Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Машала нов аватар на the_kop од новиот предводник :) Ја ќе си ги задржам моиве уште некое време. Т.е. нз дали уопште ќе ги мењам некад :)

П.с: Сеа многу помладолико те замислувам со новиов аватар :D
Еми аман, 21 години имам немам 30 да ме замислуваш ко стар чоек :D. Шо знам доста е од стариот аватар, време е за "подмладување" :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 11:41 ---
Еве ви малку статистика за Ален...неверојатни бројки навистина
A LITTLE PASS MASTER

Joe Allen's pass completion rate against Manchester City on Sunday was 93.5 per cent — the highest in the match.

• His Premier League pass completion percentage at Swansea and Liverpool is 91 per cent in 38 games. The average for midfielders who have played more than 30 games is 82.3 per cent.
  • The 22-year-old made 2,177 passes last season — the average midfielder made just 1,321.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2193973/Joe-Allen-new-hero-Liverpool.html#ixzz24jovmj00

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??

Го кара затоа што не беше сериозен во текот на обраќањето на Роџерс кон играчите и тоа токму во моментот кога тој го бара тоа од нив.
Ова беше уште на првиот ден од турнеата во Америка!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.989
Така треба, ако не сакаат со добро - тогаш со лошо!!!!!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.

Роџерс ништо не побарал од него.... туку Стрела на сред говор или поточно обраќање кон младинците на Шефот, Стрела гукнал “стеди“ за да се направи паметен пред другите!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Jose Enrique
I’m considering shaving my head. What you think ? I’m no convinced yet

И овој ли бе :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ха беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела. :))) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.

Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ха беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела. :))) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.

Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.
Купен од КПР у 2010та. Долго време импресионираше за младинците и резервите и едвај чекавме да го видиме за првиот тим. Дебито го напраи против Виган на еден од последните натпревари претходната сезона. Вчера го доби првиот старт во ПЛ и првите 90 минути во било кој компетитивен натпревар.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.658
Има некој купено од сегашниве дресови на Ливерпул? Одамна сакам да си купам дрес а незнам каде ги има.

Г

Гучи

Гостин

Од на мајка му матката :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:14 ---
Има некој купено од сегашниве дресови на Ливерпул? Одамна сакам да си купам дрес а незнам каде ги има.
Ке купувам онлајн од амазон, 38 долари. Фејк е али ко оргинал :) Има само од Суарез. Еве сликички

Kajgana Shop

На врв Bottom