Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.212
Од наредната утакмица конечно Керол - Суарез!

А додадете го и Меирелес...

Керол - Суарез
---Меирелес---
И уште едно јако крило или пак Адам во улога на крило ( можел лево да игра ) и спремни сме.

--- надополнето ---

Голема штета што денес во составот не беше Немања Видиќ за да се запознаат со Суарез.Неговиот нов пријател
My name is Suarez. Luis Suarez. :helou:

--- надополнето ---

утре одбраната на Гејчестер иде за Струмица кај ШИНКА или кај Џочето оти СУАРЕЗ ги шиннал :pos2::pos2:
само така и одиме напред..:vozbud::toe:
Кај Боге Местачот :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Вулверхемптон 1:0 Тотенхем

Ја пратам утакмицава и ги гледам Тотенхем бар засега се изгубени комплетно. Само така да продолжат имаат 2 утакмици помалку од нас, да ги надокнадат со 2 порази.

--- надополнето ---

лузерпул една утакмица нема да гу смене титулата...остави ке се радувамо на нашата титула заедно
Брат џабе се брукаш, престани да цитираш, задржи си достоинство колку толку и не ги брукај колегите од фан-клубот манчестер јунајтед.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.212
Ништо не ми менува Тотенхем. штом 4то не можеме не ми прави многу ќејф 5то. Ама сепак боље 5то него 6то
И уште еднаш сликава

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
^ :dudlac: Дечко ај иди у КУРАЦ преку кур од тебе.:violent1:
кој не освоил титула 20год има право да се луте....:toe::tapp:

--- надополнето ---

Вулверхемптон 1:0 Тотенхем

Ја пратам утакмицава и ги гледам Тотенхем бар засега се изгубени комплетно. Само така да продолжат имаат 2 утакмици помалку од нас, да ги надокнадат со 2 порази.

--- надополнето ---

Брат џабе се брукаш, престани да цитираш, задржи си достоинство колку толку и не ги брукај колегите од фан-клубот манчестер јунајтед.
ке се видемо наредните утакмици....знаес како викат крајот го красе делото...затоа ти сега chill out

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.212
[video]http://www.goalsarena.com/video/england-barclays-premier-league/06-03-2011-liverpool-manchester-united_en.html[/video]

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
ке се видемо наредните утакмици....знаес како викат крајот го красе делото...затоа ти сега chill out
Јеби га, на сила памет не бива. Боли ме мене патлакот за наредните утакмици на јунајтед и дали ќе освои титула или не. Ме интересираат само утакмиците на Ливерпул, а таквите како со јунајтед и другите ривали ми се посебно мили и драги кога ги газиме фино и поштено.
Продолжи ти ако сакаш да се прајш кловн и понатаму, мене интересен ми стануваш.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
кој не освоил титула 20год има право да се луте....:toe::tapp:

--- надополнето ---

Можеш комотно да ми го по....ш малце и толку.... во вој фан клуб пиши што сакаш, тука има да Ќутиш!!!! Пссссссссстттттттт!!!!! Збор да не чујам!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Одлично изигравте,Суарез и Меирелеш се ненормални засилувања.Честито победа :helou:

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Јеби га, на сила памет не бива. Боли ме мене патлакот за наредните утакмици на јунајтед и дали ќе освои титула или не. Ме интересираат само утакмиците на Ливерпул, а таквите како со јунајтед и другите ривали ми се посебно мили и драги кога ги газиме фино и поштено.
Продолжи ти ако сакаш да се прајш кловн и понатаму, мене интересен ми стануваш.
ти си интересен со постоеш....и ја збореше за утакмици на ливерпул дека ке се видемо кој е кој...ти знаеш ли кој се вест хем?ај ке научеш....

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
ти си интересен со постоеш....и ја збореше за утакмици на ливерпул дека ке се видемо кој е кој...ти знаеш ли кој се вест хем?ај ке научеш....
:pos:

Ќе видиме кој е кој? Вечно ривалство е тоа море ментално предизвикан еден. Ќе победува и Ливерпул, ќе победува и Манчестер. Што ќе видиме кој е кој?
А она со Вест Хем ти е претерано интелегентно поставено прашање за моите можности, не можам да ти одговорам. :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
А ти си сезнајко па сигурно знајш кој се Вулверхемптон

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
:pos:

Ќе видиме кој е кој? Вечно ривалство е тоа море ментално предизвикан еден. Ќе победува и Ливерпул, ќе победува и Манчестер. Што ќе видиме кој е кој?
А она со Вест Хем ти е претерано интелегентно поставено прашање за моите можности, не можам да ти одговорам. :)
не е важно ти со ке навредеш,важно е дека манчестер ке освое титула и ке бидеме најтрофеен клуб у англија....а ти ке си почекаш на титула...ке се видемо наредната сезона повторно ама сигурно нема да биде овака сељо

--- надополнето ---

уживајте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom