RickyLFC9
Модератор
Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот
Автентично, што да не е...Aвтентично е ова 100%? Пошто ако е, тогаш Biafran мислам дека конечно ќе пушти малце светлина на велемајсторот![]()
Еми аман, 21 години имам немам 30 да ме замислуваш ко стар чоекМашала нов аватар на the_kop од новиот предводникЈа ќе си ги задржам моиве уште некое време. Т.е. нз дали уопште ќе ги мењам некад
П.с: Сеа многу помладолико те замислувам со новиов аватар![]()
А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.А што го кара Стерлинг?? Не им го разбирам многу моабетов .. Нешто Стерлинг рекол (пополека) и ??
Ја го сфатив као Роџерс му кажал на Стерлинг да напраи нешто, и овој онака тивко кажал на тие околу него "steady". Тоа би било као пример ја да му кажам на вработен иди донеси ми документ, и он саркастично да каже "абе уживај дека ќе ти го донесам". И Роџерс го слушнал тоа. Па посочува на Морган дека треба малце како него да биде, да ќути, да слуша и да праи ко шо му е кажано пошто само така ќе биде фудбалер од него.
Купен од КПР у 2010та. Долго време импресионираше за младинците и резервите и едвај чекавме да го видиме за првиот тим. Дебито го напраи против Виган на еден од последните натпревари претходната сезона. Вчера го доби првиот старт во ПЛ и првите 90 минути во било кој компетитивен натпревар.Ха беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела.)) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.
Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.
Од на мајка му маткатаХа беее, ни го скинавте Нури, а ? Зато ќе ве искиниме недела.)) Не, шала на страна, супер, фантастичен играч. Не криев дека го сакав кај нас, но ете, Ливерпул излее поупорен и го доби. Супер засилување.
Него, крилото лево со Сити шо беше, Стерлинг, така, од кај излезе то дете ? Ме фасцинира некни. Супер играч. Блескава иднина пред себе.
Ке купувам онлајн од амазон, 38 долари. Фејк е али ко оргиналИма некој купено од сегашниве дресови на Ливерпул? Одамна сакам да си купам дрес а незнам каде ги има.