StarScr3am
Ѓавол
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 798
- Поени од реакции
- 219
дали знамето ќе пристигне во ВЕЛЕС ?
Кој сака да се слика со знамево со потписите на сите играчи, нека дојде во сабота )))
дали знамето ќе пристигне во ВЕЛЕС ?
Кој сака да се слика со знамево со потписите на сите играчи, нека дојде во сабота )))
Убо размислувашНаучен е нашиот тим да игра на гостински терен Сакав да кажам само, дека Манчестер нема огромна предност затоа што се игра во Англија. Истото ќе го кажав и да се играше да кажеме во Шпанија.
И според мене шансите се 50:50.
*и мислам дека ќе победи Манчестер
и јас од Кичево :helou:И Кумановци!
А шо сум на екскурзија? Ќе го донесете и за со Блекпул?Btw, last week when I spoke to Darren Fletcher he told me his favourite artists are Notorious BIG, Tupac, Jay-Z... and The Proclaimers. He also listens to a lot of Irish folk music. Eclectic.
Ајдеее
--- надополнето ---
Евра: Не сум изненаден што сме шампиони
Човечево мора портпарол да ни биде
--- надополнето ---
Кој математички наша титула бе?! И 1 поен да освојме наша е...MANCHESTER UNITED IN £15M YANN M’VILA SCOOP
--- надополнето ---
MATCH PREVIEW: Blackburn Rovers vs Manchester United
утре да ги нападнеме да освоиме 3 бода и математички да биде наша титула ,па да кроеме тактика за Вембли и против Блекпул да си ги одмараме играчите нека играат резрвите
знам дека и 1 бод е доволен ,но одиме на победа ние сме Манчестер Јунајтед ние не се задоовлуваме со 1 бод :smir:Кој математички наша титула бе?! И 1 поен да освојме наша е...
ovoj M'Vila e top igrac ... samo ne e krilo ili neso taka?obicno toa igra(deka bil idealna zamena za Hargreaves) ...MANCHESTER UNITED IN £15M YANN M’VILA SCOOP
--- надополнето ---
MATCH PREVIEW: Blackburn Rovers vs Manchester United
утре да ги нападнеме да освоиме 3 бода и математички да биде наша титула ,па да кроеме тактика за Вембли и против Блекпул да си ги одмараме играчите нека играат резрвите
zamina c.evans? shteta toj vetuvashe dosta ...знам дека и 1 бод е доволен ,но одиме на победа ние сме Манчестер Јунајтед ние не се задоовлуваме со 1 бод :smir:
--- надополнето ---
Corry Evans joins Hull City from Man Utd in loan deal
Титулата ќе ни се додели на Олд Трафорд секакоovoj M'Vila e top igrac ... samo ne e krilo ili neso taka?obicno toa igra(deka bil idealna zamena za Hargreaves) ...
--- надополнето ---
zamina c.evans? shteta toj vetuvashe dosta ...
--- надополнето ---
a nemoze nekako da se doogvorat so FA da ni ja dadat titulata na old trafford??