Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Па богами редно време е да се донесе бек во права смисла на зборот, евра за сезона две ќе си го фати патот под нозе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Eвра од следната сезона ќе биде како Парк, со епизодна улога во клубов. Сисоко ми изгледа ко одлично решение за таа позиција.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Лев бек само Лејтон Бејнс.... другото не ме интересира ама ова е научна фантастика ;)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Стар е Бејнс, ја би за Жорди Алба или Алваро Переира, али додека е стариот на клупа не се замарам со трансфери, секако ретко греши, посебно кога станува збор за одбраната.. така да рилекс! :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Eвра од следната сезона ќе биде како Парк, со епизодна улога во клубов. Сисоко ми изгледа ко одлично решение за таа позиција.
И мене.. имаат сличен стил на игра ако збориме реално.. Сисоко е ист ко Евра игра напад одбрана брз пробивен. таман ќе биде за да го замени.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Како ми се наполни душата само кога се изгушкаа сите со Де Геа, а и општо секој со секој се изгушка, милина :love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе имам уште едно од Сколс кога го испцу Веб у фаца :ROFLMAO: ама не можам да го најдам нешто у телефонов фак, ако го најдам ќе го постирам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе имам уште едно од Сколс кога го испцу Веб у фаца :ROFLMAO: ама не можам да го најдам нешто у телефонов фак, ако го најдам ќе го постирам.
Моментот кога му ја одзеде чисто топката пред нашиот 16тик? :icon_mrgr:
Изгледа тука че да е :sneaky:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Добар е Сисоко би бил супер замена за Евра кој веќе не е тоа што беше пред 2 сезони силен,брз,добар во напад и во одбрана,има и добар центаршут и под водтсво на САФ би можел да биде во еден од најобрите играчи на таа позиција во Премиер лигата ,па и во Европа

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Честитки момци, честитки од срце ! :)
Фала брате! Тешко беше, знааш и самио, бил си и ти у такви ситуации, ама средииме ги. За честитките ќе ти се одолжеме наредната сезона коо нема да ви дадеме 8, туку само 6! Фала пак, од срце!

Победа на таа утакмица посакуваах незнам ни јас колко ного, повеќе од било која таа сезона! Ќе ми биде мило ако тва за е Блекбурн печат на билет за у рикверц. Од 100км се гледа оти „забуната“ за слободнио беше тактичка, само Руни ного лошо набаци. Валенсија, немам збоорове, права ѕверка! 7673459871 центаршуте испрати, и коо виде оти нема дрво шо може да искористе еден од них, му го светна сам, од никаде! Фалеше шутер на таа утакмица, само шутер и ништо друго. Сакам да кажам оти фалеше Јанг, ама дојде, после. Незнам зашо, ама Сколс не сака да шутира! Имам чувство дека се осеќа стар и дека ако го лепне од 30м ќе скине и лигаменти и мускули. Не сака да шутира, а на неколко ситуации имаше простор по 2 декара пред него. Незнам как може една Барса да има убава игра за око коо цело време круже околу 16 и чека на индивидуалец, а Манчестер играа така вонсериски? Јунајтед колко уиграани тандеме е направил за 2 години, Барса толко за наредните 25 нема да направе! Играта и залагањето ного ме аресаа, само фалеше реализацијата, шут, па за тва после Чичарито седна на клупа, цело време спиише. Сакаах оште ного работи да кажам, за Валенсија посебно, ама забравих ги, а не се ни битни на крајта. Тони ного се израдува на голо, дури и смееше се! :) Јунајтед се на се, прав шампион, Сити да попуше!

И сакам да ја искористам оваа прилика да и кажам на Фросе дека беше цело време у право за де Геа. Не дека јас бех против него, ама мојте нерви беа послаби од нејните, па му даваах предност на Линдегард. Еден збор е доволен за него - МАЧКА! И тато поздрави го! :) We shall not be moved! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom