Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Вакво безобразно однесување на терен одамна немам видено. Бесен сум !!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Па овие ѓубриња треба да се обесат бре. На што личи ова не ми е јасно. Како е можно со една Брага да не можат центарот да го поминат. Дефинитивно ќе треба добри промени на лето. И младинците да добиваат шанса барем подобри се од овие дрва сигурно

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Да ти ибам паразитите!! Дали не се залагаја или незнам што е работава, али една Брага да те победи не знам, разочаран сум.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мува не не лази. Нит ние се залагаме во некој англиски куп, ни во Лига Европа, ни во Премиер Лига. Сегде лабаво влагаме. И сеа у фебруари јас неам причина да глеам фудбал веке. Жалосно стварно.

G

Gray Foxx

Гостин
Although Torres has endured an unexpected slow start to life at Stamford Bridge, the Spain international is still pleased to have made the switch.

The 26-year-old has been pleasantly surprised by the camaraderie in Chelsea's camp, stating Liverpool's squad were always serious and rarely open to sharing a joke.

He added: "Chelsea have proved they have top-level players in all departments and that they will always be competitive whatever happens, with an owner who will invest when it is necessary.

"There are more personal relationships and jokes between the players than there were at Liverpool. Everything was much more serious there. Here, you don't have to prove you are a professional, it is assumed."
Како да не се смееш? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
dobro sto pisuvate bezveza ???? za vas braga tolku e slaba ??? lolZ!
btw pls so ovoj sostav sto sakavte da izigrame ?
cekajte go revansot!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Како да не се смееш? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Типот е веќе смешен со неговите изјави а и не ме интересира што има да каже.Штом го нападна неговиот роден клуб Атлетико што остана за нас.

--- надополнето ---

dobro sto pisuvate bezveza ???? za vas braga tolku e slaba ??? lolZ!
btw pls so ovoj sostav sto sakavte da izigrame ?
cekajte go revansot!
Абе резултатот не е толку страшен и недостижен колку што е страшна играта. Мене не ме нервира тоа што изгубивме туку тоа што 3 подавања не можевме да сврзиме. Ако губиме да губиме со стил а не како некои кретени кои првпат топка гледаат. Пишав и на фб еве и овде ќе пишам. Земаат по 300 000 фунти месечно. Јас пак за 10 000 има да играм како скинат и со сигурност ќе бидам подобар од нив. Едноставно затоа што полошо не може да се изигра. Кој било од нас ќе изигра подобро од овие. За толку пари и да не можиш ќе можиш :smir:
Инаку мои желби за на лето ( прерано е ама како тргнало подобро од сега да си правиме планови ) се :
Марво,Коентрао/Таиво, Адам,Кејхил ,Јанг.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Абе ние против Манчестер и такви екипи сме фаворити, ама со Брага, Вест Хем секогаш сме аутсајдери, фенерџии!!! За да го победиме на Ман Утд коеф е 1.05, а за да ја победиме Брага 5.00 :D
Жерард 1 месец аут, е сега уште поќе ке ги кинеме нервите со Поулсен и Спиринг средина.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Затоа ни требаат 4-5 нови играчи. Само да не ги купуваме на 31 Август

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
dali moze link od natrpevarot liverpool - mancester :D ama vo momentite koga fanovite mu cestitaat rodendne na kralot ?

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
edno pitanje .... dali so veke fleguvanjeto na bolton i stoke vo polifinaleto na FA Cupot! toa avtomatski znaci i igranje na eden tim vo finaleto .. a pa toa znaci deka naseto 6 mesto nema da ne vodi vo EVROPA slednata godina ??

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
edno pitanje .... dali so veke fleguvanjeto na bolton i stoke vo polifinaleto na FA Cupot! toa avtomatski znaci i igranje na eden tim vo finaleto .. a pa toa znaci deka naseto 6 mesto nema da ne vodi vo EVROPA slednata godina ??
Да да да!!! Со 6то место нема Лига Европа. Ако играа Сити-Јунајтед финале ќе можеше а вака не. Сега треба да завршиме 5ти или пак да ја освоиме ЕЛ за да играме таму и догодина. Ама тоа и не е толку трагично. Ние да се концентрираме на ПЛ а ЕЛ баталете ја

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да да да!!! Со 6то место нема Лига Европа. Ако играа Сити-Јунајтед финале ќе можеше а вака не. Сега треба да завршиме 5ти или пак да ја освоиме ЕЛ за да играме таму и догодина. Ама тоа и не е толку трагично. Ние да се концентрираме на ПЛ а ЕЛ баталете ја
Како нема бе, ни правила не ги знаеш.
За 7 место важи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom