Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ocene igraca » De Gea 4.0 - Smalling 4.5 - Rio Ferdinand 3.5 - Evans
1.5 - Evra 3.5 - Nani 4.5 - Anderson 3.5 - Fletcher 6.0 - Young 6.0 -
Wayne Rooney 6.0 - Welbeck 7.5

• Igraci koji su usli sa klupe » Jones 4.0 - Javier Hernández 4.0

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Да ајде сега "постарите навивачи" нека се јават и речат се е океј :icon_mrgr:
Инаку еден збор ке кажам БРАВО сити ова за памет за Фергусон за играчите за Глејзери и за навивачите и на форумов и секаде на светов и после ЌЕ СМЕ ОСВОЕЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ против Барса да 100%
Заклучок:
1.Ферги полоша тактика никогаш не извадил против онаа средина и напад на сити ние 442 ало бре види на календар која година сме
2. Еванс во Сандрленд за без пари
3.Руни,Нани и Јанг кои требаше да бидат водачи на екипата се посраа
4.Нека не зимаат уште играчи ние ке тераме со канта среден ред и ке се надеваме на победа
5.Ако ни се паднат Барса и Реал подобро да заштедиме пари ич да не одиме да играме против нив кога еден сити не сјеба можам да замислам што тие ке ни направат
6. Честито 2 место за 1 можеме да сонуваме

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А незнам кој изјавуваше дека "уште малце и ќе го достигнеме нивото на барса" yeah right ... тие два пораза од барса воопшто не болат зашто изгубивме од подобар тим, но кога ќе ти дојде некој како шити и ќе те отвори 6-1 е тогаш тоа ќе боли во наредните 100 години !!!!!!!
А и не е фино тим со надимак шит да ти пукне 6 гола. Значи те спуштил 6 пати пониско од самиот збор шит :) Имајте почит, не продлжувајте со потценување.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Ajde, ajde, za 2-3 nedeli ako svrzeme 3 pobedi po red pak ke se sampioni za vas i ke gi velicate. Kako na rolerkoster.
Да ќе сврземе победи со норвич сандерленд и некој тимови што играат карлинг од шеста лига !!! Јеесссс сите среќни и весели ... тепавме екипи кој имаат 1% од буџетот на Манчестер Јунајтед !!!!

НООООООООО 6-1 на домашен терен од ШИТИ е 6-1 ХЈУМИЛИЕЈШН што нема да го исперат наредни 100 победи !!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ќе сврземе победи со норвич сандерленд и некој тимови што играат карлинг од шеста лига !!! Јеесссс сите среќни и весели ... тепавме екипи кој имаат 1% од буџетот на Манчестер Јунајтед !!!!

НООООООООО 6-1 на домашен терен од ШИТИ е 6-1 ХЈУМИЛИЕЈШН што нема да го исперат наредни 100 победи !!!!!!!
Cek be druze ti poveke sakas da gi tepame konkurentive a tituli ic? Pa togas ko Everton ke bideme, ISTI. Oni toa praat. Ako ja osvoime titulata mene gajle mi e koj se ne porazil. Fanovite na Liverpul use go slavat toa 4-1 od pred 2 godini a nie ja slavime titulata sto ja osvoivme togas. Sto sakas ti poveke, bitka ili vojna?

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ajde, ajde, za 2-3 nedeli ako svrzeme 3 pobedi po red pak ke se sampioni za vas i ke gi velicate. Kako na rolerkoster.
Ilumious како прво ти беше таа и со некои твои другарчиња што на критиките после некој меч се смееше и не правеше деца а сега многу брзо го смени мислењето или само 6:1 требаше за вие постарите фанови да се освестите.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Fergie on Evans: “You shouldn’t bring down a man at the edge of the box. He is young but he should let him through and see what he can do”

Sir Alex Ferguson: "There's a lot of
embarrassment in the dressing
room ... I've never lost a game 6-1
in my life.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Се е во ред значи изгубивме, изгубивме, јебига.. Али едно не ми е јасно. Од каде толку навивачи на Сити низ интернет мреживе ? Само тоа не ми е јасно. ИЛИ ЛЕЧИТЕ КОМПЛЕКСИ ЛАЈНА ЕДНИ ?! Вашиот тим неможи да го совлада Јунајтед, па се радвате на туѓ успех. :tapp:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Cek be druze ti poveke sakas da gi tepame konkurentive a tituli ic? Pa togas ko Everton ke bideme, ISTI. Oni toa praat. Ako ja osvoime titulata mene gajle mi e koj se ne porazil. Fanovite na Liverpul use go slavat toa 4-1 od pred 2 godini a nie ja slavime titulata sto ja osvoivme togas. Sto sakas ti poveke, bitka ili vojna?
Па меѓудругото ДА !!!! Понекогаш сакам да ги видам убиено ПОНИЖЕНИ на терен ... зашто победите иако се победи со тимови од рангот на Норвич не можат да пружаат радост еднаква како онаа кога ќе убиеш конкурент на терен !!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ilumious како прво ти беше таа и со некои твои другарчиња што на критиките после некој меч се смееше и не правеше деца а сега многу брзо го смени мислењето или само 6:1 требаше за вие постарите фанови да се освестите.
Ti mene ke mi zboris za menjanje mislenja? Pa ti De Gea go prati vo majcina mu pa pred nedela dena noze mu bacuvase.

I ne, ne menjam mislenje. Ke ja osvoime titulata i uste stojam na toa :) Posle crveniot karton otide sve po reka, jebiga, se desava. Sekoj ima mala kriza da mu se snevidi. Ne sum jas glory hunter samo pobedi da ocekuvam.

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
Да ајде сега "постарите навивачи" нека се јават и речат се е океј :icon_mrgr:
Инаку еден збор ке кажам БРАВО сити ова за памет за Фергусон за играчите за Глејзери и за навивачите и на форумов и секаде на светов и после ЌЕ СМЕ ОСВОЕЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ против Барса да 100%
Заклучок:
1.Ферги полоша тактика никогаш не извадил против онаа средина и напад на сити ние 442 ало бре види на календар која година сме
2. Еванс во Сандрленд за без пари
3.Руни,Нани и Јанг кои требаше да бидат водачи на екипата се посраа
4.Нека не зимаат уште играчи ние ке тераме со канта среден ред и ке се надеваме на победа
5.Ако ни се паднат Барса и Реал подобро да заштедиме пари ич да не одиме да играме против нив кога еден сити не сјеба можам да замислам што тие ке ни направат
6. Честито 2 место за 1 можеме да сонуваме
Чекај до нова година па после плукај. До пред некоја година не си знаел дека постојат Сити сега ги земаш за репер.

B

BooBojan

Гостин
Ti mene ke mi zboris za menjanje mislenja? Pa ti De Gea go prati vo majcina mu pa pred nedela dena noze mu bacuvase.

I ne, ne menjam mislenje. Ke ja osvoime titulata i uste stojam na toa :) Posle crveniot karton otide sve po reka, jebiga, se desava. Sekoj ima mala kriza da mu se snevidi. Ne sum jas glory hunter samo pobedi da ocekuvam.
(y)(y) Имаме исти мислења!

Kajgana Shop

На врв Bottom