F
fantomX
Гостин
Од сега секој кој овде ќе ми постира 4-3-3 формација сакам сериозно да ми образложи зошто, пошто не ќе можам да се контролирам појќе на тоа гомно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победа на Интераши, сосема заслужено одат понатаму.
А ние.... мизерија, мизерија... беда! Не сакам да коментирам, воопшто, надиграни бевме, залажани, и заслепени од тоа дека „нам не ни се може ништо“ не спуштија, браво за Мур, барем неговата традиција со непораз на Стемфорд Бриџ продолжува. :kesa:
А дембелиот сега нека се слика колку душа шо му сака. И пивце со Мурињо ќе пие од кога ќе го победи :tv:
Ни тоа ни дијамант не работи без Есиен.Од сега секој кој овде ќе ми постира 4-3-3 формација сакам сериозно да ми образложи зошто, пошто не ќе можам да се контролирам појќе на тоа гомно.
Френк Лампард додека е во тимот нема да има добра игра се гледа тоа од немај каде .....
Poglednete go Manchester United be pederi edni,mame da vi ebam u picka,poglednete go Manchester United,i togas recete nie sme TIM....Poglednete ja igrata na Machester United i ke vidite kako treba da igra prav angliski tim....cccc
Сега со сите сили кон ПЛ и ФА![]()