Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Негооо.... сега ми текна. Што и како со Шахин? Кај ќе го стават него?

Капитенот ќе лета? Или како што напомена Peja, ќе го чуваат наклупа, па во јуни да си оди? М? Или велемајсторов ќе менува стратегии и формации за да го упика негде?

Г

Гучи

Гостин

Капитенот ќе лета? Или како што напомена Peja, ќе го чуваат наклупа, па во јуни да си оди? М? Или велемајсторов ќе менува стратегии и формации за да го упика негде?
Еј што не праша порано бе..баш пред малце се слушнав со Брендан нешто на кафе ме викаше, па ке го прашав..ај друг пат.

Таман сеа Лукас шо се повреди му се отвори место :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Еј што не праша порано бе..баш пред малце се слушнав со Брендан нешто на кафе ме викаше, па ке го прашав..ај друг пат.

Таман сеа Лукас шо се повреди му се отвори место :)
Гучи, наш си, па ќе те прашам: секогаш за свое мислење се консултираш со други? :icon_mrgr:
Инаку, не знам колку ќе биде продуктивен Шахин ако игра на таа позиција. Не дека не би можел, ама далеку покорисен би бил со креативна задача.

Г

Гучи

Гостин
Гучи, наш си, па ќе те прашам: секогаш за свое мислење се консултираш со други? :icon_mrgr:
Инаку, не знам колку ќе биде продуктивен Шахин ако игра на таа позиција. Не дека не би можел, ама далеку покорисен би бил со креативна задача.
Сакав информација од прва рака да ти пренесам ;) И не, Стиви деструктивец ке игра, а Сахин плеј :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па добро, одлично дури. Камо секогаш Ливерпул да имаше шанса да го позајми (испроба) играчот пред да го кешира. Многу грешки немаше да постојат до сега.

Јас сум сигурен дека ако Шахин се покаже во добро светло, ќе сака да остане, а Реал ке сака да го продаде. И Ливерпул ќе сака да го купи.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Јас мислам оти сите ќе имаат голем број на натпревари (мислам на Ален, Лукас, Џерард, Шахин), супер е да имаш ваква конкуренција, еве сега Лукас се повреди, во случај на ваква повреда лани (која за жал се случи) игравме со Спиринг, а сега ќе имаме supper-sub во Шахин.....Ален памтам и во Свонси не ги играше секогаш сите 90 миниту така да, ако некој игра првенствена утакмица резервата (Шахин или кој и да е ) ќе игра во ЛЕ и обратно....долга е сезоната ќе има секој да се докаже а инаку уживај, ако БР не му ветеше првотимски статус на Шахин сигурно немаше да дојди кај нас ;)
--- надополнето: 29 август 2012 во 15:16 ---
http://www.kopsource.com/liverpool-agree-deal-with-barcelona-for-ibrahim-afellay/
Liverpool prihvatio ponudu od 2.5m za Joe Cole-a koju je poslao WHU.

Две одлични трансфер вести ако се точни.....
--- надополнето: 29 август 2012 во 15:26 ---
BR - Lucas će biti van terena 2 do 3 meseca.

Г

Гучи

Гостин
^^ Кога копираш кликни на гумичката горе лево (отстрани го форматирањето) ;) вака што ако се погоди да не го имам при себе микроскопот? како ке прочитам? :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Подобро Волкот да го земеме него Афелај(позајмица). Бар ќе го решиме проблемот со крилен играч, е сеа Волкот не е многу добар финишер ама затоа е брз а нас брзина ни фали..
Него WHERE THE FU*K IS DONI???:)

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Лукас ја обнове повредата на коленото или се работи за друга повреда?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Лукас ја обнове повредата на коленото или се работи за друга повреда?
Друга повреда е ама ке биде отсутен цели три месеци :(
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/liverpool/9506396/Lucas-out-for-three-months-after-sustaining-thigh-injury-minutes-into-Liverpools-draw-with-Manchester-City.html

Добро е што сега барем имаме некои замени за него, лани Спиринг ке го гледавме три месеци...

Kajgana Shop

На врв Bottom