Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Нормално дека не го виде, беше зафатен со плукање на играчите.

15 години не можеме да изиграме како што треба на Ивуд Парк, играме против нив како да прв пат гледаме топка а тие против нас како да е финале во ЛШ. Се знаеше дека ќе биде ваков натпреваров, ви кажав уште викендот, ви кажа и Старвин. Стрпете се, тие се играчите, го имаат искуството, ќе паднат головите.
morav da se ispukam onaka dobro:sneaky:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Фала брате! Тешко беше, знааш и самио, бил си и ти у такви ситуации, ама средииме ги. За честитките ќе ти се одолжеме наредната сезона коо нема да ви дадеме 8, туку само 6! Фала пак, од срце!

Победа на таа утакмица посакуваах незнам ни јас колко ного, повеќе од било која таа сезона! Ќе ми биде мило ако тва за е Блекбурн печат на билет за у рикверц. Од 100км се гледа оти „забуната“ за слободнио беше тактичка, само Руни ного лошо набаци. Валенсија, немам збоорове, права ѕверка! 7673459871 центаршуте испрати, и коо виде оти нема дрво шо може да искористе еден од них, му го светна сам, од никаде! Фалеше шутер на таа утакмица, само шутер и ништо друго. Сакам да кажам оти фалеше Јанг, ама дојде, после. Незнам зашо, ама Сколс не сака да шутира! Имам чувство дека се осеќа стар и дека ако го лепне од 30м ќе скине и лигаменти и мускули. Не сака да шутира, а на неколко ситуации имаше простор по 2 декара пред него. Незнам как може една Барса да има убава игра за око коо цело време круже околу 16 и чека на индивидуалец, а Манчестер играа така вонсериски? Јунајтед колко уиграани тандеме е направил за 2 години, Барса толко за наредните 25 нема да направе! Играта и залагањето ного ме аресаа, само фалеше реализацијата, шут, па за тва после Чичарито седна на клупа, цело време спиише. Сакаах оште ного работи да кажам, за Валенсија посебно, ама забравих ги, а не се ни битни на крајта. Тони ного се израдува на голо, дури и смееше се! :) Јунајтед се на се, прав шампион, Сити да попуше!

И сакам да ја искористам оваа прилика да и кажам на Фросе дека беше цело време у право за де Геа. Не дека јас бех против него, ама мојте нерви беа послаби од нејните, па му даваах предност на Линдегард. Еден збор е доволен за него - МАЧКА! И тато поздрави го! :) We shall not be moved! :)
Ептен фала !!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Фала брате! Тешко беше, знааш и самио, бил си и ти у такви ситуации, ама средииме ги. За честитките ќе ти се одолжеме наредната сезона коо нема да ви дадеме 8, туку само 6! Фала пак, од срце!

Победа на таа утакмица посакуваах незнам ни јас колко ного, повеќе од било која таа сезона! Ќе ми биде мило ако тва за е Блекбурн печат на билет за у рикверц. Од 100км се гледа оти „забуната“ за слободнио беше тактичка, само Руни ного лошо набаци. Валенсија, немам збоорове, права ѕверка! 7673459871 центаршуте испрати, и коо виде оти нема дрво шо може да искористе еден од них, му го светна сам, од никаде! Фалеше шутер на таа утакмица, само шутер и ништо друго. Сакам да кажам оти фалеше Јанг, ама дојде, после. Незнам зашо, ама Сколс не сака да шутира! Имам чувство дека се осеќа стар и дека ако го лепне од 30м ќе скине и лигаменти и мускули. Не сака да шутира, а на неколко ситуации имаше простор по 2 декара пред него. Незнам как може една Барса да има убава игра за око коо цело време круже околу 16 и чека на индивидуалец, а Манчестер играа така вонсериски? Јунајтед колко уиграани тандеме е направил за 2 години, Барса толко за наредните 25 нема да направе! Играта и залагањето ного ме аресаа, само фалеше реализацијата, шут, па за тва после Чичарито седна на клупа, цело време спиише. Сакаах оште ного работи да кажам, за Валенсија посебно, ама забравих ги, а не се ни битни на крајта. Тони ного се израдува на голо, дури и смееше се! :) Јунајтед се на се, прав шампион, Сити да попуше!

И сакам да ја искористам оваа прилика да и кажам на Фросе дека беше цело време у право за де Геа. Не дека јас бех против него, ама мојте нерви беа послаби од нејните, па му даваах предност на Линдегард. Еден збор е доволен за него - МАЧКА! И тато поздрави го! :) We shall not be moved! :)
Брат,жими се пробувам да прочитам еден цел пост али цело време на третата реченица се одкажувам.Ќе мора во живо да ми поопишеш вака нешто ,се надевам на третата реченица нема да те прекинам и да станам:D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
ама се изгушкаа помислив дека е татко му !!!
Ја па пошто ми кочи нетот помислив дека е САФ, ама пред малку видов дека не е, впрочем и кај од него таква реакција.. :D

Смени си ја титулата од Bel19eve vo Bel19ve! ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја па пошто ми кочи нетот помислив дека е САФ, ама пред малку видов дека не е, впрочем и кај од него таква реакција.. :D

Смени си ја титулата од Bel19eve vo Bel19ve! ;)
0:14 :D

4:37 па се до крај :D :D :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.028
Поени од реакции
7.197
Antonio Valencia
: “I get really pleased and full of emotion when I score. But, to be totally truthful, I prefer playing the perfect pass for someone else to score. I like that, it’s a good feeling."
LEGEND!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да ама друго беше тоа на Гигс и Сколс ако добро памтам, овие се збунија двајцата вчера :D
Стварно мислиш дека се збунија во Понеделникот, или се зезаш? :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не се збунија,супер ја направи ја финтата но тапа центаршут испрати Руни и то е то..иначе јака финта е :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom