F
fantomX
Гостин
Од сега секој кој овде ќе ми постира 4-3-3 формација сакам сериозно да ми образложи зошто, пошто не ќе можам да се контролирам појќе на тоа гомно.
Честито победа на Интераши, сосема заслужено одат понатаму.
А ние.... мизерија, мизерија... беда! Не сакам да коментирам, воопшто, надиграни бевме, залажани, и заслепени од тоа дека „нам не ни се може ништо“ не спуштија, браво за Мур, барем неговата традиција со непораз на Стемфорд Бриџ продолжува. :kesa:
А дембелиот сега нека се слика колку душа шо му сака. И пивце со Мурињо ќе пие од кога ќе го победи :tv:
Ни тоа ни дијамант не работи без Есиен.Од сега секој кој овде ќе ми постира 4-3-3 формација сакам сериозно да ми образложи зошто, пошто не ќе можам да се контролирам појќе на тоа гомно.
Френк Лампард додека е во тимот нема да има добра игра се гледа тоа од немај каде .....
Poglednete go Manchester United be pederi edni,mame da vi ebam u picka,poglednete go Manchester United,i togas recete nie sme TIM....Poglednete ja igrata na Machester United i ke vidite kako treba da igra prav angliski tim....cccc
Со кои пусти сили..... на пола копје се сите нели гледате !!! се влечкаат само по теренот ради реда - колку да се рече дека играат нештоСега со сите сили кон ПЛ и ФА
Сега со сите сили кон ПЛ и ФА