Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Btw, last week when I spoke to Darren Fletcher he told me his favourite artists are Notorious BIG, Tupac, Jay-Z... and The Proclaimers. He also listens to a lot of Irish folk music. Eclectic.

Ајдеее :)

--- надополнето ---

Евра: Не сум изненаден што сме шампиони

Човечево мора портпарол да ни биде :)

--- надополнето ---

Кој сака да се слика со знамево со потписите на сите играчи, нека дојде во сабота :))))

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Кои фактори ги имате на ваша страна?
Светлина, топлина, клима, почва, релјеф, надморска височина, човекот како еден од побитните фактори...
Не мислеех на тие фактори, ама Миле ме надополни, па и тие важат. :)
Цел свет виде на каков начин Барса ги помина 4те утакмици со Реал, посебно двете у ЛШ. Не дека Реал играа чисто, напротив, агресивно играа, ама не толко колко шо Барса глумеа. Таа Барса пред 2 месеца и сега таа нее иста. Го нема истио респект кај нароодо. Можам слободно да кажам дека освен фановите на Барса, у финалето друг никој нема да навива за неа. Сите виде и как игра Јунајтед против сите екипи, со тај „никаков“ состав, со тие потценувани играче как Гибсон, Ошеј, Чичарито, Керик, Бербатов... Манчестер таа сезона има силен ТИМ. Најважната цел на Ферги за таа сезона уште од моменто коо дознаја оти финалето ќе се игра на Вембли е да го освое по секоја цена. Фергусон не го интересира 1 или 2 трофеја, него го интересира историја, традиција, морал... историјата вика оти у Англија Јунајтед е главен. Нема да има ништо подобро за Ферги ако „га одбране“ ЛШ титулата на Вембли, не само у почит на играчите од тва финале и загинаните у Минхен, туку за цел клуб. Тај клуб шо значе религија. Уствари не ни знам шо ти објаснувам, ти тва никојпат не ни можеш да го разбереш. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не мислеех на тие фактори, ама Миле ме надополни, па и тие важат. :)
Цел свет виде на каков начин Барса ги помина 4те утакмици со Реал, посебно двете у ЛШ. Не дека Реал играа чисто, напротив, агресивно играа, ама не толко колко шо Барса глумеа. Таа Барса пред 2 месеца и сега таа нее иста. Го нема истио респект кај нароодо. Можам слободно да кажам дека освен фановите на Барса, у финалето друг никој нема да навива за неа. Сите виде и как игра Јунајтед против сите екипи, со тај „никаков“ состав, со тие потценувани играче как Гибсон, Ошеј, Чичарито, Керик, Бербатов... Манчестер таа сезона има силен ТИМ. Најважната цел на Ферги за таа сезона уште од моменто коо дознаја оти финалето ќе се игра на Вембли е да го освое по секоја цена. Фергусон не го интересира 1 или 2 трофеја, него го интересира историја, традиција, морал... историјата вика оти у Англија Јунајтед е главен. Нема да има ништо подобро за Ферги ако „га одбране“ ЛШ титулата на Вембли, не само у почит на играчите од тва финале и загинаните у Минхен, туку за цел клуб. Тај клуб шо значе религија. Уствари не ни знам шо ти објаснувам, ти тва никојпат не ни можеш да го разбереш. :)
Респектот што народот го нема за Барселона, нема никако да му помогне на Јунајтед да дојде до титула.
Составот не е никаков, ама слободно можам да кажам дека ова е најслабиот „состав на хартија“ на Јунајтед последните неколку години. Ама затоа на клупа го имаат (според мене) најдобриот менаџер во историјата на фудбалот.
Вембли не му дава некоја огромна предност на Јунајтед. Да беше Олд Трафорд, ќе те разберев...а Вембли не игра никаква важност.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Респектот што народот го нема за Барселона, нема никако да му помогне на Јунајтед да дојде до титула.
Составот не е никаков, ама слободно можам да кажам дека ова е најслабиот „состав на хартија“ на Јунајтед последните неколку години. Ама затоа на клупа го имаат (според мене) најдобриот менаџер во историјата на фудбалот.
Вембли не му дава некоја огромна предност на Јунајтед. Да беше Олд Трафорд, ќе те разберев...а Вембли не игра никаква важност.

We'll see that. :tv:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Повеќе од пола карти за неутралните гледачи се купени од фанови на Јунајтед :)))) Но како и да е, во гости во ЛШ немаме примено гол сезонава.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Повеќе од пола карти за неутралните гледачи се купени од фанови на Јунајтед :)))) Но како и да е, во гости во ЛШ немаме примено гол сезонава.
Научен е нашиот тим да игра на гостински терен :) Сакав да кажам само, дека Манчестер нема огромна предност затоа што се игра во Англија. Истото ќе го кажав и да се играше да кажеме во Шпанија.

И според мене шансите се 50:50.

*и мислам дека ќе победи Манчестер :toe:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се надевам дека и на Вембли нема да примеие , но ќе дадеме барем еден гол:smir:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Изгледа вака ќе изгледа дресот за Вембли

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Научен е нашиот тим да игра на гостински терен :) Сакав да кажам само, дека Манчестер нема огромна предност затоа што се игра во Англија. Истото ќе го кажав и да се играше да кажеме во Шпанија.

И според мене шансите се 50:50.

мислам дека ќе победи Манчестер :toe:

Чудно, ама и јас исто мислам! :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom