Г
Гучи
Гостин
Каков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипингНе ми се верува од таму пошто така во минус ќе излезе![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Каков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипингНе ми се верува од таму пошто така во минус ќе излезе![]()
Во право сиКаков минус бе, со име ги продава 3000 денари, а тука е 38 долари (1900 денари) со бесплатен шипинг![]()
Ако се нервираш да си одиме ние а?Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви билеКажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??
Прво да видам Шахин како ќе се покаже.Дај бе затнете се за ова дресовиве. Вакви биле такви билеКажете ми што мислите за тимот и играта, имаме шанси за висок пласман или слабо??
Kakva izmama be bratceЈас му го платив него 4000 ден. за дресот, а тој од таму го пуште по некој негов пријател кој си идеше за Македонија. Значи трошоци за достава, лежарина и царина нема! Дресот е многу убав, воопшто не изгледа ни најмалку за копија, ама етикетата шо ја видов од погоре, ме тера да мислам на можна измама.
Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер!Kakva izmama be bratcekako ti obekav taka napraviv.
Jas go imam istiot dres, cenata e seuste taa. Ti go kupiv vtoriot den od koga izlegoa...ne znam na kakva izmama mislis ? Pa dresot go imas se kako sto se dogovorivme.Ok denes ke pominam vo prodavnica ke ti ja slikam I etiketata, iako ne e dozvoleno ama za da se uveris![]()
Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.Абе ме задума етикетата, а и од сликите дизајнот, ама немај гајле, немораш да сликаш. Чоек малце да се сомнева шо не ќе помисили. Уживај, дресот е супер!![]()
Абе уживај ти реков, незнам така ми дојде заради етикетата, не требаше воопшто да пишам ама ете. Адидас имаја многу белези на нив и одма се познаваше оргинал од копија, овај е поедноставен, ама се гледа дека е квалитетен.Krivo mi e da pomislis deka na bilo koj nacin sum sakal da te zaebam. Kolku sto ti e tebe merak za orginal I Nov dres tolku mi e I mene. I samiot znaes deka se bese kako sto se dogovorivme. Cenata e taa, jas sum svesen deka e skap za nasi uslovi, relativno skap, no sepak e licenciran dres I za onoj koj moze da si dozvoli.
Iskreno adidas 2011-12 za mene e najubav dres I mnogu podobar od novite, ama toa ne e muabetot![]()
Nemoj ovaka tretorazrednost, ili slichno. Ke rechesh deka sme shampioni!Сега за сега, треторазредноста останува.
Ednostavno e. Peshkir vrz glava i vozi Mishko!Rosemberg .........м, сеа...ќе караш?!![]()
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјаснишEdnostavno e. Peshkir vrz glava i vozi Mishko!
Колку ми е јако вака кога ќе ме цитираш....после пола година, се јавуваш на форумов. Дај, осврт еден за новава сезона....те немаше да се произјасниш![]()