Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BTW, pamtite 2004ta kolku izgubivme od City koa bevme u forma? Zatoa poraz e da mu se snevidi, se desava nekad da te napunat i toa e toa. Nemame pravo na kiks do Nova Godina.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Значи не дај Боже, да прочитам до вечер оставка од стариот, не сакам ни да помислам... Го нема тој ова доживеано во неговото долгогодишно водење на Јунајтед, тотално понижен, тотална катастрофа, колапс... Беше блиску да замине во 2006 кога отпаднавме уште во групите во ЛШ, не замина... Дај Боже да го преживее и ова :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ti mene ke mi zboris za menjanje mislenja? Pa ti De Gea go prati vo majcina mu pa pred nedela dena noze mu bacuvase.

I ne, ne menjam mislenje. Ke ja osvoime titulata i uste stojam na toa :) Posle crveniot karton otide sve po reka, jebiga, se desava. Sekoj ima mala kriza da mu se snevidi. Ne sum jas glory hunter samo pobedi da ocekuvam.
За де Геа јас бев тој што реков дека не е за 1 состав и на тоа стојам Андрес е многу подобар а тоа што на некој меч сум го пофалил (против накој канта клуб) не значи дека му ги бацував нозете али девојче си ти ке сватиш некогаш.
Велев постојано дека ни треба плеј и деструктивец канта ни е средниот ред али ок за вас ние сме деца вие сте воздрасните па 6:1 вие океј само титула да земеме дај бе не се брукај ти вистинскиот фан.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
хахах ех , дебек од рангот на балотели кој вчера си ја запали куќата додека пукал петарди , денес дојде на олд трафорд и не отвори еј... човекот има мозок колку кокошка !!!!!!

Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
Уште кога видов дека Еванс стартува знаев дека лошо ни се пишува.Ова е една од малкуте грешки на Фергусон тотално ја утна работата, од кога го добивме црвениот картон се се распадна.Некој спомна дека после дадениот гол цело време во напад сме дремеле ако се сеќавате против ливерпул кога изгубивме 1-4 цело време бевме во напад.Некој ќе ме нападнат ама замене тоа е одлика на манчестер никогаш да не се предаваме :)).П.с ова е најлошото нешто што можеше да ми се случи ден пред роденденот али тоа е подобро сега да изгубиме него при крајот од сезоната.

For All LFC fans laughing at us...tell them COME BACK WHEN YOU ARE 19

For All Arsenal Fans laughing at us...You need another hammering...remember 8-2 ??

For all Chelshit Fans laughing at us...Remember 3-1 and last year defeats ??

For all MAN SHITTY fans laughing..it costed 260.1 million pounds for just a win ..more to it.....Trophies: Man Utd 32 - 1 Shitty

Now FUCK OFF !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За де Геа јас бев тој што реков дека не е за 1 состав и на тоа стојам Андрес е многу подобар а тоа што на некој меч сум го пофалил (против накој канта клуб) не значи дека му ги бацував нозете али девојче си ти ке сватиш некогаш.
Велев постојано дека ни треба плеј и деструктивец канта ни е средниот ред али ок за вас ние сме деца вие сте воздрасните па 6:1 вие океј само титула да земеме дај бе не се брукај ти вистинскиот фан.
Pa idi navivaj za Everton ti vikam :) Nejkam da sfatis deka ja nejkam pobeda nad konkurent. Sakam, no sakam i konstantnost. Everton gi tepaat favoritite i 6ti se uvek :) Jas si uzivam vo titulite, prosliot maj ja slavevme 19kata, fanovite na Liverpul gi slavea tie 3-1 na Anfield. Spot the difference.

Baska jas mu veruvam na Ferguson zatoa pokazete malce pocit kon nego, 12 premierligaski tituli mu donese na ovoj tim, sigurno ke sledat uste.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
Абе македончето Митко е виновно за поразот. Нели?:tapp:

Дедо С'ра зошто пуска такви дрва како Уелбек и Еванс не мога да разбера.

Инаку ни направиа партал. Но Сити немат манталитет. Има ного утакмици и
накраи MU ке биде првак

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Да ајде сега "постарите навивачи" нека се јават и речат се е океј :icon_mrgr:
Инаку еден збор ке кажам БРАВО сити ова за памет за Фергусон за играчите за Глејзери и за навивачите и на форумов и секаде на светов и после ЌЕ СМЕ ОСВОЕЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ против Барса да 100%
Заклучок:
1.Ферги полоша тактика никогаш не извадил против онаа средина и напад на сити ние 442 ало бре види на календар која година сме
2. Еванс во Сандрленд за без пари
3.Руни,Нани и Јанг кои требаше да бидат водачи на екипата се посраа
4.Нека не зимаат уште играчи ние ке тераме со канта среден ред и ке се надеваме на победа
5.Ако ни се паднат Барса и Реал подобро да заштедиме пари ич да не одиме да играме против нив кога еден сити не сјеба можам да замислам што тие ке ни направат
6. Честито 2 место за 1 можеме да сонуваме
1. Јунајтед денес не играше 4-4-2.
2. Тргнал натаму. Плус, ќе им додадеме 30 милиони евра.
3. После црвениот покриваа дупки, особено Руни, пред црвениот играа против многу цврста одбрана.
4. Уживај, сега ќе купат едно 30 играчи во среден ред....
5. Баш така, јас не би играл и против Севиља, пошто виде вчера нерешено со Барса, нас ќе не згазат.
6. Од кога го гледаш ти Јунајтед?
7. Колку години имаш?

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
samo edno me e strav da ne stane MANUTD lanskiot celzi mnogu dobar pocetok a posle se usraa od mozni 21bod oni 2 osvojuva samo da ne bidat kako niv i go vidov sostavot braka i sestri mislam deka ni trebe nekoj playmaker inako vaka strav me faka GLORY GLORY MANUTD POZZ :*

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964

For All Barca fans laughing at us...tell them they aint the top ofthe Spanish league...Leo Messi missed a penalty(LOL)
For All LFC fans laughing at us...tell them COME BACK WHEN YOU ARE 19
For All Arsenal Fans laughing at us...You need another hammering...remember 8-2 ??
For all Chelshit Fans laughing at us...Remember 3-1 and last year defeats ??
For all MAN SHITTY fans laughing..it costed 260.1 million pounds for just a win ..more to it.....Trophies: Man Utd 32 - 1 Shitty
I LOVE UNITED SINCE I WAS A KID

Kajgana Shop

На врв Bottom