Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека не би треба сожалување и тапкање по рамо. Единствено ми е мака дека ви се падна Интер со Мурињо кој го знае целиот тим на Челзи од глава до пети. Да играше Челзи против било кој друг тим ќе победеше 100%. Здравје догодина, да сме живи и здрави.

Така и требит брат. До крај... :helou:

Уште еднаш јебига, ко веќе така го знам тимов, не е лошо и да се докопам до Лондон некако. Или ќе тргни нешто, или бар сето ќе пукни, да се знај на шо е работава.
А вакви дебилни ликови ми прекипе да гледам од година во година.

Да се соберевте вие од фан клубов ќе изизгравте боље од овие вашиве.

Ко некој 3то лигашки тим играше Челзи,аиии страшно слабо...
Поздрав момци,среќно у ПЛ. :smir:

Ни ПЛ нема да освоиме...со вакви дебили и глуп тренер :tapp:

Да се соберевте вие од фан клубов ќе изизгравте боље од овие вашиве.

Ко некој 3то лигашки тим играше Челзи,аиии страшно слабо...
Поздрав момци,среќно у ПЛ. :smir:

Ne e tocno ne igrase Celzi slabo tuku perfekten bese Inter.:wink:

Знам дека не би треба сожалување и тапкање по рамо. Единствено ми е мака дека ви се падна Интер со Мурињо кој го знае целиот тим на Челзи од глава до пети. Да играше Челзи против било кој друг тим ќе победеше 100%. Здравје догодина, да сме живи и здрави.

Ќе прајме муабет догодина, овие дебили ќе бидат пцуени од мене и гонети за заминување се до мај. Ако не освојат Англиско првенство, тогаш проблемот е поголем. Иако и да го освојат не е многу помал.

Заслужено не победија......... Или Мурињо не победи..... Најдобриот тренер во светот!!!!

Ne e tocno ne igrase Celzi slabo tuku perfekten bese Inter.:wink:
А можеби Челзи играше.....ахмахмахм.....ЈАКО?!?!?
На Меаца беше гомнарија, смрдилаци, лајна на сите страни. Тогаш што беше вечерва?! Добра игра можеби?!???!?!?? :nerv:

Мизерни бевме што нема каде...на Стефморд тотално не надиграа,секоја чест за Мурињо,нека учи дебелиот..:uvo:

А можеби Челзи играше.....ахмахмахм.....ЈАКО?!?!?
На Меаца беше гомнарија, смрдилаци, лајна на сите страни. Тогаш што беше вечерва?! Добра игра можеби?!???!?!?? :nerv:

Na Meazza Inter igrase pozatvoreno i so dvajca napagjaci.
Denes imase odlicna taktika od Murinjo , sepak Eto go resi natprevarot .
Toa bese klucot , inaku ke bese neizvesno do krajot .:wink:

Анелка на утакмицава ја имаше следната функција :
лево сметало по десна страна :kesa:
Прва грешка беше тоа што анелка играше пред калу :smir:

Уште еднаш јебига, ко веќе така го знам тимов, не е лошо и да се докопам до Лондон некако. Или ќе тргни нешто, или бар сето ќе пукни, да се знај на шо е работава.
А вакви дебилни ликови ми прекипе да гледам од година во година.

Не ме заебавај ја издржав од 2002 до горе-доле годинава... Алооооо завршивме еднаш у факинг уефа куп (мада на Белград гарант се сеќаваш:smir:) и јбг никој не е на врв цело време... се се врти.

Инаку од моја перспектива ве демне опасност да станете нешто ко Милан... од младите не видов ни еден перспективен вистински а остатокот имаат преголема километража во кариера набиено.

Младинска школа како?

Ќе прајме муабет догодина, овие дебили ќе бидат пцуени од мене и гонети за заминување се до мај. Ако не освојат Англиско првенство, тогаш проблемот е поголем. Иако и да го освојат не е многу помал.

Навивам за Јувентус, но си го сакам Челзи онака уште од кога Виали беше играч/тренер. Добар е тимот бе брат, Мурињо ве надигра искрени да бидеме само затоа што ги знае сите играчи кој како игра и кој како размислува.

Сега со сите сили кон ПЛ и ФА :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom