Колку дена има од мечот против Челзи/изјавата на Сер Алекс?A Charge shall be issued within the period of three working days of the incident, or within
three working days of any media comments being brought to the attention of The
Association, or where observations on media comments are requested from a Participant,
within three working days from the deadline for the provision of those observations to The
Association, ending at 4pm on the third working day. (i.e. for a Saturday/Sunday game, a
Charge shall ordinarily be issued prior to 4pm on the Wednesday).
Nothing happens."A member of the press asked me if Mike Riley was a Manchester United supporter and I think that's something you would need to bring up with the FA. If you're saying that he is, you'd hope the FA would look at it. It is something that one or two managers would have something to say about." Questioning the refs ability to be impartial and do his job, no problem
Nothing happens."I don't want to put pressure on the referee. Howard Webb is a fantastic referee. Difference?
BANNED"We are getting the best ref"
Си прават сам себе убијал со ова, самите си прекршуваат свое правило.
Колку дена има од мечот против Челзи/изјавата на Сер Алекс?
П.С.
Moyes:
Nothing happens.
Ancelotti pre-match:
Nothing happens.
Fergie:
BANNED
Criticise the ref - BANNED
Фали да ни одземат 5 поени :pos2:
Само ова ми текна -->
Луѓе погодете што :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has been charged with improper conduct by the Football Association for comments about referee Howard Webb.
Па, кажах ти, ти тва никојпат нема да го разбереш... Убеден сам у таа титула, да не кажам повеќе од ПЛ.Респектот што народот го нема за Барселона, нема никако да му помогне на Јунајтед да дојде до титула.
Составот не е никаков, ама слободно можам да кажам дека ова е најслабиот „состав на хартија“ на Јунајтед последните неколку години. Ама затоа на клупа го имаат (според мене) најдобриот менаџер во историјата на фудбалот.
Вембли не му дава некоја огромна предност на Јунајтед. Да беше Олд Трафорд, ќе те разберев...а Вембли не игра никаква важност.
Или па ко овој Грант од сега нека дава изјави, на секое прашање само со Yes и No нека одговара Еве пример дел од едно интервју кога беше дел од Челзи:Да сум на местото на Фегусон нема повеќе да давам изјави, па нека го казнат после за недавање изјави ебаго!
Не сум забележал брат, не се лути одма. Битно е што се согласуваме, иако може да се случи да врне тој ден и ја наебавме. Финалето на СП се играше околу 10 Јули, ова е сепак крај на Мај...А како јас истово го предложив вчера и никој жив ништо не коментираше?