Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.505
Поени од реакции
10.197
cestitki na site fanovi na liverpool za golemata pobeda nad scumchester united

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честитки и од мене за победата, сосема заслужена, никој така не' не надигра сезонава како вие денес :toe:...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки за победата над Скум Јунајтед.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Честита нека ни е победата изигравме фантастично од прв до последен играч и мораме да признајме стартот на Кара беше за црвен.....Како и да е....invincible a??Во 1 месец 3 порази имат :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Кога му пееа Happy Birthday на Кени !!!

[video]http://www.sportpost.com/video/view/Liverpool+fans+sing+Happy+Birthday+to+Kenny+Dalgli sh[/video]

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Facts of the day!!

На Луис Суарез му треба нов долен дрес, по можност со поголеми џебови, да има кај да ги стаи сите играчи на Скамчестер!
-Меси му вика на Роналдо: "Јас за тебе сум Луис Суарез!"
-5 играчи на Скамчестер денес се видени во Скопје. Се претпоставува дека се кај Цакан да им ги мести кичмите!
-Кајт му рекол на ван дер сар: "Прости ми, сепак постар си!"
-На денешниот тренинг деби имаше и Carroll - the beast!
-рафаел проба да го провоцира Шкртел... LOOOL!
-Само еден навивач на манчестер (од многуте) се јави да честита, другите не се знае каде се!
-Фергеј не дава изјави на медиуми после натпревар! Простено му е, сепак Coward Webb денес не можеше да настапи!
-Карагер го чекал Нани цело време после натпревар да му се извини! Незгоден старт, да, но сепак покажа зошто е класа!
-Irish Pub грмеше!
-Гори Гори манчестер јунајтед - THIS IS ANFIELD!
-Го обожавам руменилото на обравчињата на Фергеј кога е нервозен!
-Некои викаат дека Шрек денес настапувал за првиот тим на Скамчестер! Се претпоставува, но се уште не е докажано!
-Така се игра тимски! Така се сака Ливерпул!
-Простете драги другари, навивачи на Скамчестер, морам да провоцирам, сепак вакви победи ми се најслатки! Ништо лично! :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Facts of the day!!

На Луис Суарез му треба нов долен дрес, по можност со поголеми џебови, да има кај да ги стаи сите играчи на Скамчестер!
-Меси му вика на Роналдо: "Јас за тебе сум Луис Суарез!"
-5 играчи на Скамчестер денес се видени во Скопје. Се претпоставува дека се кај Цакан да им ги мести кичмите!
-Кајт му рекол на ван дер сар: "Прости ми, сепак постар си!"
-На денешниот тренинг деби имаше и Carroll - the beast!
-рафаел проба да го провоцира Шкртел... LOOOL!
-Само еден навивач на манчестер (од многуте) се јави да честита, другите не се знае каде се!
-Фергеј не дава изјави на медиуми после натпревар! Простено му е, сепак Coward Webb денес не можеше да настапи!
-Карагер го чекал Нани цело време после натпревар да му се извини! Незгоден старт, да, но сепак покажа зошто е класа!
-Irish Pub грмеше!
-Гори Гори манчестер јунајтед - THIS IS ANFIELD!
-Го обожавам руменилото на обравчињата на Фергеј кога е нервозен!
-Некои викаат дека Шрек денес настапувал за првиот тим на Скамчестер! Се претпоставува, но се уште не е докажано!
-Така се игра тимски! Така се сака Ливерпул!
-Простете драги другари, навивачи на Скамчестер, морам да провоцирам, сепак вакви победи ми се најслатки! Ништо лично! :)
:pos2::pos2:
А Чак Норис на Меси му рекол - Јас сум Керол за тебе!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Имате среќа шо не играше Видич, немаше вака да бидит, ама то е то честито победа
зависи среќа со две лица ќе беше ако играше видич ќе добиеше црвен оти не го бива и мора да ги тегне за дрес, но уште една (не)среќа па и веб не ви игра , ризично му било да гази по травата на енфилд карагер налетувал со маи гери :pos2:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Честито победа, одлична партија (бар до 60 минута дур ја глеав јас т.е дур не се заеба стримот)! Одавна неам видено олку добра партија од ливерпул. И да, Суарез е мајсториште :)

Стајте видео од 1 гол ако можете.

Поздрав

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не е толку битно што го победивме Јунајтед, сеедно е кој ќе земе титула кога тоа не е Ливерпул.Денеска радуваше пристапот на играчите.Радуваше атмосферата во тимот.Денеска и покрај тоа што знаевме само си потврдивме дека милионите за Суарез се и тоа како оправдани.Уште Керол да ги оправда во иднина и ќе биде топ.Ливерпул е кој што малку троши и евентуално фрлање во бунар 40 мил би значело пропаст...
За Дирк.Две години трубам дека е роден голгетер.Оној класичен голгетер.Неатрактивен, работник и трудољубив.Одсекогаш викав дека грешка беше што Бенитез го претвори во крило.Ќе се изнадаваше голови.
Мислам дека Луис треба почесто да ги изведува слободните бидејќи тоа го прави екстра.

И на крај ќе кажам нешто со резерва и незнам како ќе го разберите но мислам дека Карагер и Шкртел се доста самоубииствена двојка позади.Во смисла дека воопшто не се сигурни и барем еден од нив мора да биде надвор.денеска имавме среќа што како барселона нападот и средината ги сокри слабостите на одбраната а и Јунајтед беа отепани.Правата посериозна шанса човек две глави понизок од нив им даде гол со глава од 5 метра

Јас сваќам дека Ливерпул е религиа и не се откажува туку така од своите легенди , но Ливерпул не смее да биде заложник на сопствената доброта и да игра со легенди кои останале само легенди.Не велам ништо за Џејми но ете Даглиш или било кој во иднина се сомнева во квалитетите или на Џејми или на Стивен нема потреба да ги форсира само поради тоа што се легенди ...

Еден прост пример.Не сакам да го спомнам ама ќе го спомнам.Ако пред два месеца некој ни речеше дека Торес ќе го нема ќе се чудевма како ќе изгледа тимот.И еве денес имаме играчи како него ако не и подобри.Се надевам добро ќе протолкувате

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Честитам......

Слатка победа која ни ги наполни срцата за оваа сезона.

Мислам дека до споменикот на Шенкли треба уште еден, Кинг Кени!:vozbud:

Суарез МоМ, едноставно незапирлив, заслужен за сите 3 гола.

Дебито на Керол ми изгледа некако застрашувачки, но сепак тоа беа само 15 минути каде ништо не може да се оцени.

Џерард иако играше со инекција одигра цел натпревар.
Добро е тоа што Мираљес во прав момент дојде, во време каде Џерард полека но сигурно треба да си се врати на старата позиција (не мислам на Десно Крило) затоа што се гледа дека нема сили во нападот, сега треба само да се користи неговиот Ум истото тоа што го прави Карагер!

Атанасе спомна дека треба да се размислува за помала минутажа на нив двајцата.
Јас би го рекол токму спротивното. Мора да се користи нејзиното искуство.

Незнам дали некој го забележа Кара. На 4-5 пати камерата го фати како дава совети на Керол (при влегувањето), Шкртел (при секој корнер), Лукас (после ударот на Бугаринот).....итн.
Значи мора да се има такви играчи на теренот што ке командуваат, затоа што едноставно тим без искуство е самоубиство!

Уште еднаш честитки за победата!!!:vozbud:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не ми успеа првиот пат да ја аплоадирам....незнам како преку УРЛ...како и да е....дел од момците од Ајриш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom