RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот
Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот
Автентично, што да не е...Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот
Еми аман, 21 години имам немам 30 да ме замислуваш ко стар чоек . Шо знам доста е од стариот аватар, време е за "подмладување"Машала нов аватар на the_kop од новиот предводник Ја ќе си ги задржам моиве уште некое време. Т.е. нз дали уопште ќе ги мењам некад
П.с: Сеа многу помладолико те замислувам со новиов аватар
А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
Па ништо чудно да е се ова вистина, да не прави самиот Сахин спин, за повеќе да го засакаме ние...или да се извади од гоВната што месец дена се ебаваше де кај вас, де кај нас...
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.
Купен од КПР у 2010та. Долго време импресионираше за младинците и резервите и едвај чекавме да го видиме за првиот тим. Дебито го напраи против Виган на еден од последните натпревари претходната сезона. Вчера го доби првиот старт во ПЛ и првите 90 минути во било кој компетитивен натпревар.Ха беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела. )) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.
Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.
Од на мајка му маткатаХа беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела. )) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.
Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.
Ке купувам онлајн од амазон, 38 долари. Фејк е али ко оргинал Има само од Суарез. Еве сликичкиИма некој купено од сегашниве дресови на Ливерпул? Одамна сакам да си купам дрес а незнам каде ги има.