Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Tи значи или не си го гледал одсекогаш Јунајтед или си гледал а не си видел. Се сеќаваш ли на првите настапи на Еванс за тимот? Кога се боревме за титула со главен конкурент Челзи, еден од Видич и Фердинанд се повреди, и токму за дуелот против Челзи Еванс настапи? И ти текнува како изигра? А? Беше најдобриот дефанзивец на тој натпревар! И потоа следуваа уште неколку добри изданија. Не зборувај така, зошто очигледно е дека на работите ги земаш површно, и добро ти рекоа учи од грешките. Еванс е одличен фудбалер, дефанзивец, кој многу напредна и има простор за уште и дечкото ќе игра за нас и ќе биде солидна алка уште долго време, соочи се, и увиди го тоа.

G

Gray Foxx

Гостин
Абе не викам дека нема ама заборавате на фактот дека своите способности ги прикажал против екипи како Блекбурн ВБА и компанија ... дали напреднал или не ќе покаже против екипи кој се на ист ранг како Манчестер Јунајтед . Да Видич играше лошо ама он од која лига дојде и колку месеци му требаа да се воздигне ? 4 Месеца ... На Еванс му требаа 6 години ( идеше и на позајмица ) .... Споредбава автоматски ти паѓа во вода ... зашто поедноставно ти е да набројуваш имиња отколку да изнесуваш факти . Роналдо со Еванс споредбава ти е вау ... Роналдо стана носител на игра и постигнуваше голови од пола терен а Еванс остана носител на шишиња вода .. се до задниве 7 утакмици каде се воздигна против екипи од рангот на Блекбурн.
Еванс би можел да го споредам со Џемба Џемба .. тука некаде се само што Џемба Џемба изигра x 100 пати помалце од Еванс за да добие клоца у газ !!! Он не успеа да не усере со Барса ... ама затоа Еванс доби шанса и максимално ја искористи !!!
Во дербито со Шити ќе видиш кој е Еванс и неговите вистински квалитети .. до тогаш ќе остане само да почекаме !!! Повеќе доверба имам во Џонс и Смолинг пред се отколку во Еванс ... дечките и да направат грешка нема никој да им сере зашто се гледа дека гинат на терен ... Па Еванс решил една утакмица со Фулам ... Ти текнува на Астон Вила и Џонс ... па човекот е само прва сезона овде а има истрчано повече отколку Еванс во задниве 6 години !!!
Ти си благоречено грев! :D
Толку глупости склопени на едно место неам прочитано одамна во времето на ибракадабра, давор ретардата и пато007!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Абе не викам дека нема ама заборавате на фактот дека своите способности ги прикажал против екипи како Блекбурн ВБА и компанија ... дали напреднал или не ќе покаже против екипи кој се на ист ранг како Манчестер Јунајтед . Да Видич играше лошо ама он од која лига дојде и колку месеци му требаа да се воздигне ? 4 Месеца ... На Еванс му требаа 6 години ( идеше и на позајмица ) .... Споредбава автоматски ти паѓа во вода ... зашто поедноставно ти е да набројуваш имиња отколку да изнесуваш факти . Роналдо со Еванс споредбава ти е вау ... Роналдо стана носител на игра и постигнуваше голови од пола терен а Еванс остана носител на шишиња вода .. се до задниве 7 утакмици каде се воздигна против екипи од рангот на Блекбурн.
Еванс би можел да го споредам со Џемба Џемба .. тука некаде се само што Џемба Џемба изигра x 100 пати помалце од Еванс за да добие клоца у газ !!! Он не успеа да не усере со Барса ... ама затоа Еванс доби шанса и максимално ја искористи !!!
Во дербито со Шити ќе видиш кој е Еванс и неговите вистински квалитети .. до тогаш ќе остане само да почекаме !!! Повеќе доверба имам во Џонс и Смолинг пред се отколку во Еванс ... дечките и да направат грешка нема никој да им сере зашто се гледа дека гинат на терен ... Па Еванс решил една утакмица со Фулам ... Ти текнува на Астон Вила и Џонс ... па човекот е само прва сезона овде а има истрчано повече отколку Еванс во задниве 6 години !!!
Другар...зошто ја заобиколуваш поентата не ми е јасно стварно. Еванс не можеше да дојде во израз и да добие доволен број на настапи затоа што тогаш Рио и Вида беа столбот и беа во најдобри години и форма. Роналдо стана носител после 2-3 сезони во тимот, не од прва сезона, ама добиваше шана од почеток зошто на своја позиција немаше некој друг играч да му прави конкуренција и да не добие шанса (сети се во периодот кога Роналдо беше во тимот, колку шанса доби Нани и колку напредува Нани од кога Роналдо замина и добиваше поголема минутажа во тимот). Вида дојде од друга лига да, ама сети се дека Вида одма доби шанса и играше рамо до рамо со Рио кога сезоната беше тогаш загубена. Значи и Роналдо, Флеч, Вида и Евра ја добија својата шанса кога беше промената на генерации и тие станаа предводници на тимот наредните сезони. Период кој во тој момент Нани ја грееше клупата и немаше голем простор да напредува зошто Кики правеше дар мар на теренот, Еванс кој не доби соодветна шанса зошто во тимот стандардни беа Рио и Вида, а замени им беа О'шеи, Браун и компанија...Е сега доаѓа нова промена на генерации кај нас, период кога Еванс ја добива својата шанса и значително се гледа неговиот прогрес, период кога Смолиг и Џонс добиваат шанса каде исто се гледа нивниот прогрес за сметка што во тимот веќе не ја има онаа стандардна форма на Вида и Рио, како и нивните заменици Браун, O'шеи...Гледај анализирај ги малку работите, не гледај ги само како што ти одговараат:)

П.С - И јас признавам дека не можев да го поднесам Еванс кога ќе го видев во првиот тим се до пред одреден период кога дечкото се виде дека стварно има голем напредок и не е тоа што беше во минатото.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Еј се ближиме кон љубилејна 20 титула, а тука гледам се карате кој каков бил, кој го бивало кој не го бивало.. не ми се верува! o_O

SAF : Winning derby important, no matter title destiny!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ilumious да не го имаш згрешено моето име со некој друг како на пр. Martin^, Мартин.. и сл :)
Зш се читам онака што сум "пишал" и се чудам, не за друго, тоа не е мој стил на пишување и изразување така што ме натера да си ги пребарам СИТЕ мои мислења и да видам дали сварно така сум напишал. Во search ми даде "no match found" :D
Мислам сварно сум цел прашалници :rolleyes:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Фактот говори дека некој дојдоа до израз за 4 меча , 4 месеца .... 6 години ... сите играа и добиваа шанси ... Видич и Фердинанд не ги играа сите 38 утакмици сите 90 минути задниве 6 сезони ... како и сите останати 25 фудбалери во тимот ... Ферги знаете дека никогаш не започнал меч со исти 11 наредна утакмица .... Не реков дека не напреднал Еванс ама да се каже дека напреднал со екипа како Блекбурн е тотално непознавање на фудбалска филозофија ... Ако продолжиме да победуваме против Блекбурн а губиме од Барса Реал Милан Баерн тогаш ич не сме напреднале .. зашто во задниве години скорот со Блекбурн ни е 39-1 !!! Репер за фудбалски тим нема да ми биде копачка екипа што крши нозе за бод туку екипа што крши кичми при движење на топка !!!

Еве си имате статистика тука за Џонатан , да не се лажеме со гатање на рака !!!

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/83176/jonathan-evans?cc=5739

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Ајде ајде не се вадете, после ебење нема каење, мењајте пелени сега :icon_lol:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Фактот говори дека некој дојдоа до израз за 4 меча , 4 месеца .... 6 години ... сите играа и добиваа шанси ... Видич и Фердинанд не ги играа сите 38 утакмици сите 90 минути задниве 6 сезони ... како и сите останати 25 фудбалери во тимот ... Ферги знаете дека никогаш не започнал меч со исти 11 наредна утакмица .... Не реков дека не напреднал Еванс ама да се каже дека напреднал со екипа како Блекбурн е тотално непознавање на фудбалска филозофија ... Ако продолжиме да победуваме против Блекбурн а губиме од Барса Реал Милан Баерн тогаш ич не сме напреднале .. зашто во задниве години скорот со Блекбурн ни е 39-1 !!! Репер за фудбалски тим нема да ми биде копачка екипа што крши нозе за бод туку екипа што крши кичми при движење на топка !!!

Еве си имате статистика тука за Џонатан , да не се лажеме со гатање на рака !!!

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/83176/jonathan-evans?cc=5739
А скорот во ЛШ ни е 1 титула и 2 финалиња.. така да пак не ја сфаќам твојта фудбалска филозофија!

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Секоја чест Ilumious што ни направи :pos: незнам за каков договор збориш дека си направила со мене али ок нека биде така а незнам дали и ти го фалеше Џони после црвениот картон против Сити и ме мрзи да барам низ станиците за да се правам некој и нешто во форумов инаку секоја чест што толку позитивно гледаш на работите после киксови и порази и те молам следниот пат кога ке изгубиме и ке има некој лош коментар за некој од играчите веднаш да ни ги копираш тие мислења и после 3 месеци,година и така натака да пишеш и да не потсетиш колку сме згрешиле и колку си ти во право уште еднаш Браво.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Мојот омилен пост, Бокица друже кој ме потсетуваше цела полусезона дека го имам букмаркирано, здраво како си, long time not seen? :D:D:D:D

Hello :D

То е нема лутење, и јас ќе те цитирав да не беа Сити олку за нигде, без 2 грама мозок.

Арен сум иначе, фала на прашање :D

A

apidrone

Гостин
Секоја чест Ilumious што ни направи :pos: незнам за каков договор збориш дека си направила со мене али ок нека биде така а незнам дали и ти го фалеше Џони после црвениот картон против Сити и ме мрзи да барам низ станиците за да се правам некој и нешто во форумов инаку секоја чест што толку позитивно гледаш на работите после киксови и порази и те молам следниот пат кога ке изгубиме и ке има некој лош коментар за некој од играчите веднаш да ни ги копираш тие мислења и после 3 месеци,година и така натака да пишеш и да не потсетиш колку сме згрешиле и колку си ти во право уште еднаш Браво.
Тебе конкретно за Де Геа те цитираше. Епа да не беше тој Де Геа, сеа сигурно немаше да бидеме прво место. На десетина утакмици го спасуваше гзот на екипата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама што ми се нафрлате сеа? :D Ви кажав убаво во октомври.

Јас ви викав нешто, вие ми викавте нема шанси да е така, кога изгубивме 1-6 крокодилски солзи ронење на темава што да ви кажам, како ќе се оди у понеделник на школо :D Цитирајте и мои мислења ако сакате, не се лутам јас :D
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:15 ---
Абе да ок Еванс сега е господ со Сандерленд и компанија ама некогаш кога повторно ќе играме со Реал Барса Баерн и остала багра ќе видиш каков талент има ( ако воопшто и биде у прв план за таков натпревар ) !!! Тогаш не заборавај да ми го реплицираш постов !!! Како за тебе е добар Еванс, кога топка не поминала наша половина долго време ... да не беа некој играчи како Валенсија Сколс па и Керик имаше втор анален отвор да им направат и на Рио и на Еванс ... едниот зашто веќе е остарен со долготрајна повреда а другиот зашто нема мозок !!! Уште го памтам денот кога се спаси од затвор , со обвиниене за силување !!!
Доволно е да ти кажам дека Еванс има 25 воздушни дуели добиено од 26 обиди изминатите натпревари и има подобар процент на одземени топки во одбраната од Компани кој според многумина во отсуство на Видиќ е као најдобар стопер во Премиер Лига. И според гласините, неговите соиграчи го изгласале за играч на годината во тимот, ко Нани што беше лани. Па сеа види :)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:20 ---
Смешки сте.....
Па Џени не беше така бе, дека направи неколку киксови де Геа? Јас малце бев разочаран од него ама сеа не можам збор да речам против него.
За Еванс имав толкава доверба во него што знаев дека ќе успее!
Моментално де ГЕА е во ФАНТАСТИЧНА форма,а првите утакмици беше дупка! И сеа што?
Јас не сум некој познат на форумов па да ме величат како тебе.
Испрани во мозоците,демек заборавија дека направи неколку киксови :cautious:
Нема играч на теренот што не прави киксови. ВДС да ги направеше овие киксови никому ништо, а тоа што 20 годишњак брани за Манчестер Јунајтед му се сипавте сите. Ни јазик знае ни нишо. Ко вас да ве стават да браните во Кина уште од одма ќе се разбирате со соиграчите.

Треба да се научите да чекате да се развиваат фудбалерите. Вие сакате инстант играчи, уште кога ќе дојде одма да прави дар - мар. Епа ни Роналдо не правеше така, да ми извините.

Не потпаѓајте толку под влијание на падобранците кои плукаат наши играчи ниту па на дебилните англиски новинари.

Тоа што ми викаш не си бил познат, уау не знаев дека сум позната, а ако ме сметаш за позната (втф :pos: ) , стани познат и ти. (не ми се верува што муабет свртев, нејсе)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:35 ---
Чичарито ќе игра на ЛОИ за Мексико. Чича на Олд Трафорд со Мексико :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Знаев дека на фан клубов има луѓе што мислат дека знаат повеќе за фудбал од Фергусон. Ама дека и после речиси освоена титула со тимот во кои плукаа на пола играчи да мислат дека повторно знаат повеќе е проблем. :notworthy:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Тебе конкретно за Де Геа те цитираше. Епа да не беше тој Де Геа, сеа сигурно немаше да бидеме прво место. На десетина утакмици го спасуваше гзот на екипата.
И во еден момент помислив дека нема да се јавиш али сепак тоа невозможно за тебе.

Ама што ми се нафрлате сеа? :D Ви кажав убаво во октомври.

Јас ви викав нешто, вие ми викавте нема шанси да е така, кога изгубивме 1-6 крокодилски солзи ронење на темава што да ви кажам, како ќе се оди у понеделник на школо :D Цитирајте и мои мислења ако сакате, не се лутам јас :D
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:15 ---

Доволно е да ти кажам дека Еванс има 25 воздушни дуели добиено од 26 обиди изминатите натпревари и има подобар процент на одземени топки во одбраната од Компани кој според многумина во отсуство на Видиќ е као најдобар стопер во Премиер Лига. И според гласините, неговите соиграчи го изгласале за играч на годината во тимот, ко Нани што беше лани. Па сеа види :)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:20 ---

Нема играч на теренот што не прави киксови. ВДС да ги направеше овие киксови никому ништо, а тоа што 20 годишњак брани за Манчестер Јунајтед му се сипавте сите. Ни јазик знае ни нишо. Ко вас да ве стават да браните во Кина уште од одма ќе се разбирате со соиграчите.

Треба да се научите да чекате да се развиваат фудбалерите. Вие сакате инстант играчи, уште кога ќе дојде одма да прави дар - мар. Епа ни Роналдо не правеше така, да ми извините.

Не потпаѓајте толку под влијание на падобранците кои плукаат наши играчи ниту па на дебилните англиски новинари.

Тоа што ми викаш не си бил познат, уау не знаев дека сум позната, а ако ме сметаш за позната (втф :pos: ) , стани познат и ти. (не ми се верува што муабет свртев, нејсе)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:35 ---
Чичарито ќе игра на ЛОИ за Мексико. Чича на Олд Трафорд со Мексико :D
Добро од сега нема лоши коментари после порази само ке ги величиме, а за киксовите ке си речеме дека океј е се дешава на секој играч и нема повеќе да читаме новости дирекно од англија само тука ке читаме и ке постираме тоа што сакаат "постарите" членови и оние кои им го лизат га*от инаку не ти бега пцуење и коментари од типот: Од кога ги гледаш Манчестер,Смени си ги пелените,Врска немаш од фудбал,Не ми го поти половиов орган и итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom