Ама што ми се нафрлате сеа?
Ви кажав убаво во октомври.
Јас ви викав нешто, вие ми викавте нема шанси да е така, кога изгубивме 1-6 крокодилски солзи ронење на темава што да ви кажам, како ќе се оди у понеделник на школо
Цитирајте и мои мислења ако сакате, не се лутам јас
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:15 ---
Доволно е да ти кажам дека Еванс има 25 воздушни дуели добиено од 26 обиди изминатите натпревари и има подобар процент на одземени топки во одбраната од Компани кој според многумина во отсуство на Видиќ е као најдобар стопер во Премиер Лига. И според гласините, неговите соиграчи го изгласале за играч на годината во тимот, ко Нани што беше лани. Па сеа види
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:20 ---
Нема играч на теренот што не прави киксови. ВДС да ги направеше овие киксови никому ништо, а тоа што 20 годишњак брани за Манчестер Јунајтед му се сипавте сите. Ни јазик знае ни нишо. Ко вас да ве стават да браните во Кина уште од одма ќе се разбирате со соиграчите.
Треба да се научите да чекате да се развиваат фудбалерите. Вие сакате инстант играчи, уште кога ќе дојде одма да прави дар - мар. Епа ни Роналдо не правеше така, да ми извините.
Не потпаѓајте толку под влијание на падобранците кои плукаат наши играчи ниту па на дебилните англиски новинари.
Тоа што ми викаш не си бил познат, уау не знаев дека сум позната, а ако ме сметаш за позната (втф
) , стани познат и ти. (не ми се верува што муабет свртев, нејсе)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:35 ---
Чичарито ќе игра на ЛОИ за Мексико. Чича на Олд Трафорд со Мексико