- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
Види братче, работата е дека си изгубивте фино поштено ДЕНЕСКА. Те разбирам, не ти е пријатно кога ти губи тимот. Ама не ли гледаш погоре десетици фанови на манчестер, кои мене ми се далеку по-докажани членови од тебе, си честитаат победа и признаваат пораз на ДЕНЕШНАТА утакмица, околу која се врти целата дискусија.не е важно ти со ке навредеш,важно е дека манчестер ке освое титула и ке бидеме најтрофеен клуб у англија....а ти ке си почекаш на титула...ке се видемо наредната сезона повторно ама сигурно нема да биде овака сељо
Ова што ти го продаваш е брука само. Ми мешаш 20 години немало титула, и Вест Хем демек. Што треба јас да вратам? Дека имаме повеќе титули во ЛШ и да ти вратам дали знаеш кој е Вулверхептон или Челзи. (Да, можам и со Челзи да те заебавам, бидејќи два пати ги исплескавме оваа сезона). Дали манчестер ќе освои оваа сезона, по киксот денес и не можеш да бидеш сигурен, а уште повеќе ако Арсенал победи на наредната и да се израмни со бодови и со одиграни утакмици.
Ај без да вреѓам овој пат, откажи се од бесмислените постови и одговори. Не мораш да честиташ победа или слично ама тргни ни се од темава. Фала, пријатно.
--- надополнето ---
Престанете да губите и нема да имаме таков highlights. Просто и едноставно.Се смеам од патетиките последниве години како победите на Енфилд над Манчестер им се highlights на сезоната на таа бедна лузерска екипа шо нејкам името да и го спомнам.
You can order the dvd on www.wefightforaCLplaceeveryyearandyouwillneverwinanything.com![]()