсенал) имаме 1 победа и 1 пораз.Би ја отворил, што знам, може јас сум среќата, али тоа што немам ништо спремено, тоа е друга работа. (Ако мислеше да напраам нова тема.А за копирање на старата, не знам .. )гласам за суперфренк, бидејќи фантом некако баксуз ни е годинава, а минатата на секоја тема отворена од суперфренк тепавме па затоа суперфренк нека ја отвори
Com'oooon you can DO it... NIKEТочно е дека јас бев минатата сезона среќата.На секоја тема што ја отворив имавме победа. Оваа сезона на 2 теми отворени од мене (со Ливерпул и Арсенал) имаме 1 победа и 1 пораз.Би ја отворил, што знам, може јас сум среќата, али тоа што немам ништо спремено, тоа е друга работа. (Ако мислеше да напраам нова тема.А за копирање на старата, не знам .. )