Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Каков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипинг :)
Во право си :) не видов дека се во долари и башка прво ги приметив тие по 40ина долари што се и не видов за шипинг :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.989
Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви биле :coffee: Кажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви биле :coffee: Кажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??
Ако се нервираш да си одиме ние а?
Шо тим, шо игра? Роџерс рече после 10 кола ќе имало резултати од тика-така. Ајде, ете му 10 кола! Ако не напрај после 10тото коло серија од мин. 10 натпревари без пораз, е тогаш се по список ќе му наредам. Сега имам уште малце живци.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Прво да видам Шахин како ќе се покаже.
Сега за сега, треторазредноста останува.

Инаку, го тепаме Арсенал, безразлика на треторазредноста.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Јас му го платив него 4000 ден. за дресот, а тој од таму го пуште по некој негов пријател кој си идеше за Македонија. Значи трошоци за достава, лежарина и царина нема! Дресот е многу убав, воопшто не изгледа ни најмалку за копија, ама етикетата шо ја видов од погоре, ме тера да мислам на можна измама.
Kakva izmama be bratce :) kako ti obekav taka napraviv.
Jas go imam istiot dres, cenata e seuste taa. Ti go kupiv vtoriot den od koga izlegoa...ne znam na kakva izmama mislis ? Pa dresot go imas se kako sto se dogovorivme.Ok denes ke pominam vo prodavnica ke ti ja slikam I etiketata, iako ne e dozvoleno ama za da se uveris :)

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Kakva izmama be bratce :) kako ti obekav taka napraviv.
Jas go imam istiot dres, cenata e seuste taa. Ti go kupiv vtoriot den od koga izlegoa...ne znam na kakva izmama mislis ? Pa dresot go imas se kako sto se dogovorivme.Ok denes ke pominam vo prodavnica ke ti ja slikam I etiketata, iako ne e dozvoleno ama za da se uveris :)
Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер! :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер! :D
Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.

Iskreno adidas 2011-12 za mene e najubav dres I mnogu podobar od novite, ama toa ne e muabetot :)

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.

Iskreno adidas 2011-12 za mene e najubav dres I mnogu podobar od novite, ama toa ne e muabetot :)
Абе уживај ти реков, незнам така ми дојде заради етикетата, не требаше воопшто да пишам ама ете. Адидас имаја многу белези на нив и одма се познаваше оргинал од копија, овај е поедноставен, ама се гледа дека е квалитетен.
--- надополнето: 28 август 2012 во 17:54 ---
Сестра му на Агер

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ednostavno e. Peshkir vrz glava i vozi Mishko!
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјасниш :)

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјасниш :)
:)
Sakav da pravam edno rezime ako ostaneshe King Kenny ali poshto si otide seto toa ke beshe zaludno.
Sakav da donesat nekoj podokazhan trener ali oni go izbraa B. Rodgers.
Sega za sega rabotava e kao shto bi rekle englezive "down in the dumps", no ima vreme.
Maka mi e shto ne go igraat Carroll poveke, a ima potencijal u dechkoto. :( Valjda nema da go prodadat.
Neka pochne sezonava malce, pa ke se vidi kolku ke bide primenliva tika-taka igrata na Brandy.
Za proijasnuvanje, izgleda nekad ke lupnam nekoj ozbilen post tuka, ako ima shto da se komentira. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom