Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
По мое, не е изводливо се тоа у парк да се напраи, и + ќе се собираат кој стигне и како стигне.Вака да се собереме у кафич организирано, пиво+кикирики, све наши луѓе, die hard united fans и можеме да си праиме атмосфера :) + ко што спомнаа времето може да е лошо и уште многу др причини има.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Изјавата на Венгер во врска со постапката на ФА према Ферги:

"It was a shock to the FA," laughed Wenger. "They are not used for him to be complimentary. :tv:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Извинејте дечки,а кој е тој Гебреселасие ?Иначе Гигс многу ви остарел,бела брада....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Извинејте дечки,а кој е тој Гебреселасие ?Иначе Гигс многу ви остарел,бела брада....
http://en.wikipedia.org/wiki/Haile_Gebrselassie

Можеби најдобриот маратонец во историјата на 10.000 метри, два пати олимписки првак, има преку 30 светски рекорди направено. Него за Гигс и порано беше таков бел, само се фарбаше кај бакенбардите, милион посто. Еден меч со бели влакна после две недели црн :))))

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
http://en.wikipedia.org/wiki/Haile_Gebrselassie

Можеби најдобриот маратонец во историјата на 10.000 метри, два пати олимписки првак, има преку 30 светски рекорди направено. Него за Гигс и порано беше таков бел, само се фарбаше кај бакенбардите, милион посто. Еден меч со бели влакна после две недели црн :))))
Аха...можеби му кажувал некои финти на Чичарито за брзо трчање за финалето а?хехе...поздрав

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес мора да играме со најдобриот состав и да си ја прославиме титулата.Берба мислам дека дава гол ако не и хетрик:vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
On behalf of the whole of Manchester, let's hope it's a RED / BLUE day; United to seal the Premiership and Blue to win the Eurovision.

:pos:

A

apidrone

Гостин
Знам дека е спомнато пред мене, ама и јас да си кажам:
Manchester United manager Alex Ferguson has been charged with improper conduct by the FA for calling Howard Webb "the best referee in the country". Speechless.

--- надополнето ---

Harry Redknapp has revealed that he opted against signing Luis Suarez because he was told by scouts that the Uruguay star would not cope in the Premier League.

Некој сеуште да не мисли дека тој е идеалниот наследник на Ферги? :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Здравје за нешто околу 3 часа :) :) :

Ryan Giggs will be the most decorated player in club football history (worldwide). 32 major honours and counting

И Рио ако настапи тоа ќе биде негов 600ти настап :)

--- надополнето ---

Paul Scholes will become the most decorated Englishmen, overtaking Liverpool's Phil Neal,both on 23 major honours

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Знам дека е спомнато пред мене, ама и јас да си кажам:
Manchester United manager Alex Ferguson has been charged with improper conduct by the FA for calling Howard Webb "the best referee in the country". Speechless.

--- надополнето ---

Harry Redknapp has revealed that he opted against signing Luis Suarez because he was told by scouts that the Uruguay star would not cope in the Premier League.

Некој сеуште да не мисли дека тој е идеалниот наследник на Ферги? :pos:
Не за 5-6 години би можел овој човек http://en.wikipedia.org/wiki/Ole_Gunnar_Solskjær да биде наследниот на САФ.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес оваа слика ќе ја има.Трофејот се враќа од позајмица од Лондон.
175831.2759358.jpg

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Kuszczak; Fabio; Ferdinand; Vidic; Evans; Valencia; Carrick; Giggs; Nani; Rooney; Chicharito Klupa: Evra, Owen, Ando, Berba, Smalling, Scholes, Amo

Kajgana Shop

На врв Bottom