Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
не е важно ти со ке навредеш,важно е дека манчестер ке освое титула и ке бидеме најтрофеен клуб у англија....а ти ке си почекаш на титула...ке се видемо наредната сезона повторно ама сигурно нема да биде овака сељо
Види братче, работата е дека си изгубивте фино поштено ДЕНЕСКА. Те разбирам, не ти е пријатно кога ти губи тимот. Ама не ли гледаш погоре десетици фанови на манчестер, кои мене ми се далеку по-докажани членови од тебе, си честитаат победа и признаваат пораз на ДЕНЕШНАТА утакмица, околу која се врти целата дискусија.

Ова што ти го продаваш е брука само. Ми мешаш 20 години немало титула, и Вест Хем демек. Што треба јас да вратам? Дека имаме повеќе титули во ЛШ и да ти вратам дали знаеш кој е Вулверхептон или Челзи. (Да, можам и со Челзи да те заебавам, бидејќи два пати ги исплескавме оваа сезона). Дали манчестер ќе освои оваа сезона, по киксот денес и не можеш да бидеш сигурен, а уште повеќе ако Арсенал победи на наредната и да се израмни со бодови и со одиграни утакмици.

Ај без да вреѓам овој пат, откажи се од бесмислените постови и одговори. Не мораш да честиташ победа или слично ама тргни ни се од темава. Фала, пријатно.

--- надополнето ---

Се смеам од патетиките последниве години како победите на Енфилд над Манчестер им се highlights на сезоната на таа бедна лузерска екипа шо нејкам името да и го спомнам. :)
You can order the dvd on www.wefightforaCLplaceeveryyearandyouwillneverwinanything.com :icon_lol:
Престанете да губите и нема да имаме таков highlights. Просто и едноставно.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој да ми ја даде гиф анимацијата кога Меирелес даде гол против Челзи со гримасата на Торес? (мислам дека ме разбравте)

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Види братче, работата е дека си изгубивте фино поштено ДЕНЕСКА. Те разбирам, не ти е пријатно кога ти губи тимот. Ама не ли гледаш погоре десетици фанови на манчестер, кои мене ми се далеку по-докажани членови од тебе, си честитаат победа и признаваат пораз на ДЕНЕШНАТА утакмица, околу која се врти целата дискусија.

Ова што ти го продаваш е брука само. Ми мешаш 20 години немало титула, и Вест Хем демек. Што треба јас да вратам? Дека имаме повеќе титули во ЛШ и да ти вратам дали знаеш кој е Вулверхептон или Челзи. (Да, можам и со Челзи да те заебавам, бидејќи два пати ги исплескавме оваа сезона). Дали манчестер ќе освои оваа сезона, по киксот денес и не можеш да бидеш сигурен, а уште повеќе ако Арсенал победи на наредната и да се израмни со бодови и со одиграни утакмици.

Ај без да вреѓам овој пат, откажи се од бесмислените постови и одговори. Не мораш да честиташ победа или слично ама тргни ни се од темава. Фала, пријатно.

--- надополнето ---

Престанете да губите и нема да имаме таков highlights. Просто и едноставно.
е де ај со челзи...да почнам јас да ги набројувам ваште порази ке нема крај и да ние ги тепаме вест хем 4:0ај да те заебавам јас тебе за нив...досаден си брат...не досагај веке

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
е де ај со челзи...да почнам јас да ги набројувам ваште порази ке нема крај и да ние ги тепаме вест хем 4:0ај да те заебавам јас тебе за нив...досаден си брат...не досагај веке
Па ти почна да спомнуваш порази море .... ?

Иначе, ај извини ако сум ти досаден, стварно немав намера, ќе прекинам сега. :pos:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Може некој да ми ја даде гиф анимацијата кога Меирелес даде гол против Челзи со гримасата на Торес? (мислам дека ме разбравте)
http://i.imgur.com/2p507.gif Повели

А дон шрек ти замараш ми идеш тука на Фан клубот и ми јадеш гома иди таму у вашата геј тема МЕН ЈУ!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Голема штета што денес во составот не беше Немања Видиќ за да се запознаат со Суарез.Неговиот нов пријател
Имате среќа шо не играше Видич, немаше вака да бидит, ама то е то честито победа

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.345
Cestito pobeda, odlicnen natprevar.

Sega uste na 17 April na Emirates da ni ja pustite. Ne za drugo, najtrofeen klub da ostanete :back:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Sega uste na 17 April na Emirates da ni ja pustite. Ne za drugo, najtrofeen klub da ostanete :back:
Ако издржи Арсенал со борбата дотогаш, гарантирано ќе ви ја пуштат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Реално играте многу подобро сезонава, колку и да ми е тешко ова што ќе го кажам нема потреба да ви пуштаме, зошто нема да биде ништо неочекувано да ни ги земете трите бода од таа утакмица.....али како и да е ќе видиме како ќе се одвиваат работите за месец дена, само вие останете во игра...!!! Поздрав

--- надополнето ---

и да се надополнам....одлична утакмица иако манчестер играа без играч (без Хауард)... :) шала на страна презадоволен, одново одлична атмосфера во Ајриш...тие што беа знаат...тие што пропуштија треба да жалат :) П.С. пак беше декчкото со дрес од манчестер...али си отиде во 60 минута :) И да надополнам....(уствари нема потреба да ги цитирам напаленковциве што ни реметат атмосфера на форумов)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Честита победа , тотално не надигравте , ама она стартон на Карагер врз Нани беше малку жолт.. Човекот плачеше од болка...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Честита победа , тотално не надигравте , ама она стартон на Карагер врз Нани беше малку жолт.. Човекот плачеше од болка...
Брат мора да сфатиш дека Кара е невиден напаленко....и тоа е секојдневие...да водевте или тој или Џерард ќе имаа црвен картон (мене искрено сеуште не ми е јасно како Џерард не доби барем жолт, а последен пример за тоа колку се двајцата напалени ти е дуелот пред месец и нешто кога Џерард напушти во 33 минута) :) како и да е фала за искрените честитки и со нетрпение очекувам нареден дуел, на кој се разбира повторно ќе ве скантаме :P :P Поздрав :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.905
Поени од реакции
11.666
Честито победа, супер изигравте денес, секоја чест.
(стартот на карагер не го коментирам, ќе си го добие поштено и он)
поздрав

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Се прибрав дома па да честитам ко шо е ред :)

Дефинитивно нема послатка победа од победа над овие... Суарез и Кајт денес маестрални. За првиот гол неам зборови, Суарез ја шина цела одбрана, партали! Ќе стане многу брзо поомилен од што беше Торес. Мило ми е што и Керол конечно се активираше, па се надевам од наредна утакмица ќе може и да стартува и да не го глеаме веќе Макси.

За стартот на Карагер, требаше тоа да биде црвен, исто ко што требаше и тие да добијат некоја минута покасно. Се на се, одлична утакмица, одлично изиграа сите, е оваква игра сакам стално да глеам. Среќа не влезе стативата на бугарот, ќе пеевме тогаш друга песна излеа :)
Сигурно било неверојатно да си денес на Коп и воопшто на Енфилд.

Омилен момент денес, покрај головите се разбира, е пеењето хепи брдеј за Кени :)

Liverpool 3 - 1 MU

YNWA!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom