Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Thiago Silva? It should not be anything serious, but with the muscle pain you can never say so expect tomorrow to be evaluated.

Ооооооооо! The Hunter is back!

And the Duck too. :-D

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Не го гледав натпреварот :toe: :(:(:(. Добро е што победивме, в вторник го крка Манчестер. :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ај честитки на 3те бода.

Мамата не знаев дека денес играат, си мислев утре :/
Бравос за Хунтелар и за малиов што ни се врати и то во добра форма.
Пејо не го спомињај Бориело за да не те скршам :icon_lol:

У вторник е она битното.
Ќе ги мачкамееееее :tv:

И воедно честитки за нашиот нов спонзор Fly Emirates, ќе дадат 60 милиончиња, за трансферчиња ќе има :)))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не може човек на раат да гледа, тоа е кога навиваш за Милан стрес ти е во аранжманот, глатка победа не постои тука : )
Хунтелар си ја враќа самодовербата, сеа само да видам наредно коло Бориело да е стартер место него-тргам лично натака да тепам.
Тиаго Силва ме секира мене, излезе со повреда човекот.
Мансини исто така се повреди ама кој го ебе него. :)

Фергусон го пофалил Милан добро играле а-у....у превод веќе смислил противотров. : )

пс. Оној Бекам говна да јаде, не зашто промаши два паса, него дека дојде со таа глупа фризура и им го испра паметот, денес после Бориело и Абате гледам ја направил, Абате е гарант број еден сељак у Милано, која фаца Инџиковска е тоа е ненормално. :) т.е не, грешка, Сантон е најселска фаца, Битпазарски сурат-школски пример
Еееее пејо пејо јас кога викав дека Бориело е дрво неделкано сите го браневте :nesum:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Третиот гол,наместо Хунтелар да беше Бориело ...не верувам дека ќе му работеше рефлексот .... :tv:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
првите информации од Милан за повредите на Мансини и Т.Силва се дека не е ништо сериозно и се очекува Т. Силва да се врати против Манчестер. Меѓутоа сеуште фали конечен медицински тест кој ќе биде извршен утре

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=17872

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Имам само една желба за остатокот од првенството, а тоа е да даде Господ шинтер само петочки да игра за да не ги глеаме на Телма повеќе, доста ми е тоа, ништо друго не сакам.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Имам само една желба за остатокот од првенството, а тоа е да даде Господ шинтер само петочки да игра за да не ги глеаме на Телма повеќе, доста ми е тоа, ништо друго не сакам.
Абе и сабајле у 7 да играат ќе ги даваат а не у петок у 8-45 :tv: ...ја денес им се јавив у телма ги прашав за Милан,НЕ викаат...
не игра Пандев у Милан...теиии па и ти :tv:

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Абе и сабајле у 7 да играат ќе ги даваат а не у петок у 8-45 :tv: ...ја денес им се јавив у телма ги прашав за Милан,НЕ викаат...
не игра Пандев у Милан...теиии па и ти :tv:
хахахаха, а и тоа што викаш

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.652
Поени од реакции
48.684
Еееее пејо пејо јас кога викав дека Бориело е дрво неделкано сите го браневте :nesum:
не е Бориело дрво да се разбереме, си има и он квалитети исто како што си има Хунтелар, работата е што они двајца се просечни напаѓачи и како секој просечен играч имаат променлива форма.
Не се они вонсериски напаѓачи што газат константно без престан и јаки индивидуалци што можат да решат утакмица кога цел тим не може вол да убоде (ми доаѓаат слики од Шевченко сеа, никад нема да го прежалам :():) па да не можеш без нив на терен да излезеш.
Фората е да им ја воочиш формата и да знаеш кога на еден му иде, а на друг не, и да напраиш правилен избор.

Иначе Милан како традиоционално Италијански клуб секогаш ќе форсира Италијани во прв тим, поготово сега, кога ќе мора да му се отвори избор на Липи за на светско, кога е во ситуација да освен Ди Натале нема ниеден асален напаѓач, и кога Сериа А ни е изгубена и можеме да си дозволиме такви луксузи.

Поентата ми е, со Манчестер мора да игра Хунтелар или Пипо*(што мислам дека ќе се деси) пошто Бориело едноставно е вон форма во овој период.
* Пипо иако не игра-увек е во форма за вакви моменти

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Ако го продадат или позајмат Хунтелар следната сезона некаде ќе се заебат и тоа мнооогу...и вечерва се потврди дека колку повеќе Хунтелар има минутажа е се подобар и подобар....далеку подобар од Бориело....значи многу далеку подобар..крвта му врие на дечкото...има чувство како Инзаги и завршница како Ван Нилстерој...само треба да повеќе.. посериозно да игра во прв тим...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
честитки Росонери, не бутнавте едно место :tv:

глеав само прво, Ферги виде тоа шо требаше да види... утре Лео да го видам на Трафорд.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
не е Бориело дрво да се разбереме, си има и он квалитети исто како што си има Хунтелар, работата е што они двајца се просечни напаѓачи и како секој просечен играч имаат променлива форма.
Не се они вонсериски напаѓачи што газат константно без престан и јаки индивидуалци што можат да решат утакмица кога цел тим не може вол да убоде (ми доаѓаат слики од Шевченко сеа, никад нема да го прежалам :():) па да не можеш без нив на терен да излезеш.
Фората е да им ја воочиш формата и да знаеш кога на еден му иде, а на друг не, и да напраиш правилен избор.

Иначе Милан како традиоционално Италијански клуб секогаш ќе форсира Италијани во прв тим, поготово сега, кога ќе мора да му се отвори избор на Липи за на светско, кога е во ситуација да освен Ди Натале нема ниеден асален напаѓач, и кога Сериа А ни е изгубена и можеме да си дозволиме такви луксузи.

Поентата ми е, со Манчестер мора да игра Хунтелар или Пипо*(што мислам дека ќе се деси) пошто Бориело едноставно е вон форма во овој период.
* Пипо иако не игра-увек е во форма за вакви моменти
*Ова со ѕвездичкава е многу точно и во најлоша форма да е Пипо на голема утакмица увек е најак..сете те се со Ајакс пред 4-5 години..па со Баерн Минхен..па финалето со Ливерпул..роден победик е типот...среќна ѕведа има...јебига:toe:

PS: Леонардо друже ТЕ МОЛАМ КУПИ СИ ЛЕВ БЕК....па и десен....:)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Еј дечки ова за Пандев не сте во право.Прво незнам дали гледавте на канал 5 репортажа на Филе во Рим уште кога Пандев беше таму.Го прашуваат за кого навива или како мал навиваше Горан Пандев.Овој вика не кријам од секогаш за Милан.Се понуди човекот ви се стави на тацна.Убаво пишуваше деновиве во мизерната македонска фудбалска ситуација,Пандев е светлоста.Секако дека ќе се радуваме занего но мислам дека на вас фановите на Милан ви е најтешко.Да го гледате а да се молите шо се вика да не биде...јас лично Интер го гледам поради Пандев иначе векот светот не би ми текнало да го гледам пошто со години го игра најмутавиот фудбал во Европа додека јас знам за мене а како шо ми кажуваат постарите одсекогаш било така.

Дали Леонардо го чуваше Бекам за во Вторник?Или стварно наумил да му биде резерва?Вероватно тоа му е некоа стратешка финта пошто не верувам дека нема да стартува против "своите"...Ај нека ми каже некој пошто умирам од желба да му го збрца еден на Фергусон во фаца

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Дали само ја мислим дека Капитенот днска беше ЦАР на средина, им го расплака мамичето на Санчез, Инлер и Асамоах :vozbud:

Роналдињо изигра топ, а и мило ми е за Хунти, редно е да влезе у ритам колку толку, иако ја сеуште сум убеден дека ни треба нова 9-ка на лето.
Пирло исто таке ми е све бољи и бољи сезонава и тоа у прав моменат. Фавали незнам што го пцуете беше многу солиден според мене, многу подобар него ли кој игра централен бек.
Абиати у прв тим да се врати под итно, многу се осеќам посигурно он кој игра :pipi:

Иначе Берлускони пред некој ден го викнал Роналдињо на вечера и праеле муабети му рекол дека мора да си га подобри формата и да почне да игра јако на големи мечеви и да се залага појќе почнуајќи од утакмицата со Манчестер, ако не да заборави на иднина у Милан, и дека ако не биде продаден летово остатокот од договорот ќе го доигра со пола примања
Газда си е газда бе :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom