Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013

Овај Нистелрој со денешниот Руни :vozbud:....партали...

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Nemanja Vidic: "Veruvam deka mozeme da ja osvoime titulata vo Premier ligata. Ovoj tim toa go moze i bez mene. I porano sme ostanuvale bez bitni igraci i povtorno sme uspevale da pobedime i da osvojuvame trofei. Toa e ekipa koja ne zavisi od poedinci. Ne sakam da brzam so moeto vrakjanje na terenite. Sakam potpolno da se oporavam i narednata sezona da ja igram na visoko nivo". (y)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
E сега ситуација за Гаитан да видеме дали е за кај нас или не, да видиме како ќе се покаже кога тимот им е во една таква ситуација. Зошто мислам дека кај нас повеќе се вреднуваат психичките моќи пред техничките. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
E сега ситуација за Гаитан да видеме дали е за кај нас или не, да видиме како ќе се покаже кога тимот им е во една таква ситуација. Зошто мислам дека кај нас повеќе се вреднуваат психичките моќи пред техничките. :)
Ете Гарсија гол даде...дечково е универзалец (Вакви сака САФ). Може и во одбрана, а и деструктивец. Печен е за кај нас :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BBC Radio 5 објавиле пред натпреваров дека Гаитан сигурно доаѓал летово кај нас. Колку е ова точно ќе видиме мада јас сум повеќе за Гарсија.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас сум за да дојде некој што е психолог.... тие мислам дека најмногу би издржале психички....

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
BBC Radio 5 објавиле пред натпреваров дека Гаитан сигурно доаѓал летово кај нас. Колку е ова точно ќе видиме мада јас сум повеќе за Гарсија.
Eпа ако дојде гарсија.. Стротман џабе ќе доаѓа голема конкуренција ќе има во средината.. Од овие двајца јас сум повеќе за Стротман го следам во ПСВ мн добар играч аи има добар шут и добро нафрла.. ќе има добри долги топки од него..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Director's choice :)

Време е за нешто што реков есеноска по еден црн ден ви ветив дека ќе ви го ставам во букмаркс и вие ми рековте слободно, нема гајле :D Да почнеме :)

јас не знам што толку гледа саф у еванс ... 5 години веќе не кине тој човек ... и ќе продолжи да не кине !!!!!
Што се однесува до еванс се надевам дека ова човече ќе си замине од Манчестер и никогаш повторно нема да го видиме !!!!! Човекот едноставно нема талент и според мене е еден од најглупавите дефанзивци во премиер лига ... низок степен на интелигенција а како што се сеќавам кога играше роналдо за нас, на некоја од забавите што ги организира тимот еванс имаше скандал со обвинение за силување . Незнам зашто го сака САФ толку многу, можда зашто е англичанец или па не дај боже вонбрачно дете како што е гибсон .

Што се однесува до Рио, сакале или неќеле човекот е готов, цело време има повреди поврзани со грбот, а на дуелот со шити се виде дека е и веќе остарен ..
кога еден агуеро го оставаше на пола пат.

Исто што ужасно ме нервира е средниот ред и немање на креативност долго време. Сколс едно време одржуваше некое темпо ама после пензионирањево ептен сме слаби. Не дека Андерсон Керик Флечер се слаби .. со слаби екипи се супер фантастични но со појаки се губат тотално.

И уште нешто што највише од све ме нервира е тоа што САФ има некое глупаво правило со играње на различна постава секоја нова утакмица . За да го ставиш еванс пред Видич па и Џонс ( дечкото гине на терен ) на дуел со градски ривал кој потрошил милијарда за засилување е глупост и уште од старт чуствувате немир дека најслаба точка е токму он и се молите да не направи никаков кикс.

Да ајде сега "постарите навивачи" нека се јават и речат се е океј
Инаку еден збор ке кажам БРАВО сити ова за памет за Фергусон за играчите за Глејзери и за навивачите и на форумов и секаде на светов и после ЌЕ СМЕ ОСВОЕЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ против Барса да 100%
Заклучок:
1.Ферги полоша тактика никогаш не извадил против онаа средина и напад на сити ние 442 ало бре види на календар која година сме
2. Еванс во Сандрленд за без пари
3.Руни,Нани и Јанг кои требаше да бидат водачи на екипата се посраа
4.Нека не зимаат уште играчи ние ке тераме со канта среден ред и ке се надеваме на победа
5.Ако ни се паднат Барса и Реал подобро да заштедиме пари ич да не одиме да играме против нив кога еден сити не сјеба можам да замислам што тие ке ни направат
6. Честито 2 место за 1 можеме да сонуваме
За де Геа јас бев тој што реков дека не е за 1 состав и на тоа стојам Андрес е многу подобар а тоа што на некој меч сум го пофалил (против накој канта клуб) не значи дека му ги бацував нозете али девојче си ти ке сватиш некогаш.
Поштено не победија,иако не сакам да го признаам тоа изгледа ке мора.....Еванс не би му дал да игра во Даг & Ред а не па кај нас.....Ја стварно не знам зошто едноставно Фергусон му дава шанса....Се надевам дека следните утакмици ке имаме подобра игра и се надевам дека ова нема више никогаш да се повтори....
ај сеа малку онака полабаво и со смирени живци да исфилозофирам и ја нешо

- Фердинанд братче јавувај се кај Бекам нека ти среди и шибај по тоа Америките со Снуп терајте нигерски филмови.. енглеска лига е претешка за тебе очигледно..
- Еванс во Рајо Ваљекано.. сувишно е да се трошат зборови за него...

Флечер ти е ист како Величе наш... коњ оригинален коооооњ.. трчај трчај трчааај.. мозок треба малку не само трчањее.. е сеа повреден бил ова бил она бил... не е тоа изговор..

ферги ја усра вчера старо...

Мојот омилен пост, Бокица друже кој ме потсетуваше цела полусезона дека го имам букмаркирано, здраво како си, long time not seen? :D:D:D:D

И не само тој.. види го составо и че видиш дека не само Флечер е просечен. Види го составо на Сити и би требало да ја сватите разликата. Можи да вашиве го остава срцето на терен, ама то не е доволно за да се справа со технички спремни ГОЛЕМИ играчи како овие во Сити. Па и плус се уиграја...

Едно треба да ви е јасно.. неможи со ваков тим да освојте премиер лига..

А сега можи да ме цитирате и да кажувате дека не сум во право и да карате ама знајте дека сум во право и не убедувајте се самите дека не го гледате и сами ова шо ви го кажав

И на крај, членов може ретко постира по спортскиве теми, ама ја погоди работата. Алал да ти е другар :D Стварно сакам да го носам во потпис линков ама и твојов пост е потпис на годината :)

голем кур пак ке бидат шампиони на крај
А и таму кај постовите, мислам пеинкилер си имаше пишано нешто и Стивие Џи му имаше пишано „брат знаеш ли какви глупости трескаш?“

работава...му рекло магарето.. :D:D:D:D:D јакоо

Имаше повеќе, ама имам работа многу, друг пат :D

Не ми се лутете, едноставно договор си е договор :) Поздрав :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
лајк4е за девојката......
Можеби сакале да кажат моментално како стојат работите?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, моментално :pos::D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ај ај ај,на овие нема да им текне да влезат друг пат на форум.:)Заебана си човече.

Се надевам ако имаш нешто од мене нема да го објавиш.;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Фросе убива во поиме бе! Секоја чест, браво :))
Секако дека секој има свое мислење, ама едино само таа имаше верба во тоа што се случуваше оваа сезона. И јас имав некоја заблуда за сезонава, посебно по поразите од Њукасл и Блекбурн, ама подоцна го разбрав тоа што таа го го потенцираше на фан клубов и ми се врати вербата по победата над Сити во ФА купот и сигурно нејзините постови влијаеа на враќањето на мојата верба во однос како ќе се одвива сезоната :).

Уште еднаш СЕКОЈА ЧЕСТ!

Kajgana Shop

На врв Bottom