Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Истите од неделата ќе играат и вечер, под казна се. Се шушка дека Фергусон наредил и бонусите што ги добиваат за настап, да не ги добијат за овој меч.
Казна ? Јас да сум 1месец плата нема да земаат !!!! 150 илјади фунти неделно .. да имаа малце лице одма ќе си ги донираа платите во некоја добротворна фондација !!!!

Ако излезе истиот состав , поготово Џони .. е тогаш уплаќајте ја 5+ зашто однапред се знае кој ќе победи !!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе ги среди Ферги верувам ја во него пак ќе почнеме да газиме. Има ли шанси да го видиме вечер Клевери?
--- надополнето: Oct 25, 2011 10:08 AM ---
Еве како мислам дека вечер ќе изгледа составот
Ти шо мислиш мислиш , јас прочитав дека истиот состав ќе настапел вечерва , поради казна !
А таа казна е од ДЕБАКЛОТ 1:6

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе зашто жалите за поразот од Сити 1:6 кога голот на Флечер беше најубав :LOL:(колку за утеха)

Ако изгубиме вечер срамот ќе биде уште поголем,но не верувам дека Ферги ќе дозволи такво нешто ќе видите како ќе играат вечер нема грешка да напрат :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Ќе ги среди Ферги верувам ја во него пак ќе почнеме да газиме. Има ли шанси да го видиме вечер Клевери?
--- надополнето: Oct 25, 2011 10:08 AM ---
Еве како мислам дека вечер ќе изгледа составот
Yeee Zeki igraa :) btw

Happy birthday Darron Gibson! :)
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:26 PM ---
Не сте ич фер! Заборавивте нешто.. :icon_lol:

Happy 24th birthday Darron Gibson!
me pretrka :oops:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
По муабетов би ти советувал да си се концентрираш на Партизан и да ја баталиш Премиер Лигата!
Во Тиоте немало ништо фудбалско?! Па дечкото за вашите Флечер и Керик е Зидан! Заедно со Кабај ни ја држат цела средина, а имаат и највеќе истрчано во просек од сите други играчи во ПЛ во овие 9 кола.

ПС
Не ви го даваме! :D
А, јас пак би те советувал да си гледаш ФК Вардар Миравци...

Како прво, ако Тиоте е играчиште, ќе играше во класа клуб, не во средноразреден. И доколку е појак од Флечер и Керик, како што викаш ти, зошто не е тој место нив во Манчестер? Значи има нешто што го имаат Керик и Флечер, а го нема Тиоте Зидан :D, многу едноставно...

П.С. Не го ни бараме, има еден куп играчишта со мозок што ни требаат на нас, како Модриќ, Шнајдер, не ни требаат амеби и копачи како црнчето, ајт поздрав...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Гоше е мајмун бе, не му верувајте :D Истиот состав беше ставен на една фб страна не сум сигурен на која, дека на многу страни за Јунајтед сум фан, и ја земал сликата и ја ставил, потполно истиот :D

A

apidrone

Гостин
И вие се секирате за Керик, за Евра, демек не биле материјал за Манчестер... а Еванс бе??? При здрави Џонс и Видич, овој со Еванс игра... знаев дека ќе си имаме проблеми, али не знаев дека ќе си имаме и понижување. Не знам што да кажам. За казна, цела екипа со Алдершот у вторник. ЦЕЛА!!
Се знае кој е босот :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И паркетот во соблекувалната нека го изрибаат пред враќање, да свети :icon_mrgr:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Море Џони ВЦ кабините нека ги изриба, па да видиме дали ќе киксира послето! :LOL:

Инаку сменет ми е никот, Sucker Punch бев претходно да не има забуни! :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Sir Alex Ferguson will break the bank to land Wesley Sneijder in a £40m deal that he hopes will see Manchester United remain champions. Fergie was left stunned by United’s capitulation to bitter rivals Manchester City in Sunday’s 6-1 derby defeat at Old Trafford. Now he is set to act by telling United’s owners the Glazers to spend whatever it takes to land Sneijder in the January transfer window. The Holland and Inter Milan ace has been a long-term target of Fergie’s. He spent the whole of last summer trying to sign him but failed to thrash out a deal with the Italian giants. The Scot was left frustrated as United refused to meet Inter’s asking price while Sneijder was demanding in excess of £200,000 a week. But Fergie remains a big fan of the midfield schemer and knows he would be the ideal replacement for Paul Scholes, who retired in the summer. via Manchester United , any comments ?
--- надополнето: Oct 25, 2011 2:02 PM ---
Се шпекулира за околу 15 мил . евра Фердинанд во Рома? o_O

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шпекулирајте колку сакате, ама утре да играме ЛШ финале, стариот пак ќе излезе со Фердинанд Видиќ ако му се на располагање. Јесда има малце изгубено од брзината Фердинанд ама не треба да се прави бетер Еванс.... никој не гарантира дека маливе зелени што ги имаме во екипа (џонс- смолинг) нема да згрешат.

На Јувентус не им треба ни Видиќ и Фердинанд, нели Киелини го имаат? (y)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Рио ми омилен штопер од кога знам за него, ама факт е дека во моментов со Џони ни се најслаби дефанзивци, не памтам кога некои тимови направиле толку шанси против Утд како во последниве 2 Премиерлигашки дуела, едвај чекам да видам како ќе функционира одбраната со Рафале/Фабио - Видич - Џонс - Евра!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Смешно ептен ... после пораз на екипа за која се навива одма постови и листи со желби за нови играчи .. што ужасно ме нервира !!!!!!!!

Исто како факт ужасно ме нервира и тоа кога се огласува дека нема повредени играчи или истите ќе отсувствуваат само 2 недели за на крај да испадне 5 месеца ... пример Клеверли !!!!

Симптоматично ми станува ова со браќава Силва .. 2 утакмици играат по што следи повреда и после тоа 5 месеца ги нема .. незнам мене така ми изгледа ама ако грешам поправете ме !!!

Што се однесува до еванс се надевам дека ова човече ќе си замине од Манчестер и никогаш повторно нема да го видиме !!!!! Човекот едноставно нема талент и според мене е еден од најглупавите дефанзивци во премиер лига ... низок степен на интелигенција а како што се сеќавам кога играше роналдо за нас, на некоја од забавите што ги организира тимот еванс имаше скандал со обвинение за силување . Незнам зашто го сака САФ толку многу, можда зашто е англичанец или па не дај боже вонбрачно дете како што е гибсон .

Што се однесува до Рио, сакале или неќеле човекот е готов, цело време има повреди поврзани со грбот, а на дуелот со шити се виде дека е и веќе остарен ..
кога еден агуеро го оставаше на пола пат.

Исто што ужасно ме нервира е средниот ред и немање на креативност долго време. Сколс едно време одржуваше некое темпо ама после пензионирањево ептен сме слаби. Не дека Андерсон Керик Флечер се слаби .. со слаби екипи се супер фантастични но со појаки се губат тотално.

И уште нешто што највише од све ме нервира е тоа што САФ има некое глупаво правило со играње на различна постава секоја нова утакмица . За да го ставиш еванс пред Видич па и Џонс ( дечкото гине на терен ) на дуел со градски ривал кој потрошил милијарда за засилување е глупост и уште од старт чуствувате немир дека најслаба точка е токму он и се молите да не направи никаков кикс.

Поразов да беше од некоја ебиветар екипа немаше да боли колку од градски омразен ривал ... зашта и не смееше да се дозволи вакво нешто зашто сепак не е само пораз или во прашање 3 бода ... На нашата гордост и беше плеснат шамар ...

Поразов боли и ќе боли , ќе ни пејат песни ќе ни пукаат сеир како никогаш до сега ... но што е тука е идеме понатака зашто ние сме Manchester United .

Glory Glory Manchester United ...We'll never die!!!!

btw доста јако >>>
http://therepublikofmancunia.com/the-eternal-sunshine-of-spotless-find/

Kajgana Shop

На врв Bottom