Уште поново: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/7922069.stmBTW, pamtite 2004ta kolku izgubivme od City koa bevme u forma? Zatoa poraz e da mu se snevidi, se desava nekad da te napunat i toa e toa. Nemame pravo na kiks do Nova Godina.
Зар е битно после она што се случи на терен !!!!!Ме интересира кој го јадел у соблекувална ...
За де Геа јас бев тој што реков дека не е за 1 состав и на тоа стојам Андрес е многу подобар а тоа што на некој меч сум го пофалил (против накој канта клуб) не значи дека му ги бацував нозете али девојче си ти ке сватиш некогаш.Ti mene ke mi zboris za menjanje mislenja? Pa ti De Gea go prati vo majcina mu pa pred nedela dena noze mu bacuvase.
I ne, ne menjam mislenje. Ke ja osvoime titulata i uste stojam na toa Posle crveniot karton otide sve po reka, jebiga, se desava. Sekoj ima mala kriza da mu se snevidi. Ne sum jas glory hunter samo pobedi da ocekuvam.
Pa idi navivaj za Everton ti vikam Nejkam da sfatis deka ja nejkam pobeda nad konkurent. Sakam, no sakam i konstantnost. Everton gi tepaat favoritite i 6ti se uvek Jas si uzivam vo titulite, prosliot maj ja slavevme 19kata, fanovite na Liverpul gi slavea tie 3-1 na Anfield. Spot the difference.За де Геа јас бев тој што реков дека не е за 1 состав и на тоа стојам Андрес е многу подобар а тоа што на некој меч сум го пофалил (против накој канта клуб) не значи дека му ги бацував нозете али девојче си ти ке сватиш некогаш.
Велев постојано дека ни треба плеј и деструктивец канта ни е средниот ред али ок за вас ние сме деца вие сте воздрасните па 6:1 вие океј само титула да земеме дај бе не се брукај ти вистинскиот фан.
1. Јунајтед денес не играше 4-4-2.Да ајде сега "постарите навивачи" нека се јават и речат се е океј
Инаку еден збор ке кажам БРАВО сити ова за памет за Фергусон за играчите за Глејзери и за навивачите и на форумов и секаде на светов и после ЌЕ СМЕ ОСВОЕЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ против Барса да 100%
Заклучок:
1.Ферги полоша тактика никогаш не извадил против онаа средина и напад на сити ние 442 ало бре види на календар која година сме
2. Еванс во Сандрленд за без пари
3.Руни,Нани и Јанг кои требаше да бидат водачи на екипата се посраа
4.Нека не зимаат уште играчи ние ке тераме со канта среден ред и ке се надеваме на победа
5.Ако ни се паднат Барса и Реал подобро да заштедиме пари ич да не одиме да играме против нив кога еден сити не сјеба можам да замислам што тие ке ни направат
6. Честито 2 место за 1 можеме да сонуваме