Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Од на мајка му матката :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:14 ---

Ке купувам онлајн од амазон, 38 долари. Фејк е али ко оргинал :) Има само од Суарез. Еве сликички

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=348307418579694&set=a.348306271913142.75488.100002013175908&type=3&theater
Тука има гледам го прашав колку пари е вика со име 3000 ден, а празен 2500 ама шознам колку се салам, а за купување од интернет незнам како одат работите.

Г

Гучи

Гостин
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=348307418579694&set=a.348306271913142.75488.100002013175908&type=3&theater
Тука има гледам го прашав колку пари е вика со име 3000 ден, а празен 2500 ама шознам колку се салам, а за купување од интернет незнам како одат работите.
Па ако сакаш ваков од Суарез, да порачам и за тебе па ке ми дадеш пари.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Носам добар абер за Rosemberg. Наводно Вест Хем вербално се договориле со нас за купување на Џо Кол. Формална понуда ќе биде испратена набрзо, а потоа Кол ќе одлучи што да прави.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Носам добар абер за Rosemberg. Наводно Вест Хем вербално се договориле со нас за купување на Џо Кол. Формална понуда ќе биде испратена набрзо, а потоа Кол ќе одлучи што да прави.

Само да не се поалчи копилето за пари па да сака да остани.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само да не се поалчи копилето за пари па да сака да остани.
Тоа ќе биде изборот. Поголема плата кај нас, а помалце играње или помала плата кај нив, а првотимски статус.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Има некој купено од сегашниве дресови на Ливерпул? Одамна сакам да си купам дрес а незнам каде ги има.
Јас го имам http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Ливерпул.53227/page-291#post-5084114
Го зедов преку еднен член од тука, кој наводно живеј во Лондон и го земав за оргинал и бајаги скапо. Дресон сварно нема мана, арно ама од сликата на Гучи ја гледам истата етикета како мојата :mad: Ако случајно земите од Амазон обавезно да ја чувате етикетата, а дресојте ќе ги споредиме, страв ми е да не сум гадно измамен :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Ке почнам да им плаќам, не трпи више шупаков :))))
А оти не станиш газда таму?? Преку тебе ќе тргуваме и ќе печалиме па еден ден и акции во клубот ќе купиме. Рамо до рамо со газда Хенри. Заедно ќе работите. А јас пак со Линда ќе работам :icon_lol::sneaky:
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:02 ---
Тоа ќе биде изборот. Поголема плата кај нас, а помалце играње или помала плата кај нив, а првотимски статус.
Првото ќе го избери знам. Класичен платеник е овој.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Јас го имам http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Ливерпул.53227/page-291#post-5084114
Го зедов преку еднен член од тука, кој наводно живеј во Лондон и го земав за оргинал и бајаги скапо. Дресон сварно нема мана, арно ама од сликата на Гучи ја гледам истата етикета како мојата :mad: Ако случајно земите од Амазон обавезно да ја чувате етикетата, а дресојте ќе ги споредиме, страв ми е да не сум гадно измамен :D
Па види вака оригинален дрес без име на играч ти е околу 70 евра што би му дошло нешто повеќе од 4000 ден. без достава.
Е сега не знам како си го зел дресот ама на тие 4000ден дополнително би требало да платиш и за достава и за лежарина и триста други работи во царина. Ама сепак не знам како си го земал дресот.
kazioX Гучи Тој од фејсбук што ги продава дресовите ги нарачува од тајланд. Не знам од каде ваљда од бангкокџерси. Во цената му спаѓа и достава до врата. Планирам и јас да нарачам дрес од кај него пред се поради тоа што тој дрес што јас сакам да го нарачам не можам да го најдам на друго место освен на официјалната страна за 90 евра па ако некој нарача од кај него кажете што квалитет е :)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Па види вака оригинален дрес без име на играч ти е околу 70 евра што би му дошло нешто повеќе од 4000 ден. без достава.
Е сега не знам како си го зел дресот ама на тие 4000ден дополнително би требало да платиш и за достава и за лежарина и триста други работи во царина. Ама сепак не знам како си го земал дресот.
kazioX Гучи Тој од фејсбук што ги продава дресовите ги нарачува од тајланд. Не знам од каде ваљда од бангкокџерси. Во цената му спаѓа и достава до врата. Планирам и јас да нарачам дрес од кај него пред се поради тоа што тој дрес што јас сакам да го нарачам не можам да го најдам на друго место освен на официјалната страна за 90 евра па ако некој нарача од кај него кажете што квалитет е :)
Епа тука е проблемот сите сакаме да нарача некој па да видиме што квалитет е. 3000 денари го дава не сакам да си ги фрлам за џабе.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Јас му го платив него 4000 ден. за дресот, а тој од таму го пуште по некој негов пријател кој си идеше за Македонија. Значи трошоци за достава, лежарина и царина нема! Дресот е многу убав, воопшто не изгледа ни најмалку за копија, ама етикетата шо ја видов од погоре, ме тера да мислам на можна измама.

Г

Гучи

Гостин
Ваљда од тука му се :)

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=me=AF9O8EKOSJ184&field-keywords=

И овие се од Тајланд :) Овој од Суарез ми изглеа идентично ко оргиналот, затоа и ке си порачам :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Јас му го платив него 4000 ден. за дресот, а тој од таму го пуште по некој негов пријател кој си идеше за Македонија. Значи трошоци за достава, лежарина и царина нема! Дресот е многу убав, воопшто не изгледа ни најмалку за копија, ама етикетата шо ја видов од погоре, ме тера да мислам на можна измама.
Не знам ти си го знаеш човекот и знаеш дали можеш да му веруваш :D Изгледа е оригинал тоа етикетата нека не те буни многу пошто може баш тие што продаваат не-оригинал дресови да ја направат етикетата сами за да изгледа како оригинал :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:19 ---
Ваљда од тука му се :)

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=me=AF9O8EKOSJ184&field-keywords=

И овие се од Тајланд :) Овој од Суарез ми изглеа идентично ко оргиналот, затоа и ке си порачам :D
Не ми се верува од таму пошто така во минус ќе излезе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom