Г
Гучи
Гостин
Каков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипингНе ми се верува од таму пошто така во минус ќе излезе
Каков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипингНе ми се верува од таму пошто така во минус ќе излезе
Во право си не видов дека се во долари и башка прво ги приметив тие по 40ина долари што се и не видов за шипингКаков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипинг
Ако се нервираш да си одиме ние а?Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви биле Кажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??
Прво да видам Шахин како ќе се покаже.Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви биле Кажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??
Kakva izmama be bratce kako ti obekav taka napraviv.Јас му го платив него 4000 ден. за дресот, а тој од таму го пуште по некој негов пријател кој си идеше за Македонија. Значи трошоци за достава, лежарина и царина нема! Дресот е многу убав, воопшто не изгледа ни најмалку за копија, ама етикетата шо ја видов од погоре, ме тера да мислам на можна измама.
Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер!Kakva izmama be bratce kako ti obekav taka napraviv.
Jas go imam istiot dres, cenata e seuste taa. Ti go kupiv vtoriot den od koga izlegoa...ne znam na kakva izmama mislis ? Pa dresot go imas se kako sto se dogovorivme.Ok denes ke pominam vo prodavnica ke ti ja slikam I etiketata, iako ne e dozvoleno ama za da se uveris
Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер!
Абе уживај ти реков, незнам така ми дојде заради етикетата, не требаше воопшто да пишам ама ете. Адидас имаја многу белези на нив и одма се познаваше оргинал од копија, овај е поедноставен, ама се гледа дека е квалитетен.Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.
Iskreno adidas 2011-12 za mene e najubav dres I mnogu podobar od novite, ama toa ne e muabetot
Rosemberg .........м, сеа...ќе караш?!Сестра му на Агер
Nemoj ovaka tretorazrednost, ili slichno. Ke rechesh deka sme shampioni!Сега за сега, треторазредноста останува.
Ednostavno e. Peshkir vrz glava i vozi Mishko!Rosemberg .........м, сеа...ќе караш?!
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјаснишEdnostavno e. Peshkir vrz glava i vozi Mishko!
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјасниш